reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Zdrowych, pełnych radości i spokoju Świąt Wielkanocnych życzy wszystkim sierpniowym Mamom magda.wu
Dziewczyny to nasze ostatnie święta w tym składzie, następne będą z naszymi kochanymi Maluszkami :-D

napisałaś to pięknie... to ostatnie zdanie, aż mi łzy napłynęły do oczu:tak:

WESOŁYCH ŚWIĄT, PYSZNEGO JAJECZKA I NIECH WAS JUTRO "CHŁOPY" WODĄ PORZĄDNIE ZLEJĄ!!! HAHA...
za kilka godzin jadę do domu, jestem już po śniadaniu z mamcią, tatkiem i bratem oraz naszą ukochaną suńcią Peggy... dziś też się pakowałam i zastanawiam się czy aby czasem nie podpadam pod "zakupoholiczkę" albo "chomika pospolitego"... to jest jakaś masakra dziewczyny, jak będzie mi tak "wszystko potrzebne" to zabraknie mi miejsca na dzidzię:baffled::-D mam nadzieję, że samochód dojedzie bo jak nie to będzie trzeba zrzucać wory po drodze:confused::-D:-D

smutno mi, Wy jesteście na pewno wszystkie bardzo szczęśliwe, ja dziś opuszczam rodzinkę na następne parę miesięcy... ehh boże boże... następna wizyta u mnie jak już zostanę "krówką dojną" ;)

Peggy się na mnie kładzie, pewnie czuje że jadę...
dobra, koniec, bo mam łzy w oczach...

do zobaczenia "na miejscu"!!!

nie obżerać mi się czasem:sorry2::sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
WIELKANOC''..jpg

Ostatnia edycja:
Dzien dobry wszytkim tu obecnym :)

A myslalam ze bede musial tu sporo nadrabiac a tu pustki ale nie ma sie co dziwic kazdy spedza swieta z rodzina :)
Swieta mijaja jako tako wczoraj tylko moj facet mnie wkurzyl bo pol dnia robil auto bylam wkurzona bo chcialam spedzic jakos milo ten dzien tak sie wkurzylam ze mnie z rownowagi wyprowadzil juz myslalam ze w drugi dzien swiat sie nie zobaczymy ale udalo nam sie pojsc na kompromis mial szczescie bo dawno tak sie nie wkurzylam :) myslalam ze go udusze a moje malenstwo tez zaczelo byc nie spokojne bo zaczelo sie wiercic .... a dzis slonko swieci i mam nadzieje ze tak zostanie narazie z domu nie wychodze bo umnie strasznie oblewaja a nawet wrzucaja do stawu masakra :(
Pozdrawiam was serdecznie i wesolego drugiego dnia swiat.................

Witam w piekny, sloneczny poranek:):) Ja niestety w swieta pracowalam, sama jak palec na recepcji siedzialam buuuuuu.Dzisiaj zaczynam dopiero swietowac, dostalismy zaproszenie do tesciow wiec zmykam:):)

Milego dnia:)

Cześć Dziewczyny :-)
U Was słońce, u mnie deszczyk i lekkie zachmurzenie. Za to wczoraj pogoda była CUDOWNA. bogusia007 nie denerwuj się, szkoda Świąt. Ja się bardzo staram odpocząć, wczoraj poleżałam, poczytałam gazetki, dziś może obejrzymy jakiś film. Czuję, że Maluszek potrzebuje trochę leniuchowania ;-)
Spokojnego Lanego Poniedziałku!

witam się i ja :)
u mnie leje :( a wczoraj takie piękne sloneczko bylo, ze z mamusią na ławeczce posiedziałam 2 godzinki a piesek sobie latal :)
u mnie bóle kolkowe na razie brak, ale to chyba powód picia duzej ilości płynów 3-4 litry masakra a latam siusiu co chwile :) ale chodzi o to, zeby przefiltrować nereczki. Dzisiaj idziemy do teściów ehhh tak mi się nie chce....
życzę mokrego Dyngusa :)
a zapomniałam mój Bartuś juz kopie regiularnie :p więc ma powód do radości codziennie rano seria kopniaczków potem popołudniu i standardowo wieczorem i zauważyłam, ale tez i czytałam o tym, ze podobno przy lożysku na przedniej ścianie bardzo często czuc ruchy po jednej stronie i faktycznie maluch upodobał sobie lewą :p

reklama
Do góry