reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajkaa, dzięki za instrukcje dot. suwaczka :)

Właśnie jak to jest z tym basenem. Też mi się marzy, bo bardzo lubię pływać, ale jakoś również boję się infekcji, grzybów i innych świństw. Lekarka mówi, że powinnam raczej chodzić na taki specjalnie przygotowany dla niemowlaków i kobiet w ciąży, tylko gdzie tu u nas na prowincji taki znaleźć. Jest za to zwykły. Kusi mnie, żeby się trochę poruszać. Chodzicie na takie baseny?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czesc, ja już po wizycie u ginekologa, niestety usg mi nie robił, ale zbadał i wszystko jest ok, słyszałam też bicie serduszka Szymonka, więc to najważniejsze, że wszystko dobrze :-)

dziewczyny jak ja tak patrze na te nasze suwaczki jak ten czas szybko leci tydzień za tygodniem :) masakra jaaś :)
strasznie szybko..z córka mi tak nie leciało ... atu juz lato za niedlugo czyli będę fuczeć i puczec;-) i dwoje dzieci w domku wkrótce szal cial;-) cudnie :-)

która może polecic jakies dobre gatunkowo półśpiochy?

a do tetr ja miałam 20 z czego 3 na szmaty do okien poszły 5 nie uzytych wcale..były pomocne przy ulewaniu karmieniu czy później przy jedzonku

Czesc, ja już po wizycie u ginekologa, niestety usg mi nie robił, ale zbadał i wszystko jest ok, słyszałam też bicie serduszka Szymonka, więc to najważniejsze, że wszystko dobrze :-)

Gratuluję udanej wizyty:)

strasznie szybko..z córka mi tak nie leciało ... atu juz lato za niedlugo czyli będę fuczeć i puczec;-) i dwoje dzieci w domku wkrótce szal cial;-) cudnie :-)

która może polecic jakies dobre gatunkowo półśpiochy?

a do tetr ja miałam 20 z czego 3 na szmaty do okien poszły 5 nie uzytych wcale..były pomocne przy ulewaniu karmieniu czy później przy jedzonku

ja kupiłam na razie 6 szt wlasnie na te ulewanie i dodatkowo mam dwa ręczniczki wiec mysle, ze chyba wystarczy :)
ja mogę Ci dać namiary na allegro ma dóch sprzedawców u których kupiłam bawełniane i są super. Polecam też welurowe, ale to raczej na chłodniejsze dni.

dziewczyny ja chodzę na zwykły basen i nic mi nie jest. Wiadomo każda z nas jest inna ale nie ma co się zbytnio przejmować, bo basen wpływa przecudownie na samopoczucie. Kręgosłup bolał mnie już dość wcześnie, a teraz wstaję rano jak wystrzelona z procy, bo zupełnie nic nie boli. Poza tym to zawsze jest ruch i odpoczynek w jednym. Warto poświecić choćby godzinę, dwie w tygodniu tylko dla siebie.

Witam się z Wami od samego rana!
po wczorajszej nocnej wizycie(23) bo był poślizg,jestem przeszczęśliwa po pierwsze krwawienie było ewidentnie po stosunku bo szyjka rozpulchniona poza tym zamknieta ,łożysko na przedniej ścianie czyli wszystko ok,poza kategorycznym zakazem bzykanka:-)

No i dowiedzieliśmy sie że będziemy mieli Synka widziałam dużą stojącą fujarke, mały ma 18 cm i waży 447g czyli rośnie jak na drożdżach, serducho bije jak dzwon.

co się nerwów najadłam to moje, w domu poruszenie dziadek wreszcie doczeka się wnuka bo ma 3 wnuczki!

Agdzie gratuluję córeczki, teraz możemy wyruszyć na łowy ciuszkowe;-)

dziękuje za wsparcie było potrzebne.

Ostatnia edycja:
Witam się z Wami od samego rana!
po wczorajszej nocnej wizycie(23) bo był poślizg,jestem przeszczęśliwa po pierwsze krwawienie było ewidentnie po stosunku bo szyjka rozpulchniona poza tym zamknieta ,łożysko przodujące czyli wszystko ok,poza kategorycznym zakazem bzykanka:-)

No i dowiedzieliśmy sie że będziemy mieli Synka widziałam dużą stojącą fujarke, mały ma 18 cm i waży 447g czyli rośnie jak na drożdżach, serducho bije jak dzwon.

co się nerwów najadłam to moje, w domu poruszenie dziadek wreszcie doczeka się wnuka bo ma 3 wnuczki!

Agdzie gratuluję córeczki, teraz możemy wyruszyć na łowy ciuszkowe;-)

dziękuje za wsparcie było potrzebne.

Gratuluję synka i udanej wizyty:)
ale chyba łozysko masz na przedniej ścianie a nie przodujące. To są dwie rózne rzeczy jakbyś miała przodujące to bardzo niebezpieczne bo wtedy zakrywa ujście szykli i nie można rodzić SN tylko przez CC.

reklama
Marzyłam o tym słoneczku:-D:-D

Cudownie, że chmury zostały wypędzone bo z tego wszystkiego złapałam wczoraj okropnego doła...w sumie sama nie wiem o co chodziło, ale po prostu wypłakałam smutki świata...:-:)-( Parę drobiazgów, które urosły do rangi problemu a głównym powodem to chyba są hormony...też tak macie? :eek::eek:

monika8112
jak tam Twoja wizyta? Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku i że krwawienia nie ma:tak: Czekamy na wiadomości od Ciebie...

cayra1984 trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę i oczywiście czekamy na zdjęcia i relacje:-D:-D:-D

martatt a ja właśnie zauważyłam...ostatnio myślałam co tam u Ciebie, czy wszystko w porządku i gdzie jesteś że Cię u nas nie ma:tak::tak:

sierpien8 nie strasz z tymi rozstępami, bo ja jak na razie cieszę się z ich braku:-D:-D
Widzę, że masz drugie dzieciątko;-) Powiedz mi jak sobie radzisz? Bo ja zastanawiam się nad drugim dzieckiem;-);-) Kiedy podjęliście decyzję o drugim dzieciątku???

agdzie słońce serdecznie Ci gratuluję:-D:-D Cudownie kolejna dziewczynka;-);-) A mówiłaś coś o niezbyt dobrych wynikach badań...co Ci lekarz o nich powiedział???

Dorciana Tobie również gratuluje udanej wizyty:-D:-D:-D A pomysł z drzewkami to mnie normalnie wzruszył...rewelacja...:tak::tak::tak:

Do góry