reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Witam się świątecznie :-)
U Nas pogoda także taka nijaka, szaro, czasem mokro i taka trochę do bani. :baffled:
Idę dalej leniuchować ;-):-)
Miłego lanego życzę :-)
Buziaki :-)

Ehtele, i ja myślałam o takim dywaniku. Z tych trzech wzorów, także bym wybrała farmę :tak: No i cena naprawdę przystępna :-) Pewnie to zależy od gustu, ale ja bym była na tak :tak:
Pajeczko, gratuluję Ci kochana :tak::-) Mój synek także już regularnie kopie. Najbardziej przed południem i wieczorem, ale po południu także go czuję :-) Mam nadzieję, że Twój dzionek u teściowej zleci Ci przede wszystkim miło i.....szybko... :tak:

Ostatnia edycja:
Witam sie na chwilke kochane!!!!

Pajka wlasnie przeczytalam ze ty tez masz problem z nerkami tulam mocno bo naprawde jest to okropne. Ja kochana wyladowalam w szpitalu ( na cale szczescie) bo mi sie juz zbieral mocz w nerkach co wydawalo mi sie dziwne bo siusiam baaardzo duzo a to jest bardzo niebezpieczne w ciazy. Od wczoraj mecze sie znowu boli jak cholera staram sie pic duzo ale i tak mnie boli :no: i leze bo kazdy ruch to bol... nie wiem co bedzie dalej jutro po poludniu lece do mojej lekarz bo musi mi zrobic usg nerek i zobaczymy co powie modle sie zeby mnie nie skierowala do szpitala:no::baffled: :sorry2: Gratuluje kopniaczkow :-D

Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki zebym nie musiala do szptala bardzo prosze!

Witajcie kochane ciężarówki!
Nie wiem czy dam radę Was nadrobić :-/
Święta- ILE JA ZJADŁAM! Ciągle jem!
Mam wrazenie,że tyję w oczach, waga z resztą też nie pozostawia złudzeń ale mam wręcz wilczy apetyt... Niedobrze..
Poza tym brzuch, myślalam że będzie mniejszy niż w poprzedniej ciązy a rośnie z dnia na dzień jakbym bliźniaki miała.hihi.
Wpadnę pewnie później i spróbuję choć trochę podczytać co u Was..

Ja również witam się w piękne słoneczne świąteczne popołudnie,wczoraj na śniadanku byłam u rodziców poźniej cała rodzinką na spacerku, dzis już w domku rano kościół obżarstwo i błogie lenistwo,słonko świeci można na spacerek iść ale mój mąż już od 2 godzin drzemie:-)

ruchy czuję już też regularnie,najbardziej intensywnie wieczorami!
mam nadzieję że z waszym zdrowiem już ok i nie musicie narzekać( dotyczy dziewczyn z chorymi nereczkami).pozdrawiam

Cześć laseczki :)

Ehtele Ja niestety nie mam miejsca na osobny pokój dla dzidzi :( Dywanik mi się podoba świetna sprawa dla synka :)

Pajkaa, Monika, Kiniusia Gratuluje regularnych kopniaków, moja mała coś ostatnio mnie martwi bo od 3 dni jej porządnie nie czułam, a nawet jak coś czułam przez te dni to nie jestem pewna czy to Ona czy moje "kiszki" Zaczynam się po mału martwić, ale mój M mnie pociesza, że mamy po prostu spokojne dziecko...
Chciała bym mieć wizyty u gina z podglądaniem dzidzi raz w tygodniu... Szkoda, że to niemożliwe :(
Kupiłam sobie stetoskop, ale ledwo przez niego słyszę swoje serce, a małej wcale :(

Lea
Mam nadzieję, że już do szpitala nie trafisz i narki będą dobrze działały :) Zdrówka życzę :)

Bogusiu, ja także nie mam miejsca na osobny pokój dla dzidzi, więc maluch będzie z Nami w pokoju. :tak: Zastanawiam się, czy jakbym w takim kąciku, gdzie będzie stało łóżeczko nie pomyśleć także nad takim samym dywanikiem :tak::-) Co do ruchów, to Twój M. na pewno ma rację :tak: Może jak śpisz, to Mała szaleje, a Ty po prostu przez sen tego nie czujesz, a w dzionek sobie smacznie śpi? :tak: Także mam stetoskop, ale także nic nie słyszę, najlepiej jakby każda z Nas miała możliwy podgląd dzidziusiów codziennie w domku, takie a'la przenośne usg :-D
Lea28, trzymamy mocno kciuki!!! :-)

witam!!!
faktycznie przez święta tu było raczej cicho.. ale to dobrze świadczy o nas i naszych rodzinach - jeszcze chce nam się z nimi siedzieć bardziej niż na BB ;););)

też się pochwalę - mój Franuś raczy mnie kopniaczkami już raczej regularnie. wczoraj przypomniał mi jak to jest mieć skoczka na pęcherzu więc jest super ;)

ehtele rzuć okiem na dywanik w ikei - jest troszkę mniejszy i kosztuje bodaj 69.90 ALE ma bardziej stonowane kolorki, no i nie trzeba do niego maty antypoślizgowej bo jest podgumowany. przedstawia praktycznie każdy możliwy teren - wieś, miasto, góry, morze - full serwis. chociaż jeszcze pomyśl nad dywanem, mój Oluś ma ten ikeowy i mimo swoich 2,5 roku jeszcze nie bardzo kuma, że może go wykorzystać do zabawy - raczej jest to uzupełnienie pokoju no i ochrona pupci przed zmarznięciem podczas zabaw podłogowych :D
a co tam - poszukam i wstawię ci linkę: IKEA | Tekstylia dla dzieci | Dywaniki dla dzieci | LEKPLATS | Mata do zabawy

ciamajdka wiem, że ciężko się rozstać z bliskimi, ale wracasz przecież też do bliskich :D no i do nas :D:D:D CZEKAMY!

do jutra kobietki! odpocznijcie, żeby jutro ze zdwojoną siłą naprodukować nowych pościków ;);););) i pogłaskajcie ode mnie brzuszki!!!!

reklama
a ja z roku na rok coraz bardziej nie lubie świąt. wszystko pozamykane, nie ma gdzie pojsc, dobrze że chociaz pogoda w miare dopisała, to sie pospacerowało.
ogarneła mnie totaaaaalna senność po ćwiczonkach i cholerna ochota na zimne piwko, wiec ide sie położyć obok Mojego. milego wieczorku :)

Do góry