reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

czesc dziwczyny!!!!!!!!!!!!
nastroj mam taki sobie- to wszytsko przygnebia:(((((((
jesli chodzi o twardnienie brzuszka to czesto tak mam- troche poleze i przechodzi. wizyte mam w srode wiec zapytam o to. a jutro obciazenie glukoza- bleeeeeeeeeee juz sie boje jak to zniose.

reklama
czesc dziwczyny!!!!!!!!!!!!
nastroj mam taki sobie- to wszytsko przygnebia:(((((((
jesli chodzi o twardnienie brzuszka to czesto tak mam- troche poleze i przechodzi. wizyte mam w srode wiec zapytam o to. a jutro obciazenie glukoza- bleeeeeeeeeee juz sie boje jak to zniose.
Kassiu, i ja jutro mam obciążenie glukozą :baffled: I w środę także wizytę u ginki :tak:
We wtorek jeszcze echo serca dzidzi. Mam nadzieję, ze wszystko wyjdzie Nam w porządku :tak:
I ja się boję jak zniosę to jutrzejsze badanie :baffled:
Trzymam za Nas kciuki oraz za wszystkie wizytujące :tak:

Witam serdecznie :happy:
Pamiętacie mnie jeszcze? udzielałam się trochę na początku...
większość koleżanek nie znam w takim razie miło mi poznać :happy:
przedstawię się dla tych które mnie nie znają...mam na imię Paulina mam 30 lat i mieszkam pod Warszawą, termin porodu z OM mam na 12 sierpnia a z ostatniego usg na 5 sierpnia :tak: na usg wyszło że będę miała synka :-) drugiego bo mam już jednego synka Kacperka który ma 4 latka :tak: witam Was, gratuluję i trzymam kciuki za kolejne miesiące :tak:
Pozdrawiam:happy:

... ja jutro mam obciążenie glukozą :baffled: I w środę także wizytę u ginki :tak:
We wtorek jeszcze echo serca dzidzi. Mam nadzieję, ze wszystko wyjdzie Nam w porządku :tak:
Kiniusia na pewno wszystko będzie ok :tak: a powiedz dlaczego będziesz miała robione echo serduszka dzidzi?
ja na obciążenie glukozą mam iść za 2 tygodnie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Paula, bardzo miło Cie widzieć :-)
Dopisałam Ci synusia do Ciebie na liście, ale terminu nie ruszałam (chyba, że chcesz, żeby zmienić). :tak:
Echo serca małego będę miała robione, ponieważ ja mam wrodzoną wadę serca i moja ginka skierowała mnie, żeby sprawdzili czy maluch nie odziedziczył tej wady po mnie. Na usg wychodziło wszystko ok, ale lepiej sprawdzić u specjalisty :tak:

Hej Paula, bardzo miło Cie widzieć :-)
Dopisałam Ci synusia do Ciebie na liście, ale terminu nie ruszałam (chyba, że chcesz, żeby zmienić). :tak:
Echo serca małego będę miała robione, ponieważ ja mam wrodzoną wadę serca i moja ginka skierowała mnie, żeby sprawdzili czy maluch nie odziedziczył tej wady po mnie. Na usg wychodziło wszystko ok, ale lepiej sprawdzić u specjalisty :tak:
Dziękuje :-) a data porodu niech zostanie z OM bo na usg się za każdym razem zmienia ;-)
to dobrze że ginka Cie skierowała na takie badanie mimo iż na usg wszystko ok, zawsze lepiej sprawdzić :tak:

Ok, to zostawiam datę z OM :tak:
Co do badania, to także się cieszę. :tak: Lepiej się upewnić :tak:
Mam nadzieję, że będziesz do Nas częściej zaglądała :-)

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie :happy:
Pamiętacie mnie jeszcze? udzielałam się trochę na początku...
większość koleżanek nie znam w takim razie miło mi poznać :happy:
przedstawię się dla tych które mnie nie znają...mam na imię Paulina mam 30 lat i mieszkam pod Warszawą, termin porodu z OM mam na 12 sierpnia a z ostatniego usg na 5 sierpnia :tak: na usg wyszło że będę miała synka :-) drugiego bo mam już jednego synka Kacperka który ma 4 latka :tak: witam Was, gratuluję i trzymam kciuki za kolejne miesiące :tak:
Pozdrawiam:happy:

Kiniusia na pewno wszystko będzie ok :tak: a powiedz dlaczego będziesz miała robione echo serduszka dzidzi?
ja na obciążenie glukozą mam iść za 2 tygodnie :tak:

Witaj :-) Gratuluje drugiego synka :-)

Ok, to zostawiam datę z OM :tak:
(....)
Mam nadzieję, że będziesz do Nas częściej zaglądała :-)
Postaram się...choć tyle tutaj wątków się narobiło że ciężko będzie ale chociaż na głównym postaram się coś pisać :tak:
bardzo dużo jest nas sierpniówek :tak::-)

Witaj :-) Gratuluje drugiego synka :-)
dziękuje :-) ja również gratuluję Tobie córeczki :-) (o której ja po cichu marzyłam ;-))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dużo Nas, to prawda :tak: Będzie wysyp sierpniowych dzieciaczków :-D
Pisz z Nami, pisz :tak::-) Im więcej Nas tym lepiej :-)
Wątków jest sporo, to prawda, ale zaglądaj chociaż na główny. Będzie Nam bardzo miło :tak::-)

reklama
Dużo Nas, to prawda :tak: Będzie wysyp sierpniowych dzieciaczków :-D
Pisz z Nami, pisz :tak::-) Im więcej Nas tym lepiej :-)
Wątków jest sporo, to prawda, ale zaglądaj chociaż na główny. Będzie Nam bardzo miło :tak::-)
Jak zaczniemy w sierpniu rodzić to nie nadążymy z gratulacjami ;-):-D
będę pisała choć teraz coraz cieplej na dworze to i mniej w domu i na necie....ja od początku na L4 jestem a i synek do przedszkola nie chodzi teraz bo boję się żeby czegoś nie przyniósł a teraz akurat w przedszkolu panuje szkarlatyna więc siedzimy w domku sobie :tak:

Do góry