Nektarynka
Fanka BB :)
ciamajdka gratulacje wymarzonej córeczki :-)
milusia daj znac po wizycie jak sie dzidzia rozwija:-)
milusia daj znac po wizycie jak sie dzidzia rozwija:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam! Ja też miałam wysokie IGG, ale awidność też była wysoka, więc ginka nie kazała się przejmowaćCześć dziewczyny!
Witam wszystkie sierpnióweczki i dołączam do zacnego grona. Mam termin na 16 sierpnia.
Również nie znam jeszcze płci maleństwa, choć mam nadzieję, że jutro się tego dowiemy. Jedziemy na badania genetyczne. Troszkę się obawiam tej wizyty, gdyż ogólnie rzecz biorąc marzec nie był dla mnie najłatwiejszym miesiącem - dowiedziałam się o dodatnich wynikach na toxoplazmozę, potem powtarzania badań, podróże do kliniki patologii ciąży i nieprzespane noce. Jednak po zbadaniu awidności troszkę się uspokoiłam, bo ta jeżeli jest wysoka świadczy o przewlekłej chorobie, więc miejmy nadzieję, że to świństwo maleństwa nie dotknęło.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy serdecznie. Trzymajcie jutro kciuki!!
Dorota
Kasia2506- Nie, L4 nie dostalam, lekarz powiedzial, ze jezeli faktycznie szyjka sie skraca to wypisze mi zwolnienie na nastepnej wizycie, nawet mnie nei zaskoczyl hehe.
Decyzja podjeta ide na przedluzony urlop do 27 kwietnia a pozniej mam wizyte 28 kwietnia i jak tym razem mi nie da zwolnienia to pojde do lekarza rodzinnego
CIAMAJDKA-gratuluje coreczki no i najwazniejsze, ze ciaza przebiega prawidlowo
Martuska- bombowy filmik, ja tak nie mam ze wzgelu na pozycje lozyska