reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

ja również się z wami witam w ten piękny słoneczny dzień! za wasze wszystkie dzisiejsze wizyty i badania trzymam kciuki:)
mam nadzieję że dzisiejsze nastroje już lepiej niż te doliniaste weekendowe:( ja juz po śniadanku i wybieram sie na małe zakupy więc zajrzę do was później.pozdrawiam
miłego dnia!

reklama
Witajcie,

Marulka ja podobnie jak ty szukam choć paru minut spokoju od tych wszystkich smutnych informacji...Ciągle jest mi strasznie przykro...jedyne co mogłam zrobić to wywiesiłam naszą flagę z czarną wstęgą... tyle mogę zrobić ku czci ofiar...

Pajkaa fajną tuniczkę sobie zakupiłaś:-D
A sukienka stanowczo ta druga czyli ta:
DOROTHY PERKINS ~ SUKIENKA NA KAŻDĄ OKAZJĘ 40 (994832076) - Aukcje internetowe Allegro
a z drugiej strony ta
MISS SELFRIDGE ~ SUKIENKA, TUNIKA TURKUSOWA 38 (985638776) - Aukcje internetowe Allegro
jest z materiłu, który się będzie rozciągał:)

i można do niej taki staniczek kupić:
KOKTAJLOWY biustonosz GORSENIA 3 kolory 75D (985551076) - Aukcje internetowe Allegro

Ja będę mieć problem bo mam dwa wesela w czerwcu:tak::tak:I nie wiem co sobie kupię, w dodatku jedno jest w Boże Ciało, a drugiej dwa dni później w sobotę...:-):-)

kiniusia i jak tam popijanie glukozy;-);-)

fiuufiuu a ja robię sobie weekend majowy w Puszczy Białowieskiej...to dopiero będzie bajoro i las...:-D:-D:-D

Polianno i co z tę Twoją spódnicą? Ja ciągle :-Dczekam. Aaaa i gratuluję bloga...na prawdę fajna sprawa, zainspirowałaś mnie i zamierzam przeczytać wyznania Kathy...polecasz??

jagodka1231 trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę;-);-) POWODZENIA

Avenitta
BOSKO czeka Cię wspaniała wizyta...pewnie w sumie najlepsza z wszytskich bo najdłuższa:-):-) Daj potem znać co i jak i ja jak zwykle czekam na zdjęcia.

no i na końcu Martuśka85 bo z tego co pamiętam Ty również dziś wizytujesz, więc trzymam również za Ciebie baaardzo mocno kciuki i czekam na wiadomośći...

Paula
witaj u nas:)

No więc kochane i ja dziś wizytuję do 16.00 muszę koniecznie lekarza zapytać o twardy brzuszek, o walkę z żylakami i o właśnie badanie obciążenia glukozą bo ja tego badania jeszcze nie miałam...

A Wy kochane jak zamierzacie walczyć z pękającymi żyłkami? Bo u mnie pojawia się ich coraz więcej...rezygnuję już całkowicie z obcasów...Co mam robić? Nie wiem czy maść z kasztanowca coś daje...

Ostatnia edycja:
Później Wam opisze co nie co....
Ogólnie "teściowa" walczy o ślub przed narodzinami Kruszyny...
i o imię...

T. własnie z nią rozprawia na ten temat prze tel...:confused2:

aha podstawiam bardzo fajną tuniczkę... akurat szukałam w 1000 najnowszych z nudów i tak pomyslałam że może którejś sie spodoba bo taniocha... nie wiem czy tez kupić sobie...
http://www.allegro.pl/item997809979_przepiekna_tunika_sukienka_z_kokardka_nowa_xl_42.html

Ostatnia edycja:
Witam Ciężarówki :happy:

Nawet nie próbuję Was nadrabiać, bo jakoś dzisiaj mam dzień leniucha ;-)

U mnie wszystko ok. Czwartkowa wizyta udana. Dzidziulek piękniutko się rozwija :tak: Jest trochę większy niż statystyki wskazują i termin z połówkowego wyszedł mi 02.08, ale oczywiście to przekłamanie niezłe, bo Radzio po prostu wysoki w tatusia będzie :-)
Waży oczywiście też trochę więcej niż to podręczniki wskazują, bo 470g. Mam nadzieję, że do 5kg nie dojdzie :sorry:

A wyjazd też się udał i to bardziej niż się mogliśmy spodziewać :tak: Dostaliśmy fotelik do samochodu, trochę ubranek dla dzidzi, ja dostałam prześliczne ubrania ciążowe no i jeszcze łóżeczko nowiutkie z materacem dostaniemy tylko trzeba je przewieźć :-D
No to się pochwaliłam na całego :-D:-D:-D

Buziam Was wszystkie i życzę miłego dnia Kochane :-)

ciamajdko nie daj się teściowej! pamiętaj, że to Wy decydujecie i o ślubie i imieniu.trzeba twardo mówić o co nam chodzi, bo wlezą małpy na głowę.

babcia Jasia składając zyczenia całej rodznie powiedziała: "zyczę Wam większej pociechy z pozostałych dzieci, bo Jasio to do niczego w życiu nie doszedł"- nadmieniam, że dla babci dziecko, to zakłócenie kariery zawodowej. Najpierw byłam zła, a potem doszłam do wniosku, że prawnuka kobieta nie ujrzy za życia i tyle.

ciamajdko nie daj się teściowej! pamiętaj, że to Wy decydujecie i o ślubie i imieniu.trzeba twardo mówić o co nam chodzi, bo wlezą małpy na głowę.

babcia Jasia składając zyczenia całej rodznie powiedziała: "zyczę Wam większej pociechy z pozostałych dzieci, bo Jasio to do niczego w życiu nie doszedł"- nadmieniam, że dla babci dziecko, to zakłócenie kariery zawodowej. Najpierw byłam zła, a potem doszłam do wniosku, że prawnuka kobieta nie ujrzy za życia i tyle.

że co powiedziała????:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ci ludzie to nie myślą... nie wiedzą jak takie słowa w człowieku zostają.. ale rodzice T. są świadkami jehowy i dziecko przed slubem to nie będę juz mówic co dla nich oznacza... najwieksza tragedia... poza tym się rozwodzą i trochę z tym jest zamieszania, przy okazji mało zainteresowania dla nas... :baffled:

aha, mam nadal dwa suwaki bo już nie będę zmieniać, obydwa mi sie podobaja, a terminu nie mówił aktualnego... więc nadal aktualny to 25.08.

a rozwód u jehowych to nie jest ujma, bo się nie siedzę w temacie. A jak się mało interesują to oznacza to też tyle, że mało się wtrącają :) a to już plus.

zgaga.... po kisielu kurcze :/

witajcie dziewczyny !!!
Ostatnio niemialam ochoty wogole wlanczac komputer... tak wiec mam sporo do nadrobienia ... u mnie wszytko wporzadu malutka ciagle daje o sobi znac i jest super ...
Trzymam kciuki za wszystkie dziesiejsze wizyty

reklama
Witajcie kobietki:-);-)
Ekspresem przeczytałam co tam u Was (troszkę po łebkach):sorry:
A więc tak: gratuluję udanych wizyt, kopniaczków, poznanych płci, trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty. Wynalazki superowe, zwłaszcza śpiocho-mop:-D:-D:-D. Sukienki i tuniczki fajniutkie;-). Też muszę poszukać sukienki dla siebie,bo w 2 maja mam komunię chrześnicy(a znając siebie trochę się zejdzie zanim coś mi podpasuje:zawstydzona/y:). Tak nawiasem mówiąc co można kupić jej w prezencie???? Macie jakieś pomysły na prezent komunijny dla dziewczynki (planuję około 1000 wydać)????

Do góry