reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam serdecznie :happy:
Pamiętacie mnie jeszcze? udzielałam się trochę na początku...
większość koleżanek nie znam w takim razie miło mi poznać :happy:
przedstawię się dla tych które mnie nie znają...mam na imię Paulina mam 30 lat i mieszkam pod Warszawą, termin porodu z OM mam na 12 sierpnia a z ostatniego usg na 5 sierpnia :tak: na usg wyszło że będę miała synka :-) drugiego bo mam już jednego synka Kacperka który ma 4 latka :tak: witam Was, gratuluję i trzymam kciuki za kolejne miesiące :tak:
Pozdrawiam:happy:
witam również i gratuluje syneczka :-)

reklama
Paula, dobrze, że siedzicie sobie w domku. Lepiej dmuchać/chuchać (nie pamiętam jak to szło :-p) na zimne :tak:
A pogoda ładna się robi, więc i spacerki są obowiązkowe :tak::-)
Shyla, hello kochana :-)

Kassiu, i ja jutro mam obciążenie glukozą :baffled: I w środę także wizytę u ginki :tak:
We wtorek jeszcze echo serca dzidzi. Mam nadzieję, ze wszystko wyjdzie Nam w porządku :tak:
I ja się boję jak zniosę to jutrzejsze badanie :baffled:
Trzymam za Nas kciuki oraz za wszystkie wizytujące :tak:

ja tez sie boje tego jutrzejszego badania. a we wtorek mam dentyste hehehehe. razem bedziemy sie denerwowaly. ja tez trzymam za nas kciuki.

Paula faktycznie sierpniówek sporo choć wiele osób które wpisało się na listę poprzestało na tym:tak: gratuluje drugiego synka

co do skurczyków stawiania się brzucha i twardnienia to ja jestem jednak ostrożna w generalizowaniu u niektórych z Was to pewnie skurcze B-H jednak niekoniecznie tak musi być u wszystkich rzecz nie w tym żeby odrazu robić panikę ale myślę że warto każdą sytuację skonsultować ze swoim lekarzem bo każda nasza ciążą to jest indywidualna kwestia

czytam Was kobietki na bieżąco ale z pisaniem cięzko brak weny brak siły bo moje cudne tornado wysysa ze mnie wszystko no i niestety przerabiamy bunt dwulatka bywają dni że wszystko na nie i wszystko sama a jak się Majci coś nie udaje to rozpacz maksymalna :eek::baffled:

reklama
Do góry