reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Zadumy u grobu pustego,
radości ze spotkania Zmartwychwstałego,
pokoju, nadziei, jajka smacznego
i udanego oblewanego!
Niech się nie zgubi wśród tylu pisanek
Świąt sens prawdziwy - Jezus - Baranek

Wszystkiego najlepszego moje sierpnióweczki :-)​

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,

radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,

smacznego jajka, mokrego dyngusa,

a także odpoczynku w rodzinnym gronie.

Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.

witam
byłam dzisiaj u lekarki bo znowu złapał mnie wczoraj ten potworny ból i się okazało ze mam kolke nerkową :( dała mi skierowanie do szpitala , ale nie pojechałam bo ona sama twierdziła, ze nie jest to nic groźnego tylko w szpitalu podepną mnie do leków przeciwbólowych i podadzą magnez.Ma pić dużo wody.

Witam sie dziewczyny po kolejnej przerwie ale niestety w srode wyladowalam w szpitalu z tymi moimi nerkami :-:)-:)-( . Wczoraj wyszlam ale nie bylam w stanie juz do was zajrzec. Okazalo sie ze nerki mam bardzo skurczone i zatrzymuje sie w nich mocz:baffled: bolalo jak choooolera dostalam kroplowe i konska dawke magnezu i przeszlo zatrzymali mnie na obserwacji do wczoraj. Mam duuuuuuuuuuuzo pic i lykac magnez . W tygodniu musze zapisac sie do mojej pani doktor bede miala czesciej siusiu badane i nerki a co sie z tym wiaze czesciej bede podgladala synusia :sorry2:Niestety moze sie to powtorzyc , i znajac moje szczescie to sie powtorzy. Ale przez to ze bylam w szpitalu to dwa razy mialam usg :-D:-D:-D i widzialam naszego synka naszczescie z bobo wszystko ok. no i kolejnych dwoch lekarzy potwierdzilo chlopca :-).

Lea to widze, ze nie jestem sama :( wiem jaki to ból bo przechodze go od wczoraj więc masakra:(

życzę Wam jeszcze raz Wesołych Świąt.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lea, Pajkaa Współczuje problemów z nerkami :( Mam nadzieję, że szybko wrócicie do zdrowia:)

Ehtete Świetna ta lampka, pokazałam mojemu M i też taką chce ;)

W Święta
kolorowych jajeczek,
wełnianych owieczek,
kicających króliczków,
dużo jedzenia w koszyczku
i mokrych ubranek
w poniedziałkowy poranek!

ethele lampka rewelacja:))))
lea dobrze ze juz wszytsko ok.

a ja wlasnie skonczylam sprzatac- narobilam sie strasznie ale mam juz blysk w domku. wieczorem salatki zrobie i bede miala koniec.

Lea, Pajkaa Współczuje problemów z nerkami :( Mam nadzieję, że szybko wrócicie do zdrowia:)

Ehtete Świetna ta lampka, pokazałam mojemu M i też taką chce ;)

W Święta
kolorowych jajeczek,
wełnianych owieczek,
kicających króliczków,
dużo jedzenia w koszyczku
i mokrych ubranek
w poniedziałkowy poranek!

Nie wiem czy to widać ale lampka jest w kształcie malucha,
było jeszcze zielone auto terenowe, a dla dziewczynki taki uroczy domek:) Biedronka górą hehheh

Pajeczko przykro mi, więc kochana dużo teraz odpoczywaj...kolka nerkowa to podobno masakra...

Witam obiecuje coś naskrobac i nadrobic zaległości zaraz po świętach tym czasem zycze wam spokojnych ŚWIĄT WIELKANOCNYCH I MOKREGO ŚMIGUSA DYNGUSA .Do zobaczenia po świętach

reklama
Witajcie dziewczynki:-)
Wpadłam tylko na chwilkę,żeby życzyć Wam Wesołych Świąt!!!!!!!!!
Po świętach poczytam co tam u Was słychać:tak:

Do góry