reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajko ja ok 24-25 tyg ciąży to obciążenie robię.
niom bardzo się cieszę że sie podniosło..jeszcze sie Niunia odwrócić musi bo nózie u dołu a główka u gory ..podobna do siostry oprocz ulożenia..tez miała rączki przy polisiach..i nózie krótsze a główka i brzus wiekszy ;-)i co mnie dziwi że więsza niz termin z om...bo siostra to od polowy traciła dni.
fajnie że te usg wymiarowe macie..zawsze pamiatka..ja na nie nie ide..niestety choć bardzo bym chciała!!!!..
starsza ma 4 filmiki z usg a młodsza tylko 3 zdjecia :-( no ale teraz mąż byłtylko raz na usg ze mna i to z córka nie bylo jak nakrecic;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pajkaa ja teraz jestm w 22 tyg i mam zrobić badanie przed następną wizytą czyli zrobie jakoś między 25-26 t.c. A lekarz mi mówił, ze do 28 spokojnie można czekać. Tak więc się nie stresuj:-)

dziewczynki a to moje zakupy ostatnie :p
ifoolj.jpg
30a99h5.jpg
2881qmr.jpg
2hhmx4x.jpg
dg2hhv.jpg
2eczpzd.jpg
inv3u0.jpg
inv3u0.jpg
24p9a90.jpg
35at79w.jpg
vzj636.jpg
zus2tv.jpg
sbmq01.jpg

madziujka gratuluje udanej wizyty:)

Pajkaa

boskie te Twoje zakupy...widzę, że są już zaawansowane...nawet przewijak masz:p
a body z lwem też takie mam:p w Auchan kupiłam....:)

Witam kobietki, dzisiaj już lepiej, ale kurcze nie wiem czy to w porządku, że brzuszek mi bardzo twardnieje i strasznie kłuje od wczoraj, to wszystko przez ostrą akcję w pracy, normalnie mało nie zemdlałam z nerwów...a to wszystko się również odbiło na dzidziulku, pół nocy mnie strasznie kopał, brzuszek mnie bolał...szkoda pisać

Puchatko dziękuję Ci słońce za słowa otuchy

Pati1982 również kochana dziękuję

Kasikz dziękuję, no właśnie to ten stres

sierpień8 trzymam kciuki

nervita - trzymaj się słońce, zobaczysz, że będzie dobrze kochana

Zielona 26 no dziękuję, dzisiaj jest już lepiej

Bogusia007 piękne ciuszki

Marulka dziękuję kochana, dzisiaj jest troszkę lepiej...

Ehtele słońce, mam lodówkę i stare buty:D zobaczymy jak to będzie:) Cieszę się, że wizyta była udana. Duży ten Twój Olek, 25 cm - silny chłop! I jajuszka widzieliście - super:D Co do pokoiku to tak jak piszesz chyba zrobimy dla maluszka kącik. Ehtele ja też mam aneks i lodówka faktycznie duża, wczoraj przywieżli, chyba będę w lodówce trzymała szklanki i garnki, jak mi miejsca zabraknie, bo Darek miał marzenie:D Jednak salonik z kuchnią to jakieś 24 m.kw. więc nie ma tragedii. Co do wizyt to zawsze sa tańsze jeżeli jesteś pacjentką i to jakieś 100 zł.

Ola_ cieszę się, że wszystko w porząsiu, szkoda, że tak trochę olewatorsko lekarz podchodzi. U nas kochana badanie też kosztuje ok. 250-350 zł. Ja robię u M. Kudły, ale u niego trzeba czekać ok, 3 miesiące, jak teraz się nie załapię to również będę musiała wybrać się gdzie indziej.

Pajeczko udanego wypoczynku, miejsce bardzo urokliwe:) Ja glukozę robię w 24 tc, lepiej po prostu wcześniej wykryć jeżeli jest coś nie tak z cukrem, ale 26 tc to normalne. Zakupy oczywiście śliczne.

Madziujka gratuluję udanej wizyty:) a hemoglobina faktycznie za wysoka, zwłaszcza, że jesteś w ciąży

Pajkaa- super zakupy;-):tak:, ja nie kupuję jeszcze ciuszków. Na 90% będziemy mieć drugą córcię:-D,więc wszystkie ubranka po starszej będą pasować:cool2:. Oczywiście nie wytrzymam i kupię trochę nowych, ale jak pójdę na l4. Wtedy będę miała czas,bo teraz to wszystko biegiem:rolleyes2:
milusia- dobrze,że jest już lepiej:-). Myślę,że musisz porządnie odpocząć:tak:. Te stresy nie idą na zdrowie ani Tobie ani syneczkowi:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Kochaniutkie :-D

Pajka, świetne zakupy, ja bym też tak poszalała, ale marazie czekam na wypłatę ;-)

Ehtele, super, że USG udane :-) chłopczyk Ci rośnie jak na drożdżach :-):-):-)

Dzisiaj przyszedł mi zamówiony na allegro laktator Avent Isis + Gratisowa płytka z kołysankami dla Maluszka :-D

Dzisiaj się dowiedziałam, że moja sąsiadka z piętra urodziła w tym tygodniu chłopca - więc z moim Szymusiem będa koledzy w tym samym wieku :-D:-D:-D

Miłego, słonecznego dnia :-D

edit: Właśnie się dowiedziałam, że koleżanka ze szkoły średniej urodziła wczoraj córeczkę :-D Ale fajnie, ja też chcę już mieć Dzidziusia.......

Ostatnia edycja:
Do góry