Cześć gwiazdy nie było mnie pół dnia, a do nadrabiania miałam strasznie dużo ponad 30min czytania ;-)
Nie będę już komentować zarobków ani w Polsce,ani za granicą...
Bo nawet Polska-Polsce nie jest równa bo np. w mojej firmie wszyscy na danym stanowisku zarabiają tyle samo, a mieszkanie we Wrocławiu 50m2 kosztuje 300tyś, a np. w Lubinie czy Gdańsku takie samo jest za 120tyś... Ale cóż żyjemy tam gdzie chcemy, a raczej tam gdzie Nas życie poprowadziło
Black Opal Świtne buciki, a komodę też muszę kupić tylko mało miejsca mam w pokoju więc potrzebuje wąską :-)
Pati 1982 Ja chciała bym posiedzieć z dzidzą do roku czasu, ale przy tych Polskich zarobkach i braku dodatków to nie da się wyżyć nawet jak się sporo zarabia :-(
A co do faceta to ten typ tak ma :-) Mój ukochany to też Marcin i zawsze powtarza, że jakoś damy radę i zawsze ma rację ;-)
Gratuluje synka, wiesz już jak dasz na imię??
Mam nadzieję, że u Was się jelitka poprawią i będą całkowicie sprawne po urodzeniu maluszka
No to super, że już jest dobrze i przede wszystkim gratuluje córci:-)
Nie będę już komentować zarobków ani w Polsce,ani za granicą...
Bo nawet Polska-Polsce nie jest równa bo np. w mojej firmie wszyscy na danym stanowisku zarabiają tyle samo, a mieszkanie we Wrocławiu 50m2 kosztuje 300tyś, a np. w Lubinie czy Gdańsku takie samo jest za 120tyś... Ale cóż żyjemy tam gdzie chcemy, a raczej tam gdzie Nas życie poprowadziło
Black Opal Świtne buciki, a komodę też muszę kupić tylko mało miejsca mam w pokoju więc potrzebuje wąską :-)
Pati 1982 Ja chciała bym posiedzieć z dzidzą do roku czasu, ale przy tych Polskich zarobkach i braku dodatków to nie da się wyżyć nawet jak się sporo zarabia :-(
A co do faceta to ten typ tak ma :-) Mój ukochany to też Marcin i zawsze powtarza, że jakoś damy radę i zawsze ma rację ;-)
To ja sie pochwalę, własnie wrócilismy z USG i będziemy mieli synka )))))))) Wszystko dobrze, tylko wyszło , że synek ma echogeniczne jelita i trzeba to obserwować więc za tydzień mamy jeszcze kontrolne usg u profesor. Z tej okazji nakupowałam dzisiaj dużo pięknych ciuszków dla dzidziusia
Gratuluje synka, wiesz już jak dasz na imię??
Mam nadzieję, że u Was się jelitka poprawią i będą całkowicie sprawne po urodzeniu maluszka
Witajcie
Ja dzisiaj miałam i stresujący i dobry dzień. Zaczęło się od tego, że po zmopowaniu podłogi zaczęłam plamić i pojechałam na ip. Ale na szczęście jak szybko się zaczęło tak samo szybko się skończyło :-) Szyjka jest zamknięta. Mam tylko nakaz więcej odpoczywać i zero seksu na razie :-(
Ale potem miałam połówkowe No i dzidzia zdrowa, wszystko ok i będziemy mieć... CÓRECZKĘ Jesteśmy przeszczęśliwi!!! Mamy super filmik, ale zdjęcia tylko w 2d i to kilka z pomiarów więc nie bardzo jest co wstawiać. Chyba, że jak będę miała chwilę to wstawię filmik na youtube.
Pozdrawiam :-)
No to super, że już jest dobrze i przede wszystkim gratuluje córci:-)