reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

No powiem Wam, że miała być Konwalia... ale wszyscy sceptycznie do tego podchodzą, poza tym nie da się zdrobnić... będzie po prostu "Słoneczko" na ten czas:)

reklama
ciamajdka gratulacje ksiezniczki:)))))))))))))))
milusia trzymam kciuki za usg polowkowe i czekamy na relacje:))))))))))))

ja dzis tez poczulam serie kopniaczkow hehehehe moze stana siew koncu regularne:)))))))))))

Ostatnia edycja:
DZIEWCZYNKA !!!

a jednak moje marzenie się spełniło... przygotowywałam się 4 miesiące i mówiłam "on to, on tamto", a jest ONA!!! jak nam to powiedział gienek tak od tamtej pory mam uśmiech od ucha do ucha:rofl2::rofl2::rofl2:

waga: 340 dkg, rozmiar 20 cm, i wszystko ogólnie w porządku nie zapeszając...
:sorry2:

HURAAAAAAAAAA:-D:-D:-D:-D
zdjęcie siebie i didolka wkleję dziś wieczorkiem:)

Wielkie gratulacje:)
Oj dziewczynki chyba już wyprzedziły chłopców;)

No dobra dziewczynki ja zmykam na wizytę, dzisiaj z resztą mam taki męczący dzień, bo wzięłam sobie trochę wolnego w pracy, gdyż musiałam pozałatwiać kilka rzeczy takich jak podpięcie prądu i gazu w mieszkaniu. Była taka kolejka w elektrowni, że masakra, weszłam na chwilkę bez kolejki (chciałam się dowiedzieć czy mam wszystkie dokumenty), a babka podobno jak tylko weszłam z tekstem "Będzie się taka wpychała", a uwierzcie mi brzuszek już mam dobrze widoczny - przecież nie trzeba się toczyć, żeby być w ciąży!!! Jak mnie to drażni....... Babeczki zauważyły w środku i powiedziały żebym zapytała ludzi z kolejki czy mogą mnie przepuścić, nawet nie miałam ochoty, stałam dzielnie ponad godzinę w kolejce.

hej dziewczyny a ja dzis mialam dzien porzadkow i przygotowac do powrotu mamy.... teraz odpoczywam bo juz niemam sily dzis zrobilam placki ziemniaczane na obiad bo poszlam do sklepu a miesny zamkniety normalnie szok ..... a tak chcialam zrobic spagetti z mielonym :( ale za to beda placki mniam hehe tylko najgorsze te tarcie ufff...

dziewczyny, przepraszam ze wtracam sie z zupelnie innym tematem, ale czy ktos wie gdzie i czy w ogole na BB zostal poruszony temat:
cesarka czy porod naturalny?? chetnie poczytalabym opinie na ten temat.

Temat o porodzie był już na tym wątku poruszany, ale żeby sobie poczytać to musiałabyś poszukać kilkadziesiąt stron wstecz ;)

reklama
kurcze, a my nie mamy jeszcze nic prócz 3 par bodów :/
i jakos tak wcale nam nie spieszno na zakupy, nie wiem czemu.. mam nadzieje, ze to nic zlego, aczkolwiek jak tak tu Was czytam i ogladam nabytki, to sie zaczynam zastanawiac nad tym faktem.

Ej no co ty nie przejmuj sie. Ja tez nic nie kupilam jeszcze ;-)
W pierwszej ciazy tez tak szybko nie kupowalam, a na spokojnie bez pospiechu jeszcze ze wszystkim zdazylam rozkladajac zakupy, zeby nie obciazyc zbyt budzetu jednorazowo.
Mam co prawda troche ciuchow po corci, ale to nie to samo co kupowanie nowych, ale spoko na wszystko jest jeszcze czas ...nawet duzo czasu ;-)

Do góry