reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

ja juz po usg polowkowym. lekarz potwierdzil ze bedzie dziewczynka i nie ma innej opcji takze jestesmy szczesliwi. mala zdrowa, wszytko jest w jak najlepszym porzadku. wazy ok 420 gram a dluga jest na 22 cm takze calkiem sporo. mielismy robione 3 d - super wyglada. nagral nam tez na plytke ale chyba cos sie zepsulo bo jak dojechalismy do domu i chcielismy zobaczyc to nic na niej nie ma- ale najwazniejsze ze widzielismy mala i ze wszytsko jest ok. szkoda tylkoz e ta plytka nie dziala- ale coz i tak jestesmy zadowoleni.

gratuluje :) a co do płytki to na czym oglądałaś ją w domu ? na dvd czy kompie lub laptopie? ja tez mam nagraną płytkę z badań prenetralnych która odbiera tylko na dvd bo w kompie też nie działa....to tak dla wiadomości :) pozdrawiam i życzę dużo zdrowia dla mamuś i dzieciaczków :)

reklama
Witajcie kochane!!!
Kojarzycie mnie jeszcze?????????????????
Nie udzielam się na forum, a jeśli już to bardzo rzadko ale cały czas śledzę wasze posty. Obiecałam kiedyś wstawić fotkę brzuszka ale zupełnie nie mam pojęcia jak to zrobić. Czy któraś z was mogłaby mi pomóc??? Z góry wielkie dzięki!!!
Wszystkim sierpnióweczkom życzę dużo zdrówka no i oczywiście maleństwom też!!!

Witajcie kochane!!!
Kojarzycie mnie jeszcze?????????????????
Nie udzielam się na forum, a jeśli już to bardzo rzadko ale cały czas śledzę wasze posty. Obiecałam kiedyś wstawić fotkę brzuszka ale zupełnie nie mam pojęcia jak to zrobić. Czy któraś z was mogłaby mi pomóc??? Z góry wielkie dzięki!!!
Wszystkim sierpnióweczkom życzę dużo zdrówka no i oczywiście maleństwom też!!!

podam Ci linka do stronki
TinyPic - bezpłatny hosting obraz
dajesz przeglądaj klikasz na foteczke , którą chcesz wstawic a potem naciskasz przeslij teraz i pokazuje Ci sie drugi od góry link i go wklejasz :) powinno sie udac:)

a tutaj moja nowa firanka kuchenna :p
176a3c.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuję ci bardzo Pajeczko!!! Próbuję może się uda.
No i udało się:-) Firanka cudna
Martitka koszyczek naprawde zarąbisty

Ostatnia edycja:
No Pajeczko widzę, że mieszkanko przed świętami będzie piękne:) Firaneczka w moim stylu:) bardzo ładna:) A ja to chyba zwariuję dzisiaj w biurze, musiałam korespondować z człowiekiem, który pracuje dla naszej firmy i nagle postawił takie wymagania, że szkoda pisać, później jeszcze napisał tyle słów, że musiałam go troszkę do pionu ustawić....Ech jak trudno radzić sobie czasem z personelem. Najgorsze jest to, że jako szkoleniowiec zdobył u nas doświadczenie i otworzył firmę w tym zakresie......Szkoda w ogóle pisać...

Martitka koszyczek cudny...

A ja się trochę źle czuję, nie wiem czy to przez stres czy co, ciężko mi się oddycha, brzuszek mi stwardniał i boli jak cholerka do tego w krzyżu taki ból, że hej......

No Pajeczko widzę, że mieszkanko przed świętami będzie piękne:) Firaneczka w moim stylu:) bardzo ładna:) A ja to chyba zwariuję dzisiaj w biurze, musiałam korespondować z człowiekiem, który pracuje dla naszej firmy i nagle postawił takie wymagania, że szkoda pisać, później jeszcze napisał tyle słów, że musiałam go troszkę do pionu ustawić....Ech jak trudno radzić sobie czasem z personelem. Najgorsze jest to, że jako szkoleniowiec zdobył u nas doświadczenie i otworzył firmę w tym zakresie......Szkoda w ogóle pisać...

Martitka koszyczek cudny...

A ja się trochę źle czuję, nie wiem czy to przez stres czy co, ciężko mi się oddycha, brzuszek mi stwardniał i boli jak cholerka do tego w krzyżu taki ból, że hej......

Milusia akurat zamówiłam dwie firanki bo jednej mi sie nie oplacalo :p a ze w kuchni a dziwnie małe okno w stosunku do innych to zakupiłam, ale i tak musiałam skrócic. Ale jeszcze duzo musze porobic na świeta. No i firany musze wyprac w duzym pokoju i sypialni a to moj maz musi powiesic :)

M wrócił z pracy i zajął się Basią-jak fajnie-mała dzisiaj strasznie marudna, to przez ten katarek...
Już się nie mogę doczekać jutra-nerwy już się włączyły i przy okazji moje czarnowidztwo:dry:
Kasikz-gratuluję dziewczynki-cieszę się, że wszystko u Was dobrze-zaglądaj do nas częściej:tak:
Kassia-czyli płeć potwierdzona po raz drugi-super:-)
Shyla-ale szalejesz z tymi zakupami-śliczne ciuszki:happy2:
Milusia-powinnaś chyba trochę odpocząć-położyć się, jakaś muzyczka relaksacyjna:blink:
Martitka-bardzo podoba mi się ten koszyczek:tak:

reklama
podam Ci linka do stronki
TinyPic - bezpłatny hosting obraz
dajesz przeglądaj klikasz na foteczke , którą chcesz wstawic a potem naciskasz przeslij teraz i pokazuje Ci sie drugi od góry link i go wklejasz :) powinno sie udac:)

a tutaj moja nowa firanka kuchenna :p
176a3c.jpg
Kochana prześliczna firanka :-) mój guścik :-)

Co do zakupów to uwielbiam szaleć na całego :-):-D

Do góry