reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

ciamajdka Oj ja też mam problem z goleniem i tak jak piszesz, ani się wygiąć, ani brzuszek wciągnąć, ani odchylić masakra straszna :) Akurat wczoraj się goliłam i co mogłam to na wyczucie, ale ze strachu, że sobie krzywdę zrobię ogoliłam się bardzo niedokładnie ;)

martuśka85 Filmik rewelacja :) Mi właśnie takie fale dzidzia wczoraj wieczorem robiła i aż mi łezki poleciały bo to był pierwszy raz:) A fajnie widać jakie maleństwa są już duże wysoko nad pępkiem uderzenie rączką, niziutko przy pod brzuszku kopniak (albo odwrotnie) Dzidzi już teraz cały brzuch zajmuje, a co będzie za miesiąc, za dwa w sierpniu... Szok :))))

martitka Super, że z żabeczką wszystko ok :) Gratuluje udanej wizyty :) Oby tak dalej u każdej z Nas dobre nowiny :)

A Ja teraz popijam Capuccino orzechowe i mi fajnie:) Ale jakoś wyjątkowo nudzi mi się strasznie i dzień dłuży po tych kilku dniach świąt :) Posprzątałam w domu, u sąsiadki byłam, a teraz nudy :p

reklama
a ja nagrałam fajny filmik, myśle że fajnie bedzie potem kiedys tam go oglądac :)). jakby ktoraś chciala zobaczyć, to tu: Picasa Web Albums - Kery - kwiecien'10

jakosc po przeslaniu troche srednia, ale zawsze ;)

Super filmik;)
martitka 26 nie martw się kochana na zapas to, że masz krótką szyjkę nie znaczy, że nie trzyma mocno:)
Na wszelki wypadek jak pracujesz to szybko na L4 i w domciu dużo odpczywaj.
A mąż niech dba o swoje dwie królewny;)

Ostatnia edycja:
Witam,już po świętach widać jak sie ruch zwiększył na forum:-D

Dorota- witamy
:-)

Martika uważaj na siebie i niestety musisz się oszczędzać ,moja koleżanka też tak miała i urodziła małą w 7 miesiącu na szczęście wszystko ok.
za wszystkie wizyty trzymam kciuki !

Co do ruchów to nasze dzieciątko coraz bardziej daje o sobie znać,czuję kopniaki na całym dole brzucha, jeżeli chodzi o depilacje to mój mąż ostatnio sie zaoferował że może pomóc:)

024..jpg010..jpg016..jpg007..JPG023..jpg008..jpg012..jpg006..jpg014..jpg

Jeszcze nie prałam to trochę pogniecione, a za ten jeden komplecik nowy z metką jeansy + bluzeczka w paseczki dałam tylko 15zł ;o)
lubię takie zakupy za nieduże pieniązki mozna dzidziolka ubrać.

gdzies zniknęła 1 część posta ;( nio to mówię że byłam dzisiaj na zakupkach w ciuchlandzie i takie cudeńka dla dzizi pokupowałam ;)

matuska super filmik i swietny pomysł !!!

Zobacz załącznik 233002Zobacz załącznik 233001Zobacz załącznik 232998Zobacz załącznik 232997Zobacz załącznik 232996Zobacz załącznik 232995Zobacz załącznik 232994Zobacz załącznik 232993Zobacz załącznik 232992

Jeszcze nie prałam to trochę pogniecione, a za ten jeden komplecik nowy z metką jeansy + bluzeczka w paseczki dałam tylko 15zł ;o)

gdzies zniknęła 1 część posta ;( nio to mówię że byłam dzisiaj na zakupkach w ciuchlandzie i takie cudeńka dla dzizi pokupowałam ;)

super zakupy- przeslodkie

Zobacz załącznik 233002Zobacz załącznik 233001Zobacz załącznik 232998Zobacz załącznik 232997Zobacz załącznik 232996Zobacz załącznik 232995Zobacz załącznik 232994Zobacz załącznik 232993Zobacz załącznik 232992

ciuszki rewelacja,jak tylko będę wiedziała co będziemy mieli to zaraz wyruszę na łowy:)

sarka Świetne ciuszki Ja teraz muszę czekać do kolejnej wypłaty, żeby zrobić zakupy w tym mc kupiłam łóżeczko i materacyk. Na kolejną wypłatę sukieneczki dla laseczki i pościel :)

reklama
kurcze, a my nie mamy jeszcze nic prócz 3 par bodów :/
i jakos tak wcale nam nie spieszno na zakupy, nie wiem czemu.. mam nadzieje, ze to nic zlego, aczkolwiek jak tak tu Was czytam i ogladam nabytki, to sie zaczynam zastanawiac nad tym faktem.

Do góry