monika8112
Fanka BB :)
i ja mowie dobranoc!!!!!!!!! slodkich snow
a ja sobie jeszcze posiedzę bo wizytę mam dopiero za godzinę więc muszę coś ze sobą robić tym co znikają mówię dobranoc!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i ja mowie dobranoc!!!!!!!!! slodkich snow
ojj byś się zdziwiła , ja ostatnio właśnie tak sobie myślałam gdzie Ty się podziewaszHej dziewczyny!!! Ile mnie tu nie było... nie podchodzę nawet do nadrabiania!!! Czy ktoś tu za mną tęsknił? Nikt pewnie nie zauważył mojej nieobecności...
A komputer padł jak stary szczur, dopiero dwie godziny temu kolega mi go przywiózł i wcale nie jestem specjalnie zxadowolona z efektów naprawy ;/ chyba takiego starego rzęcha to już nie ma co naprawiać.
Pewnie już tu z nikim nie pogadam bo się chowacie pod kołderkami, ja ostatnio jestem nocną Martą
Dobranoc, miłej nocy wam wszystkim- jutro wpadnę
Pozdrawiam Mamusie!!!