reklama
Niunia no to nie jest żle, ja ostatnio miałam ok. 10, podobno u kobiet w ciąży poniżej 10 to dopiero anemia.
Fiufiu oj to jajuszka się szykują Gratulacje
Pajkaa gratuluję zakupów łożeczkowych
uff mam nadzieję, że lekarka też powie, że nie jest źle. bo właśnie czytam o tych 3 wynikach co mam złe i wszystko, że anemia - oby nie
R
RiSiA
Gość
Gratuluje udanej wizyty
Ciamajda Ja też mam napięta sytuację z moim M... Ech Ci faceci...
Pajkaa Wrzuć fotki łóżeczka jak tylko rozłożysz
oj na razie nie bede go rozkladala najwcześniej w lipcu
gratuluje synka no chłopy muszą gonić teraz baby ,są jaja- jak berety więc ja już po wizycie i dowiedzieliśmy się, że chłop jak dzwon- lekarz stwierdził, że płeć potwierdzi po 30 tygodniu ale on tam widział, że się majtają między nogami. wszystkim gratuluję udanych wizyt i sobie też.
monika8112
Fanka BB :)
są jaja- jak berety więc ja już po wizycie i dowiedzieliśmy się, że chłop jak dzwon- lekarz stwierdził, że płeć potwierdzi po 30 tygodniu ale on tam widział, że się majtają między nogami. wszystkim gratuluję udanych wizyt i sobie też.
gratuluję synka!
R
RiSiA
Gość
dziewczyny to pytanie jeszcze do Was - chcecie kupować pościel do wózka??
AgaS-78
Jestem , jestem ale jakos kompletnie nie mam sily po swietach sie udzielac. W kazdym razie ciagle Was czytam))Kasikz no odzywaj się tutaj u nas bo coś Cię nie widać.
i gdzie jest Aga-S??
Ja bylam z moim mezem w poniedzialek na usg i z szyjka narazie wszystko w porzadku tzn. ma ciagle 38 mm. Cos tam juz widac ze sie rozrywa ale narazie lekarze nie zwracaja na to uwagi. Jednak od wczoraj mam lekkie stawianie sie brzuszka- mam nadzieje ze za tym nie pojdzie rozwarcie- nastepne usg za 2 tyg. Tatus widzial dzidziusia i byl przeszczesliwy, ale co bedzie ciagle nie wiemy))
Pozatym serduszko malenstwa po wizycie u kardiochirurga- okazuje sie ze jest w porzadku, i reszte wynikow rowniez. Jestem wiec coraz wiekszej nadzieji, ze ta pepowina nie wyczyni szkod naszemu malenstwu.
Pozatym czytajac Was, zaskakujecie mnie swoimi listami do szpitala - ja tutaj mam tylko zabrac dokumenty, no i ubranko dla dziecka na wyjscie- cala reszte dostaje w szpitalu a nawet zestaw wyprawkowy do domu)) echh dziwna jest ta nasza Polska.
Witam nowe i gratuluje nastepnych powtwierdzonych dziewczynek i chlopczykow.
Oczywiscie czynicie dziewczyny wspaniale zakupy dla Waszych malenstw- ja jednak wogole nie mam weny do zaczecia takiego etapu))
oj dziewczyny juz kazda z nas jest prawie po 20 tyg. niesamowite ze tak szybko ale i tak marze zebysmy byly juz okolo 35 tyg. - ja ze wzgledu na ta 2-naczyniowa peowine bede rodzic pewno wczesniej ale jak dlugo przed terminem to narazie nie rozmawialam z lekarzem.
Trzymajcie sie i mam nadzieej ze odzyskam wene do pisania, bo narazie poza ciaglym jedzeniem mam ochote jeszcze na spanie.
Ostatnia edycja:
R
RiSiA
Gość
Jestem , jestem ale jakos kompletnie nie mam sily po swietach sie udzielac. W kazdym razie ciagle Was czytam))
Ja bylam z moim mezem w poniedzialek na usg i z szyjka narazie wszystko w porzadku tzn. ma ciagle 38 mm. Cos tam juz widac ze sie rozrywa ale narazie lekarze nie zwracaja na to uwagi. Jednak od wczoraj mam lekkie stawianie sie brzuszka- mam nadzieje ze za tym nie pojdzie rozwarcie- nastepne usg za 2 tyg. Tatus widzial dzidziusia i byl przeszczesliwy, ale co bedzie ciagle nie wiemy))
Pozatym serduszko malenstwa po wizycie u kardiochirurga- okazuje sie ze jest w porzadku, i reszte wynikow rowniez. Jestem wiec coraz wiekszej nadzieji, ze ta pepowina nie wyczyni szkod naszemu malenstwu.
Pozatym czytajac Was, zaskakujecie mnie swoimi listami do szpitala - ja tutaj mam tylko zabrac dokumenty, no i ubranko dla dziecka na wyjscie- cala reszte dostaje w szpitalu a nawet zestaw wyprawkowy do domu)) echh dziwna jest ta nasza Polska.
Witam nowe i gratuluje nastepnych powtwierdzonych dziewczynek i chlopczykow.
Oczywiscie czynicie dziewczyny wspaniale zakupy dla waszych malenstw- ja jednak wogole nie mam weny do zaczecia takiego etapu))
oj dziewczyny juz kazda z nas jest prawie po 20 tyg. niesamowite ze tak szybko ale i tak marze zebysmy byly juz okolo 35 tyg. - ja ze wzgledu na ta 2-naczyniowa peowine bede rodzic pewno wczesniej ale jak dlugo przed terminem to narazie nie rozmawialam z lekarzem.
Trzymajcie sie i mam nadzieej ze odzyskam wene do pisania, bo nmarazie poza ciaglym jedzeniem mam ochote jeszcze na spanie.
no proszę wywołana się odezwała )
cieszę sie, ze z maluszkiem wsio dobrze i oby tak dalej.
no i ma nadzieje, ze szyjka bedzie trzymala
reklama
AgaS-78
no proszę wywołana się odezwała )
No bo tak was czytam i mysle - czasem cos bym napisala ale kompletnie mi sie niechce, no ale jak juz o mnie napisalas to prosze musialam dac znac ze tu ciagle jestem- i czuwam.cieszę sie, ze z maluszkiem wsio dobrze i oby tak dalej.
no i ma nadzieje, ze szyjka bedzie trzymala