reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Dziewczynki,
wpadłam między przygotowaniami i chciałabym Wam życzyć, przede wszystkim:
Zdrowych, Wesołych, Spokojnych Świąt
wpadłam między przygotowaniami i chciałabym Wam życzyć, przede wszystkim:
Zdrowych, Wesołych, Spokojnych Świąt
ewelinka2106
Fanka BB :)
Zadumy u grobu pustego,
radości ze spotkania Zmartwychwstałego,
pokoju, nadziei, jajka smacznego
i udanego oblewanego!
Niech się nie zgubi wśród tylu pisanek
Świąt sens prawdziwy - Jezus - Baranek
Wszystkiego najlepszego moje sierpnióweczki :-)
radości ze spotkania Zmartwychwstałego,
pokoju, nadziei, jajka smacznego
i udanego oblewanego!
Niech się nie zgubi wśród tylu pisanek
Świąt sens prawdziwy - Jezus - Baranek
Wszystkiego najlepszego moje sierpnióweczki :-)
R
RiSiA
Gość
witam
byłam dzisiaj u lekarki bo znowu złapał mnie wczoraj ten potworny ból i się okazało ze mam kolke nerkową dała mi skierowanie do szpitala , ale nie pojechałam bo ona sama twierdziła, ze nie jest to nic groźnego tylko w szpitalu podepną mnie do leków przeciwbólowych i podadzą magnez.Ma pić dużo wody.
Lea to widze, ze nie jestem sama wiem jaki to ból bo przechodze go od wczoraj więc masakra
życzę Wam jeszcze raz Wesołych Świąt.
byłam dzisiaj u lekarki bo znowu złapał mnie wczoraj ten potworny ból i się okazało ze mam kolke nerkową dała mi skierowanie do szpitala , ale nie pojechałam bo ona sama twierdziła, ze nie jest to nic groźnego tylko w szpitalu podepną mnie do leków przeciwbólowych i podadzą magnez.Ma pić dużo wody.
Witam sie dziewczyny po kolejnej przerwie ale niestety w srode wyladowalam w szpitalu z tymi moimi nerkami :---( . Wczoraj wyszlam ale nie bylam w stanie juz do was zajrzec. Okazalo sie ze nerki mam bardzo skurczone i zatrzymuje sie w nich mocz bolalo jak choooolera dostalam kroplowe i konska dawke magnezu i przeszlo zatrzymali mnie na obserwacji do wczoraj. Mam duuuuuuuuuuuzo pic i lykac magnez . W tygodniu musze zapisac sie do mojej pani doktor bede miala czesciej siusiu badane i nerki a co sie z tym wiaze czesciej bede podgladala synusia Niestety moze sie to powtorzyc , i znajac moje szczescie to sie powtorzy. Ale przez to ze bylam w szpitalu to dwa razy mialam usg i widzialam naszego synka naszczescie z bobo wszystko ok. no i kolejnych dwoch lekarzy potwierdzilo chlopca :-).
Lea to widze, ze nie jestem sama wiem jaki to ból bo przechodze go od wczoraj więc masakra
życzę Wam jeszcze raz Wesołych Świąt.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lea, Pajkaa Współczuje problemów z nerkami Mam nadzieję, że szybko wrócicie do zdrowia
Ehtete Świetna ta lampka, pokazałam mojemu M i też taką chce
W Święta
kolorowych jajeczek,
wełnianych owieczek,
kicających króliczków,
dużo jedzenia w koszyczku
i mokrych ubranek
w poniedziałkowy poranek!
W Święta
kolorowych jajeczek,
wełnianych owieczek,
kicających króliczków,
i mokrych ubranek
Lea, Pajkaa Współczuje problemów z nerkami Mam nadzieję, że szybko wrócicie do zdrowia
W Święta
kolorowych jajeczek,
wełnianych owieczek,
kicających króliczków,
i mokrych ubranek
Nie wiem czy to widać ale lampka jest w kształcie malucha,
było jeszcze zielone auto terenowe, a dla dziewczynki taki uroczy domek Biedronka górą hehheh
Pajeczko przykro mi, więc kochana dużo teraz odpoczywaj...kolka nerkowa to podobno masakra...
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Witam obiecuje coś naskrobac i nadrobic zaległości zaraz po świętach tym czasem zycze wam spokojnych ŚWIĄT WIELKANOCNYCH I MOKREGO ŚMIGUSA DYNGUSA .Do zobaczenia po świętach
reklama