reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Lea no właśnie picie płynów jest bardzo ważne jeżeli ktoś ma problemy z nerkami, ja należę do tych co mają, ale z pęcherzem, minimum 3 razy na rok umieram z bólu i wyję, a raz na rok stawiam się na pogotowiu z błaganiem o pomoc.
Zarówno w moim jak i Twoim przypadku bardzo ważne jest picie płynów, zbyt zagęszczony mocz bardzo szkodzi naszym nerkom, dlatego filtracja jest niezmiernie ważna. I warto zamiast kilku herbat wypić litr niegazowanej wody, a drugi litr to już w postaci zup, herbatek, soków itp.

Muszę się wziąć konkretnie za pracę. Dlatego wrócę późnym popołudniem.

Tak wiem dlatego wzielam sia za to konkretnie , no to co no milej i bezstresowej pracy zycze!!

reklama
Cześć!
Ja już po pracy-powinnam pójść jeszcze na radę, ale mi się nie chciało-usprawiedliwię się później:zawstydzona/y: Także do środy mam wolne:biggrin2: Gdyby tylko pogoda chciała współpracować... Pada:no: Basia przeziębiona, ma katar i źle śpi w nocy... Mam nadzieję, że jej przejdzie na święta i że ja się od niej nie zarażę:blink:
Shiraa-super, że dziewczynka zdrowa:tak: To najważniejsze;-) A co do żelaza to ja już je brałam na początku ciąży, bo miałam niską hemoglobinę-zobaczymy jak będzie teraz-jutro idę po wyniki:blink:
Bogusia-łóżeczko musi trochę się przewietrzyć, bo jak każde meble na początku będzie miało intensywny zapach-nie czekałabym z tym do porodu, ale miesiąc przed... Chyba ze masz miejsce to rozstaw teraz;-)
Zielona-ja też mam jutro USG połówkowe-będziemy się razem denerwować;-)
Polianna-witaj w klubie koszmarnych nocy-ja nie mogłam dziś zasnąć, serce biło jak oszalałe, kręciło mi się w głowie, a później pobudka przed 6 do pracy:cool:
Pajkaa-super firaneczka-moja Basia ma ten sam wzór u siebie w pokoiku:tak:
Milusia-my tez mamy trzy pokoje, w tym jeden przechodni do kuchni:tak: Na początku Basia była z nami w pokoju, a ten trzeci to była tzw graciarnia... Proponuję robić powoli pokój dla dziecka, od początku nie musi spać tam samo, ale po kilku miesiącach na pewno się przyda, a nie będziecie musieli się z tym tak bardzo spieszyć:tak: Lodówka odjazdowa:cool2:
Lea-ale się nacierpisz-oby to był ostatni atak podczas ciąży:sorry2:

Hej dziewczyny wróciłam !!!

wkoncu kupiłam buty ale sie nachodziłam ze normalnie mam juz dosc ale jestem zadowolona bo kupiłam tanio byly przecenione z 169 na 49 zl i sa sliczne fakt na b. zniziutkim obcasie ale bardzo wygodne i zarazem eleganckie takie jak lubie :-) zmeczona jestem bo ze mna były dzieci mojego brata dwoch chlopakow 11 lat i 7 latek tak wiec mialam wesolo i naciagneli mnie na lody itp ... jak to dzieciaki ale niepowiem sama zjadlam hehe terz musze chwile odpoczac i zabieram sie za szykowanie obiadku... na szczescie pogoda dopisala i bylo tak cieplo ze mozna bylo chodzic na krutkich rekawkach :happy2:

Shyla w sumie bardzo ciekawe rozwiązanie, zwłaszcza jak dzidziulek już będzie siadał i bawił się zabawkami:)

Właśnie milusia , chce takie żeby wykorzystać je na parę latek maluszka ;-) miałam dostać od męża siostry łóżeczko po jej córce , ale coś mi ono nie pasuje ;-)

No i bardzo dobry pomysł, już nie będziesz musiała dodatkowo kupować specjalnych placyków do zabaw z siateczką, dla mnie rewelacja, bo to takie 2 w 1.
Kasia 2506 w takim razie trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i oczywiście za wszystkie wizytujące dzisiaj:)

Witajcie dziewczyny.
Widze ze przygotowania pełną parą:-)Ja w sumie jeszcze trochę , bo dużo rzeczy mam już kupionych poprzednio. Ale i tak ciągnie:-)Pare rzeczy kupilam bo już nie mogłam sie oprzeć. :-D

Trzymajcie się cieplutko. Postaram się do was zagladac cześciej. Jesteśmy po połowkowym Pola dalej jest Pola i jest zdrową dziewczynką. Wrzuce zaraz jakieś zdjatko

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry