reklama
Ciamajdka
Edusia'2010
przepraszam, że nie dałam wczoraj znać, ale byłam w domku dopiero po północy bo jeszcze pojechałam do tatki i siostry
Maluszek rozwija się prawidłowo, waży 463 g, ale nie dało się go zmierzyć na długość bo bardzo bardzo się kręcił, z resztą wcale się nie dziwię bo byłam bardzo głodna i maluch tak skakał, że hej
Termin mi się troszkę przestawił, tym razem pierwotnie do pierwszego na 8 sierpnia, bo według OM na 31 lipca. Lekarz powiedział, że ma męskie rysy i nawet bez patrzenia na siusiaka potwierdził po buźce, że chłopak.
Stópki mają 4,5 cm więc giry jak się patrzy
Siusiak mierzy 17 mm
Oprócz tego to jest ułożenie główkowe podłużne, lekarz powiedział, że idealnie i raczej już się nie cofnie bo zrobił się lejek w macicy i główki chyba już nie wyjmie. Po lewej stronie na dole mam główkę, a nóżki i dupcia po prawej u góry
Oprócz tego mam zastój w nerce prawej i muszę coś z tym zrobić.
Buziaki i miłego dnia
Gratuluję udanej wizyty i chłopaczka no nie powiem, jak na swój "wiek" to ma już sporego tego siusiaczka, będzie miał czym poszaleć w przyszłości
ethele- jasio chce znać więc i ja poznam. niemniej liczę po cichu, że się dziecię tak ułoży, że nic nie pokaże ale ze mnie matka :d
e tam "co za matka":-) więc jednak poznamy kto tam u Ciebie mieszka... jak się teraz nie pokaże to do porodu na pewno
Witajcie kochane i na wstepie dziekuje za wszytkie zacisniete kciuki:-)
a wiec na 100 %
Dziewczynka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cóz moge powiedziec malenka wazy 458 g niebede sie rozpisywac bo coz moge tylko powiedziec moje malenstwo rozwija sie prawidlowo jest zdrowe
Podobna jest do tatusia :-) ciagle machala raczkami lapala sie za nosek i nawet dostala czkawke hehe i byla taka dzielna i pokazala ze jest panienka - plytka sie nagrala jak kazdemu pokazuje to wszyscy sie wzruszaja a ja normalnie placze ze szczescia smieje sie ze mam teraz kino domowe hehe ......
no witamy po wizycie z następną córunią gratulacje widzę, że się cieszysz
wizytę mam dopiero o 22.40,ruchy czuję caly czas więc mam nadzieję że nic się dziecku nie stało.poczytałam trochę o tym ułożeniu łożyska i takie krwawienia mogą być jak jest z przodu i nisko ułożone czy jakoś tak
muszę się dziś dopytać gina gdzie je mam bo nawet tym sie nie interesowałam
powodzenia.... ja nie mam takich problemów na szczęście, ale to chyba dlatego, że mam teraz zerowe libido i nic mi się w tym temacie nie chce
poza tym co do innych tematów...
nadal porządkuję tu i ówdzie, pranko jedno za drugim.. co do kg jestem na plusie 1,3 kg do wagi sprzed ciaży... ale nie ma co się cieszyć na zapas.. ja po prostu już nie mam miejsca na nowy tłuszczyk
w domu atmosfera z T. nadal napięta...
zobaczymy jak będzie, światełka w tunelu nie widzę...
zdjęć nie wstawiłam jeszcze... bo mi się aparat po podróży zawieruszył
R
RiSiA
Gość
no, to chociaz Ty sie czegos dowiedzialas na tej wizycie Pajko , bo widze, ze niektore dziewczyny to mają przechlapane ze swoimi ginami :/
ale ja bylam u urologa dziwnie się czułam jako jedyna kobieta
do gina ide w piątek ale te badania prenatalne robi moja lekarka bo ona jest specjalozacji diagnosta prenatalny więc ona wszystko mi zawsze szczegółowo opisuje
dziewczyny zastanawiałyście się nad pieluchami tetrowymi?
Kasikz no odzywaj się tutaj u nas bo coś Cię nie widać.
i gdzie jest Aga-S??
Ostatnio edytowane przez moderatora:
bogusia007 gratuluje pipki
fiuufiuu czekamy na informacje po wizycie :-)
a ja właśnie odebralam wyniki. Mam erytrocyty, hemoglobine i hemarokryt za niski wizyte mam we wtorek - ciekawe co mi powie, a test obciążenia glukozą 50 wyszedł 115 - czytałam w necie, że w normie, więc troszkę z głowy ale resztą się martwie :-(
fiuufiuu czekamy na informacje po wizycie :-)
a ja właśnie odebralam wyniki. Mam erytrocyty, hemoglobine i hemarokryt za niski wizyte mam we wtorek - ciekawe co mi powie, a test obciążenia glukozą 50 wyszedł 115 - czytałam w necie, że w normie, więc troszkę z głowy ale resztą się martwie :-(
Niuunia, a jaką masz wartość hemoglobiny?
Ciamajdko oj będzie mógł poszaleć Nie przepracowywuj się kochana, pranie nie zając nie ucieknie
11,3 g/dl
R
RiSiA
Gość
a zapomniałam się pochwalić, ze w poniedziałek przyjedzie łóżeczko dla malucha
witajcie kochane po świątecznej przerwie ja dzisiaj bylam u gin. Wszystko ok mala rośnie ma teraz 470 g. Buziaczki potem do was zajrze
Gratuluje udanej wizyty
Ciamajda Ja też mam napięta sytuację z moim M... Ech Ci faceci...
Pajkaa Wrzuć fotki łóżeczka jak tylko rozłożysz
są jaja- jak berety więc ja już po wizycie i dowiedzieliśmy się, że chłop jak dzwon- lekarz stwierdził, że płeć potwierdzi po 30 tygodniu ale on tam widział, że się majtają między nogami. wszystkim gratuluję udanych wizyt i sobie też.
reklama
są jaja- jak berety więc ja już po wizycie i dowiedzieliśmy się, że chłop jak dzwon- lekarz stwierdził, że płeć potwierdzi po 30 tygodniu ale on tam widział, że się majtają między nogami. wszystkim gratuluję udanych wizyt i sobie też.
niezłe jajca gratuluje :-)