reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
U nas słoneczko w końcu wyszło:tak: Zaliczyłyśmy z Basią dwugodzinny spacerek, po którym tak się zmęczyłam, że musiałam odbębnić drzemkę;-) Ciekawe co to będzie w 8 i 9 miesiącu ciąży:szok:
Monika-cieszę się, że wszystko dobrze i że na strachu się skończyło:tak: Gratuluję synka:-)
Pajkaa-ja używałam pasa, moja siostra też i byłyśmy zadowolone-co prawda nie nosi go się przez cały dzień, ale kilka godzin w ciągu dnia-skóra szybciej wróciła na swoje miejsce, a ćwiczenia zaczęłam dopiero po 3 miesiącach, ze względu na cc:tak:
Ehtele-my planujemy w czerwcu pojechać nad morze, ale nic konkretnego jeszcze nie wiem:rofl2:

Nie no... coś z tą wagą nie tak.
Jeszcze na wizycie 15 marca miałam na plusie 4kg a dziś się ważę i...dodatkowe 3.5kg!! Nooo bez przesady. Nie jem znowu aż tyle więcej,żeby tyć w takim tempie :-O
Grrrrrr

Ja po CC musiałam pasa używać inaczej w ogole bym nie wstała i chodziła..tak mnie bołąło jak brzuch jeszcze spory naciskał na rane a tak to wszystko trzymało w ryzach .
Przed spionizowaniem mnie położna kazałą kupić mężowi pas...

pogoda jest piekna piękna wprost

ja tez po cesarce pierwszej jestem ale pasa nie używałam,fakt, faktem jak się wstawało i chodziło szef ciągnął i ból był ale jakoś wytrzymałam ;-)

zauważyłam ze nie mogę spać w nocy, budzę się jest mi duszno ,nie mam czym oddychać normalnie jakaś masakra :(

dziewczyny taka piękna pogoda, ze szok :)
kupilam na targu truskawki za 5 zl za kg :) zrobie mojemu mężusiowi miks truskawkowy:)

co myslicie o tej karuzeli?
KARUZELA Z PROJEKTOREM I POZYTYWKĄ Wys. KURIER (978607071) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo fajna, sama zreszta wybralam bardzo podobna;-)

Nie no... coś z tą wagą nie tak.
Jeszcze na wizycie 15 marca miałam na plusie 4kg a dziś się ważę i...dodatkowe 3.5kg!! Nooo bez przesady. Nie jem znowu aż tyle więcej,żeby tyć w takim tempie :-O
Grrrrrr

Tak nieraz jest, ze waga moze szybko podskoczyc a pozniej stac w miejsciu, nic sie nie martw!

Ja dzisiaj mialam monitoring, skurcze slabe, dzidzia coraz bardziej szaleje, jestem dobrej mysli:):)
Przede mna blogie lenistwo:):)

Załączniki

• C0108_b_1..jpg
    C0108_b_1..jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez po cesarce pierwszej jestem ale pasa nie używałam,fakt, faktem jak się wstawało i chodziło szef ciągnął i ból był ale jakoś wytrzymałam ;-)

zauważyłam ze nie mogę spać w nocy, budzę się jest mi duszno ,nie mam czym oddychać normalnie jakaś masakra :(

ja spie przy otwartym oknie :) bo inaczej bym sie chyba udusila.

Ta twoja jest śliczna:)
ja wcięłam loda truskawkowo-waniliowego. Teraz zabieram się za mus truskawkowy dla męża a potem za obiadek.
Więc pewnie pojawie sie dopieru jutro wieczorkiem bo badaniach.

QUOTE=polianna;5260149]Nie no... coś z tą wagą nie tak.
Grrrrrr

Tak nieraz jest, ze waga moze szybko podskoczyc a pozniej stac w miejsciu, nic sie nie martw!

Ja dzisiaj mialam monitoring, skurcze slabe, dzidzia coraz bardziej szaleje, jestem dobrej mysli:):)
Przede mna blogie lenistwo:):)[/QUOTE]

Ja mam właśnie tą po malej- jest genialna. Szum nie raz nam pomógł ją uśpić. co do projektora - dziecko jakoś wybitnie na to nie reaguje a niestty szybko wyczerpują się baterie przy tej funkcji.Korzystaliśmy więc głównie z muzyczki...

reklama
Do góry