reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Pajkaa ta druga sukieneczka jest cudna :-)
ale myślę ze na październik ,nie pasowałaby już za bardzo ;-)
Na pogodę jesienna pasuje sukienka pierwsza :tak:

Pajkaa ta druga sukieneczka jest cudna :-)
ale myślę ze na październik ,nie pasowałaby już za bardzo ;-)
Na pogodę jesienna pasuje sukienka pierwsza :tak:

Shyla z tym nie ma problemu mam ładny jesienny płaszcz wizytowy więc nie bedzie problemu a zawsze moge poprosic mame, zeby dorobiła mi w takim kolorze szal, zebym na sali mogła siedziec, albo zakupić czarne bolerko:)

no i jeszcze mi sie ta tunika podoba :p
http://www.allegro.pl/item985920314_monsoon_przepiekna_tunika_czarna_w_kwiatki_40.html

Shyla z tym nie ma problemu mam ładny jesienny płaszcz wizytowy więc nie bedzie problemu a zawsze moge poprosic mame, zeby dorobiła mi w takim kolorze szal, zebym na sali mogła siedziec, albo zakupić czarne bolerko:)

no i jeszcze mi sie ta tunika podoba :p
MONSOON ~ PRZEPIĘKNA TUNIKA CZARNA W KWIATKI 40 (985920314) - Aukcje internetowe Allegro
a no chyba ze :-)
to wtedy sama zadecyduj :p
A tuniczka super :-):-)
zgadzam sie z toba.
ja juz mowie dobranoc- jutro obciazenie glukoza- trzymajcie kciuki zebym tam nie padla.
slodkich snow
Dobranoc ;-)

No własnie mam dylemat bo boje sie, ze w tą pierwszą sie nie wbije i chyba zrobie tak, ze zaczekam do porodu
ale potem bede miała masakre, zeby kupic sukienke, no ale bede widziala jaki rozmiar mam

Pajkaa Świetne tuniki i sukienki no ale z rozmiarem to będziemy miały spory dylemat, w końcu jedne od razu zrzucają wszystkie zbędne kg, a u niektórych zostają na jakiś czas....

Kassia Trzymam kciuki za jutrzejsze ochydne śniadanko w postaci glukozy, jak dla mnie to woda z cukrem pudrem <bleee>

U mnie mała zaczyna kopać więc idę z M poleżeć i pooglądać skaczący brzuszek ;-)

Dobranoc i słodkich snów :***

ja też juz się żegnam
moj mąż coraz częściej bawi sie z małym tzn drapie mnie po brzuchu po lewej stronie a maływ tym miejscu go kopie :))

życzę spokojnej nocy DOBRANOC.

reklama
Pajkaa witaj witaj kochana :-) na naszym wątku nic się ostatnio nie dzieje wiec postanowiłam tutaj się trochę poudzielać ;-):tak:
super tuniczkę sobie kupiłaś i sukieneczki fajne tylko właśnie nie wiadomo jaki rozmiar...ja też mam wesele w październiku mojego brata ale nad sukienką będę myślała dopiero po porodzie :tak:

Kassia ja też trzymam kciuki za jutrzejszą glukoze! a kazała Wam ginka zjeść przedtem lekkie śniadanie?

Dobranoc dziewczynki :happy:
Ja obejrzę sobie jeszcze Usta usta na kompie i też zmykam spać :tak:

Do góry