reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Cześć kobietki,

wybaczcie, że nie każdej odpisałam, ale tylko tak przejrzałam ostatnie strony, niestety czas mi na to nie pozwala..

witam po Świętach, które w tym roku można by śmiało nazwać słodkich obżarstwem:D
Pajeczko u mnie tak samo :D lewa strona dominujne, synuś musi tam mieć nóżki bo kopie z całej sił po lewej, a po prawej tak tylko puka jakby to były tylko muśnięcia:)

Ehtele - lampka pierwsza klasa, babcia Darka ma takiego maluszka ma 25 lat i śmiga jak szalony, Darek jak zobaczył taką lampkę to sam chciał ją dla siebie :D dywanik na zdjęciach prezentuje się bardzo ciekawie, ale widziałam go na żywo i mnie nie przekonuje, ale dla dziecka to w sumie chyba frajda - takie trasy do jeżdżenia autkiem:) Co do wąteczku to jestem jak najbardziej za:)

Lea28 - trzymaj się kochana

Polianko być może później zwolni:) nie martw się kochana:)

Cayra no pewnie, że tak:D W tym stanie nie musimy się wstydzić kilogramów:D

Bogusiu86 gratuluję mocniejszych kopniaczków:)

Kolumnea ja też już niebawem na L4 bo już jestem taka blada i tak mi ciężko wszystko przychodzi. Już nie mam sił ćwiczyć regularnie i tak z dnia na dzień kisnę:D

Bogusiu007 gratuluję regularnych kopniaczków:) Trzymam kciuki żeby mąż z Tobą się udał na wizytę:)

Zielona26 gratuluję mocniejszych wygibasków dzidzi:)

Dorciana witaj wśród nas kochana:)

Shiraa jeżeli lubisz jeans to spódniczka będzie dla Ciebie superancka ładnie, ja ogólnie nie przepadam za tego typu spódniczkami:) Obecnie tylko leginsiki wchodzą w grę;)

Black Opal ten dywanik w kształcie misia jest cudowny:D bo Kubuś Puchatek odpada.

SARKA mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z tarczycą, ciuszki śliczne

Pati podobno ten środek jest bezpieczny dla kobiet w ciąży

Martitka kochana cieszę się, że z dzidziulkiem wszystko w porządku, tylko martwi mnie ta szyjka, słońce jak nic musisz się teraz oszczędzać i sądzę , że zwolnienie z pracy będzie bardzo dobrym rozwiązaniem, gdyż stres ciąży nie sprzyja.

Ciamajdko ja jeszcze z goleniem nie mam problemów, nawet w "tych" miejscach, wczoraj nawet zrobiłam sobie mini prostokącik, bo już się troszkę zapuściłam:D U mnie wystarczy tydzień i wyglądam jak dziki dzik:D

Martuśka ekstra filmik, ja też takie nagrywam, ale mimo wszystko nie widać tego na filmie:)

Do mnie dzisiaj zadzwonili, że wcisnęli mnie z rezerwowych na wizytę:D:D:D:D do M. Kudły, zatem na 18:30 wybieram na połowkowe i szczerze przyznam, że troszkę się stresuję, mam nadzieję, ze wszystko jest w porządku.
Martuśka ja też nie mam nic dla dzidziulka oprócz body, które kupił Darek...nie martw się słonko to normalne, wszystko w swoim czasie:):):)
Buziaki sloneczka

Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 233002Zobacz załącznik 233001Zobacz załącznik 232998Zobacz załącznik 232997Zobacz załącznik 232996Zobacz załącznik 232995Zobacz załącznik 232994Zobacz załącznik 232993Zobacz załącznik 232992

Jeszcze nie prałam to trochę pogniecione, a za ten jeden komplecik nowy z metką jeansy + bluzeczka w paseczki dałam tylko 15zł ;o)
lubię takie zakupy za nieduże pieniązki mozna dzidziolka ubrać.

gdzies zniknęła 1 część posta ;( nio to mówię że byłam dzisiaj na zakupkach w ciuchlandzie i takie cudeńka dla dzizi pokupowałam ;)

matuska super filmik i swietny pomysł !!!

śliczne ciuszki

Pajeczko u mnie tak samo :D lewa strona dominujne, synuś musi tam mieć nóżki bo kopie z całej sił po lewej, a po prawej tak tylko puka jakby to były tylko muśnięcia:)

Moj mąż polował ręką przez dwa dni, żeby poczuć malego aż dzisiaj się udało :) ale się cieszył :)

a mnie znowu dopadają dzisiaj bóle kolkowe dobrze, ze jutro zbada mnie lekarz wiec moze się dowiem co i jak. Bo przecież nie będę ciągle na nospie

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)

DZIEWCZYNKA !!!

a jednak moje marzenie się spełniło... przygotowywałam się 4 miesiące i mówiłam "on to, on tamto", a jest ONA!!! jak nam to powiedział gienek tak od tamtej pory mam uśmiech od ucha do ucha:rofl2::rofl2::rofl2:

waga: 340 dkg, rozmiar 20 cm, i wszystko ogólnie w porządku nie zapeszając...
:sorry2:

HURAAAAAAAAAA:-D:-D:-D:-D
zdjęcie siebie i didolka wkleję dziś wieczorkiem:)

Milusiu powodzenia:)

DZIEWCZYNKA !!!

a jednak moje marzenie się spełniło... przygotowywałam się 4 miesiące i mówiłam "on to, on tamto", a jest ONA!!! jak nam to powiedział gienek tak od tamtej pory mam uśmiech od ucha do ucha:rofl2::rofl2::rofl2:

waga: 340 dkg, rozmiar 20 cm, i wszystko ogólnie w porządku nie zapeszając...
:sorry2:

HURAAAAAAAAAA:-D:-D:-D:-D
zdjęcie siebie i didolka wkleję dziś wieczorkiem:)

Milusiu powodzenia:)

Gratuluje :) a imię już wybrane??

Dzięki... :) i tu jest problem, bo imię dla chłopca było a dla dziewczynki tylko wstepne... i będzie zmienione... ale nie wiemy na jakie:) sie zobaczy...

to u nas było odwrotnie :) dla córki mielismy a dla synka w ogóle :) no, asle mam nadzieje, ze płec się potwierdzi w piątek :)
oj a mnie ponownie lapie kolka nerkowa więc jest super :(

reklama
Do góry