reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Marulka może wstawisz zdjęcia pokoju Olka???:):):):):) Ja chętnie bym zobaczyła jak wygląda...;P

Pajeczko gratuluję regularnych ruchów...współczuje problemu z nerkami cóż..pij kochana dużo wody

Lea i za Ciebie trzymam kciuki, wracaj do zdrowia...

reklama
witam się i ja :)
u mnie leje :( a wczoraj takie piękne sloneczko bylo, ze z mamusią na ławeczce posiedziałam 2 godzinki a piesek sobie latal :)
u mnie bóle kolkowe na razie brak, ale to chyba powód picia duzej ilości płynów 3-4 litry masakra a latam siusiu co chwile :) ale chodzi o to, zeby przefiltrować nereczki. Dzisiaj idziemy do teściów ehhh tak mi się nie chce....
życzę mokrego Dyngusa :)
a zapomniałam mój Bartuś juz kopie regiularnie :p więc ma powód do radości codziennie rano seria kopniaczków potem popołudniu i standardowo wieczorem i zauważyłam, ale tez i czytałam o tym, ze podobno przy lożysku na przedniej ścianie bardzo często czuc ruchy po jednej stronie i faktycznie maluch upodobał sobie lewą :p

u mnie też lewa strona góruje!!!:-)

Witajcie na końcówce Świąt:)
o 8:30 byłam w domku, oczywiście co mnie natchnęło? trzeba było upchnąć co nie co z nowych zdobyczy więc wzięłam się za.... sprzątanie...:eek: wiem, święto.... ale.. ALE JAKI EFEKT juhuuu:) baja...
Maleństwo cichutko całą podróż siedziało.. może i się ruszało ale w samochodzie było takie zmęczenie, trzepanie po polskich dziurach , że może po prostu nie czułam..

przez swojego T. nie zostałam miło przywitana, dowiedziałam się, że jak mnie nie było to było cicho i spokojnie, ciuszki kupiłam mu "nie w tym kolorze", całe popołudnie spędził na kompie a teraz śpi.. rozpacz.. powiedziałam mu tylko, że żałuję że wrociłam, bo chyba nie było warto .. a w ogóle szkoda słów... już nie będę tu na ten temat truć żółci..

dziś jak zmywałam płytki, blaty, naczynia i w ogóle układałam w kuchni to i owo (a mało tego nie było..) to chyba lekko się przepracowałam, bo złapał mnie tak strasznie bolesny skurcz w brzuchu, że nie mogłam się wyprostować i aż się spociłam z bólu na twarzy i plecach... trwało to dobre 10 sekund... nie wiem co to mogło być ale ja podziękuję za takie efekty specjalne... przestraszyłam się, ale sie nie powtórzyło i jest teraz normalnie...

Jutro idę do gienka, i jak dobrze pójdzie to dowiem się jakiegoż to mieszkańca mam w sobie:) no i oczywiście połówkowe jutro!!!!:tak: wieczorem zakomunikuję co i jak bo wizytę mam na 16:)

miło mi do Was wrócić.. teraz już czas na dobre się zadomowić:)
buźki kochane brzuchatki:laugh2:

Pajeczko no to super wieści ze mały kopie regularnie:) życze udanego dnia u teściowej.. mam nadzieje ze nie wyskoczy z niczym więcej..

na szczęście maltretowała mnie tylko a moze zjesz to, a moze to ... byłam grzeczna.:) nie nakrzyczałam na nią tylko dlatego, ze są święta.

Kobiety,

Potrzebuję rady...sama nie wiem co o tym dywanie myśleć...z jednej strony fajny a z drugiej cały czas się waham...

Dywan 150x200 Uliczki Farma Playtime +Gratis15 zł (970882195) - Aukcje internetowe Allegro

Śmiesznie tani i w sumie fajny..:) Myślę o wzorze farma...
doradźcie proszę....:p

ja akurat nie jestem zwolenniczką dywanów także nie pomogę:)

Witam sie na chwilke kochane!!!!

Pajka wlasnie przeczytalam ze ty tez masz problem z nerkami tulam mocno bo naprawde jest to okropne. Ja kochana wyladowalam w szpitalu ( na cale szczescie) bo mi sie juz zbieral mocz w nerkach co wydawalo mi sie dziwne bo siusiam baaardzo duzo a to jest bardzo niebezpieczne w ciazy. Od wczoraj mecze sie znowu boli jak cholera staram sie pic duzo ale i tak mnie boli :no: i leze bo kazdy ruch to bol... nie wiem co bedzie dalej jutro po poludniu lece do mojej lekarz bo musi mi zrobic usg nerek i zobaczymy co powie modle sie zeby mnie nie skierowala do szpitala:no::baffled: :sorry2: Gratuluje kopniaczkow :-D

Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki zebym nie musiala do szptala bardzo prosze!

a nospa Ci nie pomaga? a byłas z tymi nerkami u urologa? ja się wybieram mimo wszystko w środę niech zobaczy jak ta prawa nerka wygląda bo to konkretnie ona daje mi popalić.

CIAMAJDKA Ja rowniez mam polowkowe jutro, strasznie stersuje sie przed kazdym USG, znowu nie bede spala pol nocy.
Bede sie smiac jak moj zabek okaze sie zabka:):)

milych snow :))

Witajcie Kochaniutkie :-)

Już prawie po świętach, czuję, że po tylu pysznościach przybędzie mi parę dodatkowych kilogramów, ale co tam :-D Chociaż raz w roku mogę to zgonić na stan błogosławiony :-D

Zdjęcie aktualnego brzuszka w odpowiednim wątku ;-)

Poodwiedzaliśmy moich rodziców i męża, było bardzo przyjemnie :-) Lubię takie rodzinne spotkania :-)

Jutro - jak sądzę - ruch na BB wróci do normy - fajnie, bo przyzwyczaiłam się do Was :-D

No jak się ponarzeka to czasami się cos pozmienia, jak byłam na BB kilka godz temu to po marudziłam, że się mała nie odzywa i tu nagle sie odezwała i to jak:-) Mój M to prawie z wrażenia podskoczył, bo połozył rękę na brzuszku, a tu taki kopniak, że ho ho... a mi łezki staneły w oczkach ze wzruszenia bo pierwszy raz było widać kopniaki, cały brzuch mi skakał:-D Najpierw okolice pępka, później lewa, później prawa strona i tak przez ok 20min a teraz dzidzia poszła spać :tak:
Więc zadowolona i szczęśliwa mogę iść grzecznie spać :-):-):-)

a ja z roku na rok coraz bardziej nie lubie świąt. wszystko pozamykane, nie ma gdzie pojsc, dobrze że chociaz pogoda w miare dopisała, to sie pospacerowało.
ogarneła mnie totaaaaalna senność po ćwiczonkach i cholerna ochota na zimne piwko, wiec ide sie położyć obok Mojego. milego wieczorku :)

Mnie też to wkurza, bo mam na coś ochotę,a nie mam gdzie kupić jedzonka :zawstydzona/y:

Maritka i Ciamajda Powodzenia na jutrzejszych wizytach :-) Trzymam kciuki za dobre wieści :tak:

Słodkich kolorowych snów :happy2:

a ja z roku na rok coraz bardziej nie lubie świąt. wszystko pozamykane, nie ma gdzie pojsc, dobrze że chociaz pogoda w miare dopisała, to sie pospacerowało.
ogarneła mnie totaaaaalna senność po ćwiczonkach i cholerna ochota na zimne piwko, wiec ide sie położyć obok Mojego. milego wieczorku :)
ja również nie lubię świąt , i w końcu się skończyły ;)

miłych snow

reklama
Witajcie kobietki.Już wybudzone z wielkanocnego leniuchowania?
Mała dziś mocno kopie. :) Cudowne uczucie.
Nie wierzę,że ten czas tak szybko leci. To już kwiecień, za chwilę maj a potem to letnie miesiące na wyczekiwanie.

Do góry