reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Ciamajdko nie przejmuj się...może pocieszy Cię fakt, że mam rozstępy na piersiach jeszcze z czasów dojrzewania...i wierz mi zbledną i nie będzie ich widać:-D:-D

Ciążowe całe szczęście jeszcze się nie pojawiają...smarowanie, masażyki, peelingi widocznie w moim przypadku działają...:-D:-D

też już spadam dobrej nocki

Witajcie Kobietki :-)

Ja dzisiaj zabiegana, udało mi się zrobić parę zakupków :-D:-D:-D i nadrobić parę spotkań towarzyskich :-)

a jutro..................... wizyta usg - HURRA!!!!!!

Nadrobię Was jutro, spokojnej nocki :-)

Hej dziewczyny!!! Ile mnie tu nie było... nie podchodzę nawet do nadrabiania!!! Czy ktoś tu za mną tęsknił? Nikt pewnie nie zauważył mojej nieobecności... :p
A komputer padł jak stary szczur, dopiero dwie godziny temu kolega mi go przywiózł i wcale nie jestem specjalnie zxadowolona z efektów naprawy ;/ chyba takiego starego rzęcha to już nie ma co naprawiać.
Pewnie już tu z nikim nie pogadam bo się chowacie pod kołderkami, ja ostatnio jestem nocną Martą:)
Dobranoc, miłej nocy wam wszystkim- jutro wpadnę:)
Pozdrawiam Mamusie!!!

Hej dziewczyny!!! Ile mnie tu nie było... nie podchodzę nawet do nadrabiania!!! Czy ktoś tu za mną tęsknił? Nikt pewnie nie zauważył mojej nieobecności... :p
A komputer padł jak stary szczur, dopiero dwie godziny temu kolega mi go przywiózł i wcale nie jestem specjalnie zxadowolona z efektów naprawy ;/ chyba takiego starego rzęcha to już nie ma co naprawiać.
Pewnie już tu z nikim nie pogadam bo się chowacie pod kołderkami, ja ostatnio jestem nocną Martą:)
Dobranoc, miłej nocy wam wszystkim- jutro wpadnę:)
Pozdrawiam Mamusie!!!
ojj byś się zdziwiła , ja ostatnio właśnie tak sobie myślałam gdzie Ty się podziewasz :)

u mnie był dzień pełen obowiązków :( na szczęście ten dzień dochodzi do końca , idę spać miłych snów...

Witam przy porannej kawce:-)

monika 8112 jak tam po wizycie?

Jeśli chodzi o rozstępy to ja mam z pierwszej ciąży które pojawiły się w 34 tygodniu ciąży:szok:( a już byłam pełna ndzieji, że ten problem mnie ominie).
Teraz tylko smaruję się oliwką, no zobaczymy czy pojawią się jakieś nowe.

Ja dziewczynki Was wszystkie, że tak powiem kojarzę i każdy post czytam więc mimo, że nie odnoszę się do wszystkich "tematów" jestem na bierząco.
Pozdrawiam

Witam i życzę miłego dnia :-)

Ja już po śniadanku i zabieram się za porządki :-)

Monika Jak było u doktora na nocnej wizycie?? Jakieś newsy??

reklama
Cześć Kochane. Kolejny pochmurny dzień, mam nadzieję, że słoneczko zdoła się przebić przez te chmurzyska bo jakoś energii mało.
Pajkaa ja pieluch kupie ok. 15 sztuk. Będę miała co podłożyć jak Maluszkowi się uleje, czy tam do przetracia. Napewno się przydadzą. Ale nastawiam się na pampersy tylko i wyłącznie więc większej ilości nie będę kupowała. Poza tym czytałam, że w niektórych szpitalach trzeba zabrać dla Maluszka kilka sztuk pieluszek tetrowych. Jeśli chodzi o pościel do wózka to nie kupuję. Słyszałam od kilku mam, że nie kładzie się poduszeczki w wózku pod główkę więc myślę, że kocyk wystarczy. Jak coś to zawsze można poźniej dokupić bo przecież nie od razu będzimy chodziły na spacery.
Fiuuufiuu gratuluję Synka. Imię wybrane?
Dziewczynom, które mają dziś wizyty i usg życzę powodzenia i niezapomnianch wrażeń:-)

Mi niestety też się zaczynają robic rozstępy na piersiach :-( Smaruję sie codziennie ale widzę, że to g... daje. Niestety. Ale cycki faktycznie mi sporo urosły.
Kręgosłup na koniec dnia daje mi się we znaki. Wczoraj po 12 godzinach siedzenia to marzyłam tylko o łóżku. Aż się boję myśleć co to będzie dalej. Macie może jakieś sprawdzone sposoby na te bóle w dolnej częsci kręgosłupa?
Miłego dnia Kobietki:-)

Do góry