reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Śliczne:)

Kasikz gratuluję małej Poli - kolejna niuńcia, oj trzeba będzie zrobić statystyki:) bo coś czuję, że kobietki wyprzedzają małych łobuziaczków:)

reklama
witam się z wszystkimi!

my na razie nie mamy opcji na oddzielne pokoje bo nasz domek się buduje a my mieszkamy u teściów na pokoju więc maluszek będzie z nami, ja oglądałam takie łóżeczko z którego później można zrobić łóżko dla dziecka ,trzeba odkręcić boki i rozmiarem jest trochę większe bo 70 na 140.

Ostatnia edycja:
ja juz po usg polowkowym. lekarz potwierdzil ze bedzie dziewczynka i nie ma innej opcji takze jestesmy szczesliwi. mala zdrowa, wszytko jest w jak najlepszym porzadku. wazy ok 420 gram a dluga jest na 22 cm takze calkiem sporo. mielismy robione 3 d - super wyglada. nagral nam tez na plytke ale chyba cos sie zepsulo bo jak dojechalismy do domu i chcielismy zobaczyc to nic na niej nie ma- ale najwazniejsze ze widzielismy mala i ze wszytsko jest ok. szkoda tylkoz e ta plytka nie dziala- ale coz i tak jestesmy zadowoleni.

Milusia u mnie jest tak... mój M dużo pracuje w domu dlatego jeden pokój jest przeznaczony na biuro. Kurde przydałby się czwarty pokój :dry: No ale cóż. Na razie dzidziulka chcę mieć przy sobie w sypialni i tam już adaptuję dla niego kącik ;-) Oddzielny pokój (ten z biura) zrobimy jak maluch podrośnie i w drodze będzie druga niunia czyli mam nadzieję zanim Synuś skończy 2 latka :tak:
A może do tego czasu wygram w totka i uda mi się przenieść na obrzeża miasta do pięknego domku z ogrodem :-D

Lea
ja bym była ostrożna z tym termoforem - w ciąży nie powinno się takich rzeczy używać. Wyczytałam to w książce "W oczekiwaniu na dziecko". Może lepiej skonsultuj się z lekarzem??

Kasia proponuję zadzwonić do tego lekarza, bo jak ja miałam ostatnio robione takie usg to mój lekarz trzymał ten filmik w pamięci sprzętu. Może ten Twój gin też jeszcze nie wykasował??

GRATULUJĘ UDANYCH WIZYT KOCHANE BRZUCHATKI :happy2:

Ostatnia edycja:
MArtuśka gratuluję córuni, ojejku jaki wysyp panienek:D:D:D

nom dzieki, aczkolwiek liczylismy na facecika :p. no ale to i tak nie na 100% bo sie strasznie nozkami zakrywała. poza tym najwazniejsze ze obie mamy sie wspaniale :-):-D
mamy już chyba nawet imie - na 90% Amanda, a jak nie to Sara lub Klaudia. zobaczymy jak sie urodzi, ktore bedzie najbardziej do Niej pasować :tak:

Hej

a propos balerinek to polecam zajrzec do Deichmanna - za 79zl mozna dostac takie proste, bez udziwnien, z miekkiej skorki. Ja rok temu kupilam sobie fioletowe, a teraz czarne. Bardzo wygodne.

radze uwazac na buty teraz, zwlaszcza balerinki, bo w ciazy okropnie 'siadają' stopy i łatwo sie nabawić płaskostopia i roznych bóli, wiec lepiej wydac więcej i wybierac te profilowane.

a tak w ogole to nareeeeeszcie czuć wiosnę w powietrzu, mimo że deszczyk popaduje :-D

ja juz po usg polowkowym. lekarz potwierdzil ze bedzie dziewczynka i nie ma innej opcji takze jestesmy szczesliwi. mala zdrowa, wszytko jest w jak najlepszym porzadku. wazy ok 420 gram a dluga jest na 22 cm takze calkiem sporo. mielismy robione 3 d - super wyglada. nagral nam tez na plytke ale chyba cos sie zepsulo bo jak dojechalismy do domu i chcielismy zobaczyc to nic na niej nie ma- ale najwazniejsze ze widzielismy mala i ze wszytsko jest ok. szkoda tylkoz e ta plytka nie dziala- ale coz i tak jestesmy zadowoleni.

Kasiu ciesze sie ze wszystko super i gratuluje 100 % dziewczynki .... buziaczki

super to łóżeczko :)

Witajcie dziewczyny.
Widze ze przygotowania pełną parą:-)Ja w sumie jeszcze trochę , bo dużo rzeczy mam już kupionych poprzednio. Ale i tak ciągnie:-)Pare rzeczy kupilam bo już nie mogłam sie oprzeć. :-D

Trzymajcie się cieplutko. Postaram się do was zagladac cześciej. Jesteśmy po połowkowym Pola dalej jest Pola i jest zdrową dziewczynką. Wrzuce zaraz jakieś zdjatko

no to gratuluję dziewczynki :)

Gartuluje córeczki

super te ciuszki :) ale mama szaleje :p

reklama
Wow, szalejecie dziewczyny:):):)

Milusia-swietny wybor:)
Shyla- lozeczko dla prawdziwej ksiezniczki
Pajka- Firaneczk slodziutkie
Kasia-gratuluje ksiezniczki
ALA wiem co czujesz, musisz byc dzielna i nei stresowac sie:(

Ja rowniez dzisiaj dokonalam zakupow i kupilam przesliczny koszyk na kosmetyki dla malenstwa:):)

Załączniki

• SP_A0214..jpg
    SP_A0214..jpg
    44 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Do góry