reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

ja tylko raz kopniaka poczulam- wczoraj. a tak to tylko smyranie. i mala tez nisko lezy bo jak lekarz robil usg to az pod talerze biodrowe probowal wejsc bo tak sie schowala.

reklama
ja tylko raz kopniaka poczulam- wczoraj. a tak to tylko smyranie. i mala tez nisko lezy bo jak lekarz robil usg to az pod talerze biodrowe probowal wejsc bo tak sie schowala.

Mój tez lezy bardzo nisko po lewej ma główke wlasnie na lewym talerzu biodrowym a nózki wyzej gdzies na wysokości pepka ale bardziej po prawej.. jestem bardzo zadowolona ze z maluszkiem wszystko wporzadeczku..

oczywiscie wszystkim Wam dziękuje:)

Wiatm dziewczynki :-) Jak tam Wielki Czwartek ? :tak:

Mam takie pytanko. Ile cm macie w pasie?? Wiem ze to indiwidualna sprawa i odwód zalezy od tego jakim sie było przed ciąża. Ale tak z ciekawości mozna sie pochwalic :-p:-pi ile juz wam przybyło od początku?? :-p:-p

Buziaki słodziutkie :*

witam!
Ja
dziś gorzej sie czuję niż wczoraj brzuch mnie boli jakbym tam kamienie nosiła,bez nospy się nie obyło:(

staram się leżeć ale muszę co chwila biegać do kuchni bo mam bigos na gazie i muszę go pilnować żeby się nie spalił. sprzatać mi się nie chce i wogóle mam taki nastrój że te święta mogłyby dla mnie nie istnieć:(
od rana wciąż ryczę a moje M mogłabym udusić tak mi gra na nerwach!!!!!!!!!!!!!!

Wiatm dziewczynki :-) Jak tam Wielki Czwartek ? :tak:

Mam takie pytanko. Ile cm macie w pasie?? Wiem ze to indiwidualna sprawa i odwód zalezy od tego jakim sie było przed ciąża. Ale tak z ciekawości mozna sie pochwalic :-p:-pi ile juz wam przybyło od początku?? :-p:-p

Buziaki słodziutkie :*

ja od poczatku ciazy przybralam 9 kg a czuje sie jak slonica :) hehe ale wymiarow nie podam bo niemam przy sobie miarki ...

Pajeczko- piekne ciuszki - trafny zakup a w szczegolnosci ten komplecik z misiami

Milusia83- kochana wypoczywaj i mniej stresu

Nektarynko- gratuluje synka jak równiez udanej wizyty :)

a ja niedawno wrocilam do domu troszke pochodzilam po sklepach no i na kupowalam najwazniejsze produkty na swieta :)

Dziewczyny całkiem zapomiałam dzis jest PRIMA APRILIS :) trzeba zrobic jakiegos psikusa

Ostatnia edycja:
witam!
Ja
dziś gorzej sie czuję niż wczoraj brzuch mnie boli jakbym tam kamienie nosiła,bez nospy się nie obyło:(

staram się leżeć ale muszę co chwila biegać do kuchni bo mam bigos na gazie i muszę go pilnować żeby się nie spalił. sprzatać mi się nie chce i wogóle mam taki nastrój że te święta mogłyby dla mnie nie istnieć:(
od rana wciąż ryczę a moje M mogłabym udusić tak mi gra na nerwach!!!!!!!!!!!!!!

Jeju ale mi ochoty na bigos narobiłaś ;p Musze sobie zrobic bo nie wytrzymam ;D

reklama
cześć laseczki :-)
Już wróciłam z zakupów i kawki z teściową, fajnmie było kupiłam dwie fajne bluzeczki dla siebie:-)
Piękna słoneczna pogoda dzisiaj we Wrocławiu, aż miło się spacerowało :tak:

ewelinka2106 Ja na dzień dzisiejszy mam 104 cm, a przed ciążą miałam ok 80 więc spory mam brzuszek zresztą na zdjęciach w galerii widać :-D

monika8112 U mnie też teraz się bigos gotuje, a raczej kończy gotować:-) Kochana nie denerwuj się bo dzidzia też będzie nerwowa.
Ja co 2tygodnie mam taki dzień, że udusiła bym wszystkich dookoła i w tedy ide na długi spacer sama i mam wszystkich gdzieś ;-)

Pajkaa Śliczne zakupu szalejesz, ten kombinezonik świetny taki miś :-)

Do góry