Witajcie kobitki;-);-)
Ja po wizycie i jak zwykle szczęśliwa
Choć oczywiście wizyta nieporównywalna z połówkową...ale cóż najważniejsze, że Olek zdrowy
mój brzuch w ogóle wg. lekarza twardy nie jest...a jak wg mnie co się dzieje to mam brać nospę forte
jeśli chodzi o pękające żyłki lekarz zlecił mi tabletki
cyclo 3 forte jeszcze ich nie wykupiłam ale na necie 30zł 30 tabletek...a mam brać dwa razy dziennie:-( Zresztą sprawdzę w aptece czy jest jakiś odpowiednik polski...
Dodatkowo mam zlecone badania krwi, moczu i teraz GLUKOZA
Makabra... ile kosztuje to badanie prywatnie?
No a teraz ta lepsza część Olek jest zdrowy i oczywiście rośnie jak na drożdżach...nie dał się zmierzyć ale warzy już 650gr
No to tyle z mojej wizyty...
monika8112 nogi
S_A_R_K_A powodzenia na jutrzejszej wizycie
Współczuję problemów z żyłkami, parę zdań wcześniej napisałam co lekarz mi zalecił...:-)
A co do komunii, za moich czasów to rowerki się kupowało...może rowerek?
Albo, wiem, że dzieci cieszą się z aparatu cyfrowego...bo rodzice zazwyczaj nie pozwalają bawić się takimi zabawkami:-)
Albo jakiś taki na prawdę fajny zegarek na rękę...
kiniusia współczuję cieżkich przeżyć z glukozą, mnie to niestety czeka
różyczk@ stanowczo oliwki johnsona WON
Mój dermatolog mówi, że wchodzi w grę tylko Bambino...Kurczę przerąbane z taką wysypką...współczuję...
A babcią się nie przejmuj...cóż rodzina potrafi najbardziej skrzywdzić i najbardziej dać w kość...wiem, że żadne słowa nie ukoją ale na pewno sobie z tym poradzicie...tworzycie teraz rodzinkę i jesteście sami dla siebie...i nie musicie się przejmować zdaniem innych...
kassia181 no jak ty dałaś radę, to ja na pewno też dam...
milusia83 ja polecam również balsam dla dzieci z NIVEA hipoalergiczny, używam również balsamu ujędrniającego, przeciw rozstępom z gerbera
I polecam...
monika8112 fajne, udane zakupy...
martuśka85 jejku straszna sytuacja...ja jestem pewna, że jeśli jest zamknięty t trzeba te drzwi wyważyć i koniecznie ktoś musi z nim rozmawiać...może z Toba porozmawia. Młody człowiek zawody miłosne, albo problemy szkolne przeżywa podwójnie...koniecznie jedź do rodziny...