Ciamajda Co do WOW-a to totalnie współczuje Mój ex z którym mieszkałam też grał w WOW-a, ale w dodatku pracował w firmie produkującej gry więc częścią jego pracy było to, żeby przetestować różne gry, bywało tak, że jak wrócił o 18 z pracy gdzie siedział 10h przy kompie, zjadał obiad znowu przy komputerze i odchodził od Niego dopiero ok 1-2 nad ranem... Zero życia z maniakami gir
Ola Fajne te koszulki :-)
W/g kalkulatora moja mała powinna ważyć teraz 900g, a jak byłam 2 tyg temu na wizycie ważyła 650g więc chyba się zgadza :-)
Ja wróciłam właśnie z zakupów, ale nie kupiłam żadnych ciuszków za to kremy dla siebie bo już się kończyły: Pharmaceris zapobiegający rozstępom i drugi ujędrniający biust z tej samej firmy :-) Oraz proszek Jelp żeby móc wreszcie poprać troszkę ciouszków maleńkiej :-)
Miłego wieczoru
Ola Fajne te koszulki :-)
W/g kalkulatora moja mała powinna ważyć teraz 900g, a jak byłam 2 tyg temu na wizycie ważyła 650g więc chyba się zgadza :-)
Ja wróciłam właśnie z zakupów, ale nie kupiłam żadnych ciuszków za to kremy dla siebie bo już się kończyły: Pharmaceris zapobiegający rozstępom i drugi ujędrniający biust z tej samej firmy :-) Oraz proszek Jelp żeby móc wreszcie poprać troszkę ciouszków maleńkiej :-)
Miłego wieczoru