reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ciamajda Co do WOW-a to totalnie współczuje :tak: Mój ex z którym mieszkałam też grał w WOW-a, ale w dodatku pracował w firmie produkującej gry więc częścią jego pracy było to, żeby przetestować różne gry, bywało tak, że jak wrócił o 18 z pracy gdzie siedział 10h przy kompie, zjadał obiad znowu przy komputerze i odchodził od Niego dopiero ok 1-2 nad ranem... Zero życia z maniakami gir :-p

Ola Fajne te koszulki :-)

W/g kalkulatora moja mała powinna ważyć teraz 900g, a jak byłam 2 tyg temu na wizycie ważyła 650g więc chyba się zgadza :-)

Ja wróciłam właśnie z zakupów, ale nie kupiłam żadnych ciuszków za to kremy dla siebie bo już się kończyły: Pharmaceris zapobiegający rozstępom i drugi ujędrniający biust z tej samej firmy :-) Oraz proszek Jelp żeby móc wreszcie poprać troszkę ciouszków maleńkiej :-)

Miłego wieczoru :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Pajkaa właśnie ostatnio byłam u mnie na ryneczku i oglądałam różne koszule i powiem ci szczerze, że ceny były takie same jak na allegro , a nawet i droższe, a gatunkowo "dziadostwo" - jakieś sztuczne materiały, prześwitujące (co raczej do szpitala nie wchodzi w rachubę - tym bardziej po porodzie:/)

Pajkaa właśnie ostatnio byłam u mnie na ryneczku i oglądałam różne koszule i powiem ci szczerze, że ceny były takie same jak na allegro , a nawet i droższe, a gatunkowo "dziadostwo" - jakieś sztuczne materiały, prześwitujące (co raczej do szpitala nie wchodzi w rachubę - tym bardziej po porodzie:/)

widzisz a ja kupiłam super koszule czysta bawełna dałam 15 zł rozpinana a pani sie mnie pyta czy ma byc po porodzie bo twierdza, ze to wystarczy, zeby tylko odpinana była :) także mnie sie nie opłaca kupować na allegro bo za tą cene mam dwie :)

Pajkaa tzn ze fajnie trafiłaś, może ja też muszę jeszcze pobuszować, ale poczekam aż zrobi się cieplej - a wiesz ja też lubię okazje i nie lubię przepłacać, więc jakbym znalazła coś dwa razy tańszego a tej samej jakości to bym chętnie zakupiła:)

Pajkaa tzn ze fajnie trafiłaś, może ja też muszę jeszcze pobuszować, ale poczekam aż zrobi się cieplej - a wiesz ja też lubię okazje i nie lubię przepłacać, więc jakbym znalazła coś dwa razy tańszego a tej samej jakości to bym chętnie zakupiła:)

Ola dokładnie Ty jesteś widze też ze śląska a z jakiej okolicy?? jeśli mozna wiedziec?

dziewczyny mam do Was pytanie jaką karuzelke planujecie zakupić maluszkowi z pluszowymi zabawkami czy plastikowymi?

bo znalazłam pare ciekawych cenowo i się zastanawiam
np taka
http://www.allegro.pl/item980655654_muzyczna_karuzela_pluszowe_misie_3_wzory_gratis.html

i coś takiego http://www.allegro.pl/item987969520_pluszowa_karuzela_z_pozytywka_wybor_super_cena.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry