reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Nie wiem czy to widać ale lampka jest w kształcie malucha,
było jeszcze zielone auto terenowe, a dla dziewczynki taki uroczy domek:) Biedronka górą hehheh

Pajeczko przykro mi, więc kochana dużo teraz odpoczywaj...kolka nerkowa to podobno masakra...

niestety to prawda ból niesamowity i trzyma pół godziny miinimum mnie po nospie przechodzi , ale niestety ten ból lapie znienacka nawet ostatnio miałam o 1 w nocy. Na razie wypilam dziasiaj 3 litry wody i jest mi niedobrze.

reklama
mam chwilke wolna wiec wkleje moje zdobycze- dostalam od przyjaciółki ubranka 1..jpgubranka..jpg

dziekuje- mnie tez urzekly bo sa takie slodkie.
ja juz mowie dobranoc- zajrze pewnie jutro po poludniu bo na sniadanie do moich rodzicow jedziemy i bedziemy tam do poniedzialku a poniedzialek u tesciowej.
buziaczki brzuchatki

Mam pytanie czy wiecie może co zrobić jak mam zapalenie układu moczowego? Wizytę mam dopiero w czwartek a do tego czasu muszę się jakoś sama ratować.

Mam pytanie czy wiecie może co zrobić jak mam zapalenie układu moczowego? Wizytę mam dopiero w czwartek a do tego czasu muszę się jakoś sama ratować.

Podstawa jest spać dobrze okrytym, nie przy otwartym oknie, unikać kontaktu z zimnymi podłożami....zapalenie może też być spowodowane przez sex z partnerem...polecam sok z żurawiny w dużych ilościach i jak dobrze pamiętam herbatę urosept...
Miedzy innymi trzeba leżeć w łóżku,przyjmowac conajmniej 2 litry plynow na dobe,tak aby dobowa ilość wydalanego moczu wynosiła ok. 2 litrów przy braku przeciwwskazań,regularne wypróżnianie pęcherza, oddawanie moczu bezpośrednio przed snem oraz po stosunku płciowym utrzymywanie właściwej higieny osobistej, częste podmywanie pod bieżącą wodą,unikanie zaparć...
pozdrowionka i mam nadzieje ze po żurawinie przejdzie ;)
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Zdrowych, pełnych radości i spokoju Świąt Wielkanocnych życzy wszystkim sierpniowym Mamom magda.wu
Dziewczyny to nasze ostatnie święta w tym składzie, następne będą z naszymi kochanymi Maluszkami :-D

witam sie
udalo mi się dzisiaj przespać noc :) cudnie jeżeli dzisiaj będą się powtarzały ataki to niestety czeka mnie wizyta w szpitalu:(

mam chwilke wolna wiec wkleje moje zdobycze- dostalam od przyjaciółki Zobacz załącznik 232443Zobacz załącznik 232444

śliczne sukieneczki :)

dokładnie to co napisała Shyla można też pić dużo wit. C podobno pomaga:)

reklama
Do góry