reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam, nie jestem pewna czy ktoś mnie jeszcze pamięta jednak chciałam się pochwalić, że po stracie sierpniowej fasolki, mogłam się teraz zapisać do mam grudniowych. Pozdrawiam :)

reklama
u mnie tydzień temu jak byłam na wizycie to już sie nie sprawdzało mały jest do przodu o 100 g:)

to ile teraz maluch waży moj 400 g :p

Witam, nie jestem pewna czy ktoś mnie jeszcze pamięta jednak chciałam się pochwalić, że po stracie sierpniowej fasolki, mogłam się teraz zapisać do mam grudniowych. Pozdrawiam :)

gratuluję:) trzymam kciuki za szczęśliwy przebieg ciąży.

Bogusia86 no to duża Twoja dziewuszka:-):-)

joamar ja kojarzę nick;-) no to ja serdecznie Ci gratuluję i życzę spokojnej ciąży POWODZENIA;-);-)

pajeczko mnie wyszło, że maluch powinien warzyć 900 gr, a warzy 650:baffled:;-)dziwne... a lekarz mówi, że Olek duży...więc chyba z kalkulatorem coś nie tak...

447g miał w środę na wizycie:)
a jeszcze chciałam Ci powiedzieć że mój synuś chyba też bedzie miał na imię Bartuś,dopiero zauważyłam że masz dopisane na suwaczku imię!

ano tak chyba będzie Bartłomiej :) chociaz moj mąż jeszcze nie jest pewny na 100% co do Bartlomieja bo bardzo mu sie podoba Bartuś , ale mniej Bartłomiej:) zastanawia się jeszcze nad Sebastianem co mnie sie nie podoba no i Marcinem co u mnie też odpada:p

ano tak chyba będzie Bartłomiej :) chociaz moj mąż jeszcze nie jest pewny na 100% co do Bartlomieja bo bardzo mu sie podoba Bartuś , ale mniej Bartłomiej:) zastanawia się jeszcze nad Sebastianem co mnie sie nie podoba no i Marcinem co u mnie też odpada:p
mój ma być Bartosz bo Bartłomiej nie za bardzo mi sie podoba chociaż one są do siebie podobne:)
Moja mama ostatnio wyskoczyła z Maksymilianem ale mi się to żle kojarzy bo zdrobnienie to max a ludzie dają tak psom na imię

Uffff.... Własnie wróciłam od dermatologa i diagnoza to łupież gilberta najprawdopodobniej, bo w ciąży to wszystkie choroby mogą wygladać inaczej. W sobote ide do kliniki dermatologi jeszcze raz na wizytke, lekarka chce zobaczyc jak to sie bedzie rozwijać. Najwazniejsze ze choroba ta nie jest zakaźna, choruje sie na nia tylko raz, wystepuje w stanach obnizonej odporosci i w okresie wiosennym. Wywołac ją może jakis alergen. Na płód nie ma żadnego wpływu ale to akurat jeszcze skonsultuje z ginem za tydz. W moim przypadku jako leczenie moze byc tylko zastosowany puder w płynie (łagodzi swiąd), odstawienie wszelkich kosmetyków i kapieli w wannie. A myć sie moge tylko w dziecinnym mydełku. Niby ma sama zniknąć tak jak sie pojawiła ale moze to potrawc nawet misiac:(

Milusia83 jakie mydełko polecasz?

Ewuś witam:)

Ehtete gratuluje udanej wizytki:tak:

Martuśka naprawde trudna sytuacja z bratem.... ale mysle tak jak pisały dziewczyny że bez psychologa się nie obejdzie.

joamar gratuluje serduszka:) uważaj i dbaj o siebie teraz! Ciesze się razem z Tobą:-)

Dziekuje wszystkim za ciepłe słowa, nie ma co sie przejmować jakimis babciami, ciotkami i innymi:tak: Ja tam jestam bardzo szczśliwa z moim P. i brzusiem:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry