reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Pajkaa najważnieszje, że dokładnie wiesz co i jak...jakieś leki Ci przepisał? Mam nadzieję, że nerki masz drożne;-)
Co do pieluszek tetrowych to kupiłam 15 bo były w Auchan...ale będę je stosować do wycierania buźki itd. Jak na arzie otworzyłam paczkę bo przydały się mężowi do umycia okien:-D:-D ale kupię jeszcze tak z 10...

Pościel do wózka mam w komplecie razem z wózkiem...podobno nie jest potrzebna bo podobno dziecko nie powinno leżeć na poduszce, więc wystarczy kocyki...;-);-)
A w twoim TAKO do wersji spacerowej jest śpiworek, zresztą jakby Twój Bartek chciał pooglądać świat już w gondoli to masz ją regulowaną...więc podusia nawet jak będzie starszy może się nie przydać...
z drugiej strony pościel na necie kosztuje 19,90:-)

fiuufiuu no ładnie...jajca rzeczywiście:-D:-D:-DGRATULACJE, Jasio dumny? Pewnie marzył o synu...no i zdradź nam teraz jakię imię wybrałaś...:tak::tak: Teraz możesz ruszać na łowy zakupowe jak już płeć potwierdzona...

Shyla też mi się wydaje, że nóżki łyse, jakieś tam pojedyncze się pojawiają, mimo że nie golone...:-)

są jaja- jak berety :p więc ja już po wizycie i dowiedzieliśmy się, że chłop jak dzwon- lekarz stwierdził, że płeć potwierdzi po 30 tygodniu ale on tam widział, że się majtają między nogami. wszystkim gratuluję udanych wizyt i sobie też.
Gratuluję.

dziewczyny to pytanie jeszcze do Was - chcecie kupować pościel do wózka??
Nie bede kupować,na spód pieluszka flanelowa,by dzidzia nie leżała na materacyku,a do przykrycia tez pieluszka lub kocyk.W chłodniejsze dni nasze dzieciątka juz beda w kombinezonach+ kocyk,to zupełnie wystarczy.
chociaż ta mi sie spodobała
4-el Pościel do WÓZKA --- SATYNA BAWEŁNIANA LUX (983871577) - Aukcje internetowe Allegro

Fiuufiuu będzie chłop jak dąb:rofl2: gratulacje...:)

ykhm.. wiadomość z ostatniej chwili, niestety taka jakaś nie miła:no:
mam około 8 rozstępów na piersiach pod brodawkami, tak od spodu.... NIE!!!!!! czemu?:crazy::angry:

buu.... ja wiem, że mam DUŻE C teraz a było takie sobie B, no ale....:no:

to tak rozpoczynam "rozstępowe" poczynania ciał....:sorry2:

a tu taka pieśń, ostatnio mi się spodobała :) http://dj-damien.wrzuta.pl/film/7qAURXrgGXm/carrion_-_nie_bez_wiary

Ostatnia edycja:
Cześć!
A ja dziś nie poszłam do pracy-obudziłam się rano i stwierdziłam, że się nie nadaję-mam katar, który spływa do gardła i idę do lekarza:tak: Ten wystawił zwolnienie do piątku więc odpoczywam dalej:rofl2:
Siorka z Hanią była-dziewczynki się pobawiły, pokłóciły i popłakały na koniec (bo rozstawały się);-) Zrobiłyśmy tort dla M-sto lat odśpiewaliśmy:tak:
Agdzie, Niuunia-myślę, że nie macie się czym przejmować-u mnie za wysokie leukocyty i granulocyty, a za niska hemoglobina, henatokryt, monocyty-a ginka powiedziała, że wyniki są dobre:tak:
Black_Opal-ja mam zwykły elektryczny termometr-temp mierzyłam małej w pupie:tak: A ta aukcja rzeczywiście jakaś dziwna:baffled:
Pajkaa-jeżeli chodzi o szczepienia, to każdy decyduje sam o tych nadobowiązkowych-my szczepiliśmy małą na rotawirusy i jestem zadowolona, bo dwa razy chorowała, ale przechodziła to lżej niż byłoby to bez szczepionki:blink: Ale np ja osobiście na grypę nigdy się nie szczepię...Co do rogala-ja osobiście używałam jest rewelacyjny:tak: Nie planuję kupować pościeli do wózka-śpiworek wystarczy:tak:
Milusia-super, że z małym wszystko dobrze:happy: A co teraz z tą Twoją nerką, bo się nie znam?:confused:
Ola-Ty to masz pecha do lekarzy-mam nadzieję, ze wszystkie kolejne wizyty będą już udane:blink:
Sarka-mam nadzieję, że to tylko szalejące hormony:tak: Dzięki za namiary na ciuchland-na pewno się wybiorę;-)
Monika-trzymam kciuki za Was, żeby wszystko było dobrze:blink:
Bogusia007-jeszcze raz gratuluję dziewczynki:-)
Martitka-i mi się wydawało, ze powinnaś być na zwolnieniu... No ale mam nadzieję, że teraz położna coś załatwi-trzymaj się:tak:
Pajkaa-dobrze, że lekarz Cię obejrzał-nie pozostaje Ci nic innego tylko stosować się do jego zaleceń i oby się nie pogarszało:tak:
Fiuu-gratuluję chłopca:-)
Aga-dobrze, że nie przechodzisz przez żadne przygody:tak:
Shyla-moje włoski na nogach też rosną bardzo wolno-jak nigdy:blink:

ja będę kupowała tylko pościel do łóżeczka , do wózka będę mieć śpiworek :)

dziś zauważyłam u siebie ze bardzo wolno rosną mi włoski na nogach ;)
a tak po za tym mam mało czasu na neta ;)

Mi też bardzo wolno rosną na całe szczęście, ale szkoda, że tylko na nogach, a w miejscach intymnych nie :( Buu

Ciamajda Współczuje rozstępów :( Mi na szczęście na razie znikneły, ale na pewno sie pojawia :( Ja miała na piersiach rozstepy przed ciążą w okresie dojrzewania mi się porobiły :p

Fiuufiuu będzie chłop jak dąb:rofl2: gratulacje...:)

ykhm.. wiadomość z ostatniej chwili, niestety taka jakaś nie miła:no:
mam około 8 rozstępów na piersiach pod brodawkami, tak od spodu.... NIE!!!!!! czemu?:crazy::angry:

buu.... ja wiem, że mam DUŻE C teraz a było takie sobie B, no ale....:no:

to tak rozpoczynam "rozstępowe" poczynania ciał....:sorry2:

a tu taka pieśń, ostatnio mi się spodobała :) Wrzuta.pl - Carrion - Nie bez wiary

mi tez wychodza rozstepy pod piersiami- i jest ich coraz wiecej- szok

reklama
Do góry