ja widziałam cala listę nawet pilotów jak i stewardes...ale ani razu nie napisali nazwiska pilotów i stewardes...
Witam a u mnie pięknie świeci słoneczko :-)
ale jest zimno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja widziałam cala listę nawet pilotów jak i stewardes...ale ani razu nie napisali nazwiska pilotów i stewardes...
link do listy Katastrofa w Smoleńsku. Oficjalna lista ofiar tragedii - 10 kwietnia 2010Ja niestety nie widziałam takiej listy co chwila na Polsacie i Tvn pokazują listę ofiar i nie ma tam podpisuj pilot, stewardesa...
wkurza mnie to, że co chwila pokazują listę ofiar, ale ani razu nie napisali nazwiska pilotów i stewardes...
Rzeczywiście pogoda fatalna...
adekwatna do sytuacji...niebo płacze...
martuśka85 ja również mam mam jutro wizytę;-);-) Więc razem wizytujemy... koniecznie zapytam o ten brzuszek...
Jutro mam wizytę i jak tak myślę, to po tym 4D ciężko przestawić się na normalne wizyty...które są krótsze no i w 2D:--(
Ale oczywiście cieszę się, że :-(będę mieć możliwość zobaczyć mojego Oleczka...
U mnie sie już pojawiłay bezbolesne skurcze,tak moze jeden ,dwa dziennie i wiem,ze będą pojawiać sie coraz częściej.w poprzedniej ciazy miałam po kilka 6-7 na dobę,trudno z takim kazdym skurczem biegac do lekarza,ale warto powiedziec o tym przy najblizszej wizycie.
Nie ma co panikować,kiedy jest to normalna,fizjologiczna sprawa i zdarza sie sporadycznie.
Nigdzie nie zauważyłam ze nie "włączasz w to takich przypadków" dla mnie wypowiedzi są ogólne...
Kobieta w okresie ciąży powinna pamiętać, że je "dla dwojga", ale nie pod względem ilościowym lecz jakościowym. Powinna jadać tyle, ile czuje, że jest jej w tym okresie potrzebne.
Dobranoc