reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witajcie z rana kobietki:-D:-D
Święta, święta i po świętach...Ja w sumie lubię święta bo każdy ma wtedy mnóstwo wolnego czasu, spotkania rodzinne też uwielbiam, bo zawsze miałam małą rodzinkę...no ale oczywiście wszytko w granicach normy, byle nie za często..:-p

Powiedzcie Ci czemu za oknem tak szaro, deszczowo i smutno...ja chcę słoneczko:-( Pogoda okropna...

Ciamajdka może Twój Tobi miał po prostu zły dzień...mam nadzieję, że dziś to wczorajsze powitanie Ci zrekompensuje...:-D:-D Daj znać jak dziś Wasze relacje...pewnie on już teraz w pracy...A Ty rozumiem dziś również bierzesz l4?

Oczywiście serdecznie trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i czekam na relacje, jak poszło...no i życzę rozchylenia nóżek:-p:-p

martitka czekamy na zdjęcia i wiadomości:-):-):-):-) POWODZENIA!!!!!

polianna DOKŁADNIE, ja tak samo to wszystko odbieram...czas nam ucieka przez palce już kwiecień, za chwilę maj...:-) no i za chwilę będziemy tulić nasze dzieciaczki...

A mój Olek kopie cały czas jak szalony...na prawdę aktywny jest... powoli zaczynam rozumieć słowa Milusi o skakaniu na pęcherzu...to tak jakby ktoś zaczepiał od wewnątrz mój narząd...takie nie przyjemne gilganie od wewnątrz:-)

Co myślicie o wątku "pokój dla naszego dziecka?"
Bo w sumie fajnie by było żeby wszystkie drobiazgi łóżeczka, dekoracje były w jednym miejscu, żeby się inspirować?

reklama
Co myślicie o wątku "pokój dla naszego dziecka?"[/COLOR] Bo w sumie fajnie by było żeby wszystkie drobiazgi łóżeczka, dekoracje były w jednym miejscu, żeby się inspirować?

Jestem za,sama o nim myslałam.Może jakichs "Kącik malucha";-)
Za niedługo u nas remoncik i zaczynam sie rozgladac za naklejkami,szablonami,a może cos sama wymaluje....
U mnie pokoik dzieciecy niewielki,a musze tam "parke"upchnąc,he,he.

Hej dwupaczki po świętach :-) u mnie słonko dziś świeci ale jestem jakaś skapciała po tym czasie wolnym, no bo ile można siedzieć i jeść :-p
Widze pare z Was ma dziś wizyty - czekamy na relacje :tak:
ehtele sądzę, że to dobry pomysł choć sama nie będę mieć pokoju dla maleństwa ale będzie miało swój kącik, więc każdy pomysł można wykorzystać :-)

Witam wszystkie sierpniowe mamusie po świątecznym obżarstwie :) Trochę mnie nie było z wami bo w pracy mialam sajgon nie mialam czasu na nic a przez stres i nerwy maluszek dodatkowo robil mi niezly porzadek w brzuszku wiec bylam wykonczona.
Niestety nie dam rady poczytac wszystkiego co tam napisalyscie za duzo tego. Ja niestety tez mam tylko mieszkanie 2 pokojowe wiec maluszek bedzie z nami w sypialni spal wiec juz mam upatrzone lozeczko i przewijaczek (oczywiscie w odpowiednim kolorze) do koncika maluszka :)
Gratuluje ruchów maluszków fajna sprawa niestety moj maluszek jak zaczal szalec tak caly czas niezle mi daje popalic z jednej strony fajnie bo czuje skarbunia ale czasem strasznie boli no i mam wrazenie ze on nigdy nie sypia hehe a ostatnio moj menczyzna chcial posluchac maluszka i dostal niezlego kopniaczka w ucho hehe niezle sie usmielismy chyba nam pilkarz rosnie :)
Ja mam wizyte w przyszlym tygodniu no i chce l4 wziasc, jest mi juz strasznie ciezko a po tych sietach haha z 5 kg do przodu :) a no i zdam relacje za dwa tygodnie z lotu samolotem :)
pozdrawiam mamusie :)

Witajcie dziewczyny tusz po swietach dobrze ze juz minely.... :-D

A ja dzis mam dzien pelen porzadkow po swietach a zarazem przygotowanie do przyjazdu mamy bo dzis wieczorem wraca po 2 msieiacach nie obecnosci - mam tylko nadzieje ze sie dogadamy bo bardzo czesto nie mozemy znalezc wspolnego jezyka . :-(

A tak to super moja kruszynka juz caly czas regularnie daje o sobie znac tymbardziej jak do niej mowie to daje kopniaka :-) i wtedy moja mordka sie usmiecha ..... tatus tez poczul ruchy coreczki i to w swieta widac ze byl przejety :-)

Niewiem czy ktoras z was ma dzis jakas wizyte jakby co to trzymam kciuki .... ja zato jutro mam usg polowkowe i juz niemoge sie doczekac....!!!!

Miłego dnia kochane!!!

Bogusia trzymam kciuki za połówkowe :)
A mialam sie was zapytac i calkiem mi wypadlo bo mam takie delikatne skurcze nie czesto ale sa nie wiecie czy to normalne?
A jak u was z krwawieniami z nosa i z dzaseł? ja mam z nosa rano ale tego nie mozna nazwac krwawieniem raczej pekajacymi naczynkami.
pozdrawiam :)

A mialam sie was zapytac i calkiem mi wypadlo bo mam takie delikatne skurcze nie czesto ale sa nie wiecie czy to normalne?
A jak u was z krwawieniami z nosa i z dzaseł? ja mam z nosa rano ale tego nie mozna nazwac krwawieniem raczej pekajacymi naczynkami.

u mnie krwawienie z nosa i z dziasel to norma od poczatku ciazy .... dziasla to norma ale nos mnie dziwilo wychodzi na to ze jestesmy oslabione

witam się z Wami poświątecznie :) dużo mam do nadrobienia bo przez całe święta nie zaglądałam na forum, ale zaraz z miłą chęcią poczytam wszystkie pościki.Dziewczynki, jakieś choróbsko mnie rozkłada :( narazie tylko katar nieziemski i kichanie, ale boję się że to nie koniec... Za to jutroooooo- wyczekiwana wizyta- hurrra :) Mam wielką nadzieję,że moje maleństwo ujawni płeć i będę mogła wreszcie Wam się pochwalić :)

Ja mam krew w nosie od początku ciąży, ale to w sumie też ciężko krwawieniem nazwać, po prostu co rano jak się wysmarkam to mam czerwoną chusteczkę i tyle, a z dziąseł co jakiś czas mi się zdarza ale nie za często :-)

Moja maleńka dzisiaj szaleje od rana, aż spać nie dała ;-) Ale pięknie to wygląda jak nagle w jednym miejscu brzuch podskakuje :-)

Agdzie Trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte, żebyś się przekonała kto w tobie mieszka :)
Bogusia Powodzenia jutro :)

reklama
witam się z Wami poświątecznie :) dużo mam do nadrobienia bo przez całe święta nie zaglądałam na forum, ale zaraz z miłą chęcią poczytam wszystkie pościki.Dziewczynki, jakieś choróbsko mnie rozkłada :( narazie tylko katar nieziemski i kichanie, ale boję się że to nie koniec... Za to jutroooooo- wyczekiwana wizyta- hurrra :) Mam wielką nadzieję,że moje maleństwo ujawni płeć i będę mogła wreszcie Wam się pochwalić :)

no to razem mamy jutrzejsza wizyte heheh trzymam kciukasy aby pokazalo malenstwo kim jest

Do góry