reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajkaa witaj witaj kochana :-) na naszym wątku nic się ostatnio nie dzieje wiec postanowiłam tutaj się trochę poudzielać ;-):tak:
super tuniczkę sobie kupiłaś i sukieneczki fajne tylko właśnie nie wiadomo jaki rozmiar...ja też mam wesele w październiku mojego brata ale nad sukienką będę myślała dopiero po porodzie :tak:

Kassia ja też trzymam kciuki za jutrzejszą glukoze! a kazała Wam ginka zjeść przedtem lekkie śniadanie?

Dobranoc dziewczynki :happy:
Ja obejrzę sobie jeszcze Usta usta na kompie i też zmykam spać :tak:

no ja też chyba tak zrobie bo na razie bod biustem musiałabym kupować 90 dla mnie koszmar :( zawsze miałam 80 a teraz jak sie mierzylam to mam 88 i mi juz jest niewygodnie w biustonowach na 85 :( dlatego poczekam chyba bo szkoda, zebym kase wyrzuciła w błoto.

Dobrej nocy

reklama
Paula25 - ja mam badanie cukru w piatek i moja gin nie kazala mi juz od czwartku, okolo 20 nic jesc i pic :(

ja rowniez mowie dobranoc wszystkim.

Ostatnia edycja:
Pajeczko, gratuluję zakupu :tak::-) Te sukieneczki, co pokazujesz są boskie. Najbardziej podoba mi się ta, co bez stanika się nosi :-p, ale tak jak mówisz, to nie dla Nas w tym czasie ;-)
Pozostałe dwie także są super :tak::-) Ale co do rozmiarów, to hm...lepiej poczekać z zakupem jednak ;-)
riba_1, mnie nic nie mówiły w laboratorium od której godziny mam nie jeść i nie pić, powiedziały tylko, że mam przyjść na czczo, a kolacja dzień wcześniej ma być moim ostatnim posiłkiem przed badaniem.:tak:
Kassia, oczywiście cały czas trzymam kciuki i myślami jutro będę z Tobą. Mam nadzieję, że dobrze to badanie zniesiemy. :tak:

Ja na 7.30 już muszę być w laboratorium. I za mnie trzymajcie kciuki, żebym nie padła. :tak:
Teraz już idę się położyć.
Dobrej nocy kochane :tak::-)

Paula25 - ja mam badanie cukru w piatek i moja gin nie kazala mi juz od czwartku, okolo 20 nic jesc i pic :(
riba mi ginka kazała zjeść lekkie śniadanie takie z 1 kanapki przed wypiciem :eek: to ja teraz już sama nie wiem :confused:

Kiniusia powodzenia jutro, trzymam kciuki za Ciebie i za te które mają to badanie na glukoze :tak:

Dobranoc

No własnie mam dylemat bo boje sie, ze w tą pierwszą sie nie wbije i chyba zrobie tak, ze zaczekam do porodu
ale potem bede miała masakre, zeby kupic sukienke, no ale bede widziala jaki rozmiar mam

Ja bym poczekala na Twoim miejscu,różnie to bywa.
Miałam problem na chrzcinach mojego synka,myslałam,że wiem ,co ubiore,a tak nie mmiłosiernie schudłam(oprócz biustu oczywiscie),że wszystkie moje rzeczy wygladay koszmarnie,no i i tak mnie czekały szybkie zakupy 2 miesiace po porodzie.

witam się:) ja dzisiaj w końcu w Szczecinie po 2 tygodniowej wizycie w domu. po weekendzie majowym muszę zrobić ta glukozę ;/ a wiecie ile u Was kosztuje to badanie prywatnie?
Cieszę się jak głupia, bo w czerwcu robimy sobie wolne:D całe 5 dni nad bajorem w głuszy i lesie:)

kurcze coś mi w nocy brzuch dokuczał w zasadzie tak jest do tej pory :baffled: jutro idę na wizytę ciekawe co powie na moje wyniki i o tym brzuchu. zaraz uciekam do okulisty czekać w bardzo dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugiej kolejce - może na obiad wróce ehhh. Póki co słonko świeci, więc nie jest źle.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wszystkei wizyty i krzywe cukrowe - na szczęście mam już to za sobą :-p

Witam kobietki!!

trzymam kciuki za "słodkie" dziewczynki zajadające dziś pyyyyyszną glukozę :-) SMACZNEGO! Dacie radę laseczki gwarantuję! :tak:

Paula25 witaj, miło nam zawsze gdy pojawia się kolejna nowa bądź zagubiona wcześniej mamuśka - mi milo podwójnie, bo widzę że mamy podobną sytuację - ja gdy Franuś się urodzi będę miała na stanie jeszcze "prawie" trzylatka więc mam sporo wątpliwości - łącznie z tym czy kupować wózek, w którym ewentualnie przewiozę dwójkę dzieciorków...

Pajka super te sukienusie wynalazłaś - z rozmiarem faktycznie się wstrzymaj, bo może być na prawdę różnie.. :tak:

Dziewczyny nie wiem jak Wy znosicie ostatnie wydarzenia - z tego co czytam wszystkie poruszone do głębi tym co się stało - ja już mam dość smutnych wiadomości... wczoraj pogoda dodatkowo nie dawała odpocząć od smutkowania i wieczorem aż mnie rozbolał brzuch :baffled: już chciałabym usłyszeć w tv lub w radiu choć 15 minut czegoś "nie o tragedii".

Witajcie w poniedziałkowy poranek. U mnie w Poznaniu w końcu wyszło słonko!!!!

Dziś czeka mnie wizyta u mojego ginekologa na 15.15. Znowu zobaczę swoją córeczkę :-D

Dziewczyny nie jestem w stanie nadrobić tego co napisałyście,poprostu piszecie tyle,że nie nadążam,dlatego pozdrawiam was serdecznie!!!

reklama
Witajcie w pochmurny dzień

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, sama mam dzisiaj połówkowe, ale dopiero o 20.30... jeszcze tyle czasu do spotkania z moją kruszynką, że nie wiem co by tu robić żeby mi szybko zleciało.

Do góry