bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
oki dziewczyny mykam milego wieczorku wam zycze , jeszczeraz gratuluje dzisiejszych pomyslnych wizyt... buziaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kassia181 gratuluje zdrowej córeczki :-) a filmik jeszcze pewno nie jeden będziesz mieć
Shyla Ty to jesteś mamuśka szalejąca
Pajkaa widze robisz bum na firanki - ładne, ladne
Dziewczyny mam pytanie: ja zbliżam się do 21 tyg i już kazali mi zrobić krzywą cukrową, ale powiedziała mi położna, że mam kupic w aptece 50g i sama w domu rozpuścić (wypić) a później iśc na pobranie krwi. też tak miałyście? bo ciagle myślałam ,że najpierw normalnie krew a potem wypić glukoze i drugi raz krew
kassia181 gratuluje zdrowej córeczki :-) a filmik jeszcze pewno nie jeden będziesz mieć
Shyla Ty to jesteś mamuśka szalejąca
Pajkaa widze robisz bum na firanki - ładne, ladne
Dziewczyny mam pytanie: ja zbliżam się do 21 tyg i już kazali mi zrobić krzywą cukrową, ale powiedziała mi położna, że mam kupic w aptece 50g i sama w domu rozpuścić (wypić) a później iśc na pobranie krwi. też tak miałyście? bo ciagle myślałam ,że najpierw normalnie krew a potem wypić glukoze i drugi raz krew