witam również i gratuluje syneczka :-)Witam serdecznie
Pamiętacie mnie jeszcze? udzielałam się trochę na początku...
większość koleżanek nie znam w takim razie miło mi poznać
przedstawię się dla tych które mnie nie znają...mam na imię Paulina mam 30 lat i mieszkam pod Warszawą, termin porodu z OM mam na 12 sierpnia a z ostatniego usg na 5 sierpnia na usg wyszło że będę miała synka :-) drugiego bo mam już jednego synka Kacperka który ma 4 latka witam Was, gratuluję i trzymam kciuki za kolejne miesiące
Pozdrawiam
reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Paula, dobrze, że siedzicie sobie w domku. Lepiej dmuchać/chuchać (nie pamiętam jak to szło ) na zimne
A pogoda ładna się robi, więc i spacerki są obowiązkowe :-)
Shyla, hello kochana :-)
A pogoda ładna się robi, więc i spacerki są obowiązkowe :-)
Paula25
szczęśliwa :)
dziękuje :-) i ja Tobie gratuluje córeczki :-) u nas miała być Emilka ale wyszedł Karolek ;-)witam również i gratuluje syneczka :-)
Kassiu, i ja jutro mam obciążenie glukozą I w środę także wizytę u ginki
We wtorek jeszcze echo serca dzidzi. Mam nadzieję, ze wszystko wyjdzie Nam w porządku
I ja się boję jak zniosę to jutrzejsze badanie
Trzymam za Nas kciuki oraz za wszystkie wizytujące
ja tez sie boje tego jutrzejszego badania. a we wtorek mam dentyste hehehehe. razem bedziemy sie denerwowaly. ja tez trzymam za nas kciuki.
Witaj kochaniutka :-)
dziękuje:-)dziękuje :-) i ja Tobie gratuluje córeczki :-) u nas miała być Emilka ale wyszedł Karolek ;-)
ja chciałam chłopca drugiego , i myślałam ze tak będzie no ale jest dziewuszka :-):-)
R
RiSiA
Gość
hej Paula milo Cię tutaj znowu widać
Kiniusia ja też mam wade serca ale się okazalo, ze maluszek jest zdrowy więc odetchnęłam z ulgą. Na razie jest ułożony miednicowo, ale lekarka też mówiła, ze mam się nie martwić tym bo sie zmieni
własnie kupiłam sobie tuniczkę
http://www.allegro.pl/item984507747_monsoon_tunika_bluzka_fioletowo_czarna_40.html
Kiniusia ja też mam wade serca ale się okazalo, ze maluszek jest zdrowy więc odetchnęłam z ulgą. Na razie jest ułożony miednicowo, ale lekarka też mówiła, ze mam się nie martwić tym bo sie zmieni
http://www.allegro.pl/item984507747_monsoon_tunika_bluzka_fioletowo_czarna_40.html
hej Paula milo Cię tutaj znowu widać
MONSOON ~ TUNIKA - BLUZKA FIOLETOWO CZARNA 40 (984507747) - Aukcje internetowe Allegro
super ta tuniczka i za niezla cene)))))))))))
R
RiSiA
Gość
super ta tuniczka i za niezla cene)))))))))))
no za tyle udąlo mi sie wylicytować
a taką sukienkę myslałam na ślub w październiku jak myślicie?
RIVER ISLAND ~ ELEGANCKA SUKIENKA ECRU /CZARNA 40 (993315320) - Aukcje internetowe Allegro
a;lbo ta
http://www.allegro.pl/item994832076_dorothy_perkins_sukienka_na_kazda_okazje_40.html
Puchatka
Majowe mamy'08
Paula faktycznie sierpniówek sporo choć wiele osób które wpisało się na listę poprzestało na tym gratuluje drugiego synka
co do skurczyków stawiania się brzucha i twardnienia to ja jestem jednak ostrożna w generalizowaniu u niektórych z Was to pewnie skurcze B-H jednak niekoniecznie tak musi być u wszystkich rzecz nie w tym żeby odrazu robić panikę ale myślę że warto każdą sytuację skonsultować ze swoim lekarzem bo każda nasza ciążą to jest indywidualna kwestia
czytam Was kobietki na bieżąco ale z pisaniem cięzko brak weny brak siły bo moje cudne tornado wysysa ze mnie wszystko no i niestety przerabiamy bunt dwulatka bywają dni że wszystko na nie i wszystko sama a jak się Majci coś nie udaje to rozpacz maksymalna
co do skurczyków stawiania się brzucha i twardnienia to ja jestem jednak ostrożna w generalizowaniu u niektórych z Was to pewnie skurcze B-H jednak niekoniecznie tak musi być u wszystkich rzecz nie w tym żeby odrazu robić panikę ale myślę że warto każdą sytuację skonsultować ze swoim lekarzem bo każda nasza ciążą to jest indywidualna kwestia
czytam Was kobietki na bieżąco ale z pisaniem cięzko brak weny brak siły bo moje cudne tornado wysysa ze mnie wszystko no i niestety przerabiamy bunt dwulatka bywają dni że wszystko na nie i wszystko sama a jak się Majci coś nie udaje to rozpacz maksymalna
reklama
no za tyle udąlo mi sie wylicytować
a taką sukienkę myslałam na ślub w październiku jak myślicie?
RIVER ISLAND ~ ELEGANCKA SUKIENKA ECRU /CZARNA 40 (993315320) - Aukcje internetowe Allegro
a;lbo ta
DOROTHY PERKINS ~ SUKIENKA NA KAŻDĄ OKAZJĘ 40 (994832076) - Aukcje internetowe Allegro
no no calkiem niezla, ta druga bardziej mi sie podoba