Nie zmieściłam się w jednym
Już wiem,że zgodził się na wizytę u lekarza i wyjaśnił o co chodzi. Trzymam kciuki,żeby wszystko było oki;-)
Fajowe:-)
Dzięki za info- też sobie taką zakupię
Gratuluję wizyty:-),super,że wsio dobrze;-)
Gratulacje, oszczędzaj się kobietko;-)
Dobrze,że już lepiej. Trzymam kciuki,żeby już Cię te bóle nie dopadały
Gratuluję wizyty i syneczka:-)
Kciuki zaciśnięte bardzo mocnooooooo ;-)
Jeżeli chodzi o karuzelkę to nie kupuję,bo mam po córci- zwierzaczki pluszowe,światełka,różne melodyjki (szum-wiele razy uspokoił córcię),pilot(ale te się popsuł)
Koszule mam 3-takie do karmienia,więc też nie kupuję
Żylaków nie mam,jestem na etapie pajączków, nóżki już trochę puchną, ostatnio miałam problem z dobraniem butów-jedne za małe a nr większe jak kajaki. W końcu jakieś znalazłam w miarę dobre
Trzymam mocno kciukasy za wizytujące i życzę Wam miłego,słonecznego dnia:-):-):-)
kurcze Dziewczyny, czy zawsze musi sie cos dziac ;(
wlasnie sie dowiedzialam, ze moj 17-letni brat nie wstaje z łózka od 2 dni i siedzi zamkniety w pokoju. nie odpowiada na zadne pytania, nie reaguje na proby kontaktu. ode mnie ani Mojego nie odbiera telefonow. rodzice są załamani, nie maja pojecia co robic.. mnie jedyne co przychodzi do glowy to wezwanie psychiatry, bo nie wydaje mi sie, zeby sobie poradzili.. doradzcie coś, moze mialyscie takie przypadki gdzies w rodzinie/u znajomych.
jak tu sie nie stresowac? ;(
Już wiem,że zgodził się na wizytę u lekarza i wyjaśnił o co chodzi. Trzymam kciuki,żeby wszystko było oki;-)
wklejam zdjęcia moich dzisiejszych zakupów oczywiście trzeba je wyprać i wyprasować ale jak dla mnie to są super a cena mmmm.....Zobacz załącznik 235041Zobacz załącznik 235042Zobacz załącznik 235043
Fajowe:-)
Moniczko ciuszki cudo
Już przypomniałam sobie nazwę oliwki - Cleanic dzidziuś, dziewczyny naprawdę polecam. Jest rewelacyjna, zostawia taką fajną warstwę ochronną. Nie uczula, ja po wszystkich oliwkach miałam straszny świąd, a ta jest jedyna po której nic mi nie wyskakuje.
Dzięki za info- też sobie taką zakupię
Witajcie kobitki;-);-)
Ja po wizycie i jak zwykle szczęśliwa
Choć oczywiście wizyta nieporównywalna z połówkową...ale cóż najważniejsze, że Olek zdrowy
mój brzuch w ogóle wg. lekarza twardy nie jest...a jak wg mnie co się dzieje to mam brać nospę forte
jeśli chodzi o pękające żyłki lekarz zlecił mi tabletki cyclo 3 forte jeszcze ich nie wykupiłam ale na necie 30zł 30 tabletek...a mam brać dwa razy dziennie:-( Zresztą sprawdzę w aptece czy jest jakiś odpowiednik polski...
Dodatkowo mam zlecone badania krwi, moczu i teraz GLUKOZA Makabra... ile kosztuje to badanie prywatnie?
No a teraz ta lepsza część Olek jest zdrowy i oczywiście rośnie jak na drożdżach...nie dał się zmierzyć ale warzy już 650gr No to tyle z mojej wizyty...
monika8112 nogi
S_A_R_K_A powodzenia na jutrzejszej wizycie Współczuję problemów z żyłkami, parę zdań wcześniej napisałam co lekarz mi zalecił...:-)
A co do komunii, za moich czasów to rowerki się kupowało...może rowerek?
Albo, wiem, że dzieci cieszą się z aparatu cyfrowego...bo rodzice zazwyczaj nie pozwalają bawić się takimi zabawkami:-)
Albo jakiś taki na prawdę fajny zegarek na rękę...
kiniusia współczuję cieżkich przeżyć z glukozą, mnie to niestety czeka
różyczk@ stanowczo oliwki johnsona WON Mój dermatolog mówi, że wchodzi w grę tylko Bambino...Kurczę przerąbane z taką wysypką...współczuję...
A babcią się nie przejmuj...cóż rodzina potrafi najbardziej skrzywdzić i najbardziej dać w kość...wiem, że żadne słowa nie ukoją ale na pewno sobie z tym poradzicie...tworzycie teraz rodzinkę i jesteście sami dla siebie...i nie musicie się przejmować zdaniem innych...
kassia181 no jak ty dałaś radę, to ja na pewno też dam...
milusia83 ja polecam również balsam dla dzieci z NIVEA hipoalergiczny, używam również balsamu ujędrniającego, przeciw rozstępom z gerbera I polecam...
monika8112 fajne, udane zakupy...
martuśka85 jejku straszna sytuacja...ja jestem pewna, że jeśli jest zamknięty t trzeba te drzwi wyważyć i koniecznie ktoś musi z nim rozmawiać...może z Toba porozmawia. Młody człowiek zawody miłosne, albo problemy szkolne przeżywa podwójnie...koniecznie jedź do rodziny...
Gratuluję wizyty:-),super,że wsio dobrze;-)
Witam, nie jestem pewna czy ktoś mnie jeszcze pamięta jednak chciałam się pochwalić, że po stracie sierpniowej fasolki, mogłam się teraz zapisać do mam grudniowych. Pozdrawiam
Gratulacje, oszczędzaj się kobietko;-)
Cześć!
Widzę, że nie tylko ja miałam ostatnio bóle brzucha... Zaczęło się w sobotę-lekkie pobolewanie-przeszło po nospie. Później wieczorem myślałam, że zemdleję-wymiotować mi się chciało, biegunka, niskie ciśnienia i wysokie tętno-na szczęście przeszło... A w niedzielę obudziłam się z bólem w boku-nie mogłam się ruszyć, później całą niedzielę brzuch pobolewał Wydaje mi się, że to przez to, że w ciągu trzech dni brzuch urósł mi o 5 cm-może wszystko się rozciągało-na szczęście dziś jest już dobrze Przepraszam, że nie odniosę się do Waszych postów, ale padam ze zmęczenia-M w pracy, ja z Basią, wcześniej byłam w pracy... Gratuluję wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki za te jutrzejsze
Dobrze,że już lepiej. Trzymam kciuki,żeby już Cię te bóle nie dopadały
Witam z rana w świetnym humorze
Wczorajsze badanie połówkowe udane,choć maluszek nie chciał pokazać buźki. Na początku zasłaniał rączką, a potem odwrócił się do nas tyłem i przykleiłm do mojego kręgosłupa.
Wszystkie kostki i narządy udało się pomierzyć - wszystko ma na swoim miejscu. Waży +/- 446 gram - chłopczyk. Zaraz na początku badania ślicznie siusiaka wystawił.
Współczuję choroby, ja też to świństwo przechodziłam na wiosnę 2 lata temu, a niektóre plamki na skórze były widoczne jeszcze w wakacje. Życzę szybkiego zwalczenia tego dziadostwa.
Mnie najbardziej podoba się ta, i pewnie się na nią skuszę, mimo, że nie najtańsza.
KARUZELA FISHER PRICE MISIE+PILOT+PROJEKTOR SUPER! (999055086) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Gratuluję wizyty i syneczka:-)
Dzień dobry dziewczyny :-)
Przede wszystkim gratuluję udanych wczorajszych wizyt, trzymam kciuki za dzisiejsze.
Ja za chwilkę wychodzę i jadę na badanie echo serduszka mojego Skarba. Trzymajcie kciuki, żebym dostała najpiękniejszy prezent urodzinowy w życiu i usłyszała, że wszystko jest w porządku.
Miłego dzionka życzę :-)
Do później :-)
Kciuki zaciśnięte bardzo mocnooooooo ;-)
Jeżeli chodzi o karuzelkę to nie kupuję,bo mam po córci- zwierzaczki pluszowe,światełka,różne melodyjki (szum-wiele razy uspokoił córcię),pilot(ale te się popsuł)
Koszule mam 3-takie do karmienia,więc też nie kupuję
Żylaków nie mam,jestem na etapie pajączków, nóżki już trochę puchną, ostatnio miałam problem z dobraniem butów-jedne za małe a nr większe jak kajaki. W końcu jakieś znalazłam w miarę dobre
Trzymam mocno kciukasy za wizytujące i życzę Wam miłego,słonecznego dnia:-):-):-)