reklama
Kiniusia Cieszę się, że wszystko ok ))
Nektarynka Musisz troszkę więcej wypoczywać facet przecież sam może autko posprzątać Uważaj na siebie i odpoczywaj ile się da bo jak przyjdzie mała dzidzia do domu to już na nic nie będziemy miały czasu
Nektarynka Musisz troszkę więcej wypoczywać facet przecież sam może autko posprzątać Uważaj na siebie i odpoczywaj ile się da bo jak przyjdzie mała dzidzia do domu to już na nic nie będziemy miały czasu
Nektarynka
Fanka BB :)
wiesz to sie tak mowi "a co mi tam moze sie stać".. fakt nie przeforsowałam się wczoraj ale jednak gdzieś musiało mnie zawiać..Nektarynka Musisz troszkę więcej wypoczywać facet przecież sam może autko posprzątać Uważaj na siebie i odpoczywaj ile się da bo jak przyjdzie mała dzidzia do domu to już na nic nie będziemy miały czasu
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Nektarynko, i ja jakaś zawiana chyba jestem, bo coś mnie w gardle drapie No to ta Twoja pizza zrobiła mi teraz takiego smaka, że ho ho Co tam moje pulpeciki jak tu takie pyszności :-)
Monika, widziałam widziałam, pindolek superaśny :-)
Milusiu, musi wyjść dobrze :-)
Panienko, udanej wizyty jutro życzę :-)
Bogusiu, i ja sie cieszę:-)
Monika, widziałam widziałam, pindolek superaśny :-)
Milusiu, musi wyjść dobrze :-)
Panienko, udanej wizyty jutro życzę :-)
Bogusiu, i ja sie cieszę:-)
Sarka gratuluję udanej wizyty, choć Twoje maleństw takie wstydliwe pewnie dziewuszka
Kiniusia no nieźle...twoja opowieść przypomina mi moje ostatnie przeżycia... może to kolka była? Ja nie pojachałam do lekarza tylko od 12 do 17 płakałam z bólu aż przeszło...dzwoniłam do swojego gienka, a że widział mnie dzień wcześniej powiedział, że ręczy, że wszytsko w porządku i zasugerował, że to kolka...
współczuję kochanie i mam nadzieję, że takie przeżycia Cię już nie dopadną...:--(
sudestra witam nową sierpnióweczkę i jednocześnie doświadczoną mamusię, więc mam nadzieję, że nam tu trochę cennych rad rzucisz, oczywiście takich z życia wziętych...:-):-):-)
Który to tydzień? Wrzuć suwaczek...
Kiniusia no nieźle...twoja opowieść przypomina mi moje ostatnie przeżycia... może to kolka była? Ja nie pojachałam do lekarza tylko od 12 do 17 płakałam z bólu aż przeszło...dzwoniłam do swojego gienka, a że widział mnie dzień wcześniej powiedział, że ręczy, że wszytsko w porządku i zasugerował, że to kolka...
współczuję kochanie i mam nadzieję, że takie przeżycia Cię już nie dopadną...:--(
sudestra witam nową sierpnióweczkę i jednocześnie doświadczoną mamusię, więc mam nadzieję, że nam tu trochę cennych rad rzucisz, oczywiście takich z życia wziętych...:-):-):-)
Który to tydzień? Wrzuć suwaczek...
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
jakie to miłe dostawać tyle gratulacji naraz ślicznie dziękuje dziewczyny, jesteście prze prze przemilusie :-)
zielona no cóż- mały problem z imieniem, mąż twardo obstaje przy Majce- podoba mi się to imię, ale obawiam się,że obecnie zbyt popularne, ja natomiast chciałabym Nadia, a on nie.Hmmmm trzeba będzie znaleźć jakiś kompromis
Nadia jest piekne, ale jak pytam facetow, to im sie wlasnie nie podoba. kojarzy sie delikatnie mowiac brzydko (z ukrainskimi dziewczynami do towarzystwa ). poza tym faktycznie jest ich od pyty niestety :/
ja na weekend majowy wybieram się nad morze do Międzywodzia (koło dziwnowa), teście maja tam dwie działki więc jeździmy od paru lat do siebie nie trzeba płacić, a co odpocznę to odpocznę
wow..kocham Świnoujscie i okolice. piekne plaże.. w Miedzywodziu (na tablicy wjazdowej bylo Międzywódzie, bo ktoś kreske dowcipnie domalował ) tez bylismy raz i bylo super, takze zazdroszcze ;-)
no roznie z tym basenem bywa. chociaz nigdy zadnej infekcji nie mialam, to teraz bardziej trzeba uwazac. tyle ze bede chodzic na basen w szpitalu w ktorym rodze, sa to specjalne zajecia dla ciezarowek, wiec mam nadzieje, ze bedzie oki. moja gin i polozna jak najbardziej za basenikiem, tamponik i plywac
ale zebyscie zobaczyly moj stroj?? hehe, kupilam taki specjalny dla kobitek w ciazy. wyglada jak worek hehe.
tampon?! z tego co wiem, nie wolno nic sobie wkladac w ciąży, bo moze byc tylko gorzej
ja sie wybieram jutro i już gdybym miala zyc ciagle myslac o infekcji, to bym z domu nie wyszła, a że z ciążą i Małą wszystko super, nie mam zamiaru nam tego odmawiać, a co!
Witam dziś rano mierzyłam się w pasie i mam 30cm do przodu
nie chce wiedzieć ile przytyłam
ale na szczęście w domu wagi nie mam , także dowiem się za 2 tygodnie na wizycie
Nie no... coś z tą wagą nie tak.
Jeszcze na wizycie 15 marca miałam na plusie 4kg a dziś się ważę i...dodatkowe 3.5kg!! Nooo bez przesady. Nie jem znowu aż tyle więcej,żeby tyć w takim tempie :-O
Grrrrrr
mmmmaaatko !!! aż zaczynam sie bac poniedziałkowej wizyty. te liczby mnie przerażają . juz miewam chandre z powodu wygladania jak słoń, mimo że procz brzucha jestem szczuplejsza niz przed ciążą, więc nie wiem co to będzie :-(
Nektarynko, i ja jakaś zawiana chyba jestem, bo coś mnie w gardle drapie
mam dokladnie to samo plus ból zatok od dzis rano i jeszcze mnie przewialo na uczelni, bo siedzialam pod oknem, a jednak cieplo to dzis nie było :-(
cayra1984
Fanka BB :)
Hej kobietki, zapomniałam Wam napisac, że dostałam skierowanie na glukozę i idę badanka robić jutro. Czy mogłybyście mi napisać - te, które takie coś już miały - na czym to dokładnie polega i czego się można spodziewać??
P.s. nienawidzę pobierania krwi.. :-( Ale dla Dzidzi przeżyję WSZYSTKO :-)
reklama
starlet
Starlets' Mum
Hej kobietki, zapomniałam Wam napisac, że dostałam skierowanie na glukozę i idę badanka robić jutro. Czy mogłybyście mi napisać - te, które takie coś już miały - na czym to dokładnie polega i czego się można spodziewać??
masz 50g czy 75g?
przychodzisz na czczo, pobieraja krew, daja do wypicia slodki..bardzo slodki ;-) napoj i kaza czekac - 1h jesli glukoza 50g, a 2h jesli glukoza 75g - i po tym czasie pobieraja z palca znowu krew.
dziewczyny łykacie jeszcze kwas foliowy?
nie lykam od czasu gdy zaczelam brac witaminy, bo tam jest kwas foliowy, czyli jakos od 12-13 tc.