reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Boze ale naszkrobałyscie :)
ja zakupiłam przewijak i kocyk polarowy dla małego :)

SHyla a myślisz, że w Polsce wszyscy tyle zarabiają, kasjerki też mają najniższą krajową wiec chyba nawet nie mają tysiąca złotych, zresztą nie tylko kasjerki, a wiele innych zawodów, np. urzędnicy

bez przesady nie wszystkie kasjerki zarabiają najniższą krajową a co do urzędników to mogłabym sie dużo sprzeczac czy zarabiają oni te 1000 zł brutto.I tutaj akurat jestem w temacie wiec mi nikt nie przegada chyba, ze sie pracuje na niepełny etat :)

martitka-26 ja się nie denerwuje , tylko pisze jak było u nas kilka lat temu ;) i jestem ciekawa bo jeszcze się nie dowiadywałam jak będzie teraz wlasnie z tym becikowym ;) aż mnie skręca hehe

ps- mój mąż wczoraj dal sobie czasu i sobie popił:-D( na szczęście ma urlop do piątku)
a normalnie jest przeciwnikiem alkoholu :-)
chyba z wrażenia ze będzie druga baba w domu, będzie sobie włosy wyrywał :-D

a nie pił czasami z moim :p

Cześć Dziewczyny!!

Chciałabym mieć też zrobione usg 4d ale nie wiem czy się zdecyduje...przy pierwszym też nie robiłam..zobaczymy,zapytam ile to kosztuje u mojego lekarza..

Ja mam wizytę 9 kwietnia i mam nadzieję,że wtedy zobacze czy to chłopiec czy dziewczynka....

no to czekamy razem bo ja też wizyte mam 9 kwietnia :)

Olu przeliczniki są różne. Ja się sugeruję książką "W oczekiwaniu na dziecko" i tam 6 miesiąc zaczyna się od ok 23 tygodnia, więc ja 23 tc już traktuję jako właśnie 6 miesiąc :tak:

Milusia współczuję przeprowadzki i tylu zakupów akurat teraz, kiedy zaraz na świat przyjdzie dziecię ;-) My już 2,5 roku mieszkamy we własnym gniazdku i na szczęście zdążyliśmy się urządzić :-)
Teraz tylko to co przy maluszku będzie potrzebne ;-) I tak w zeszłym tygodniu kupiliśmy komodę na rzeczy dla Synusia :-D o taką http://brw.com.pl/pl/produkt/13573-kredens_kom2d1k3s_11_15/12-jadalnia/v/14014 i nareszcie mam gdzie chować maluszkowe ciuszki itp. :-)

No i tak apropo to pochwalę się jeszcze co kupiłam dla dzidzi :-D
oto buciki - no nie mogłam się oprzeć - takie niedźwiadkowe stópki z ogonkiem z tyłu :-D
Zobacz załącznik 230948
a tu nabytek z lumpka - całe 3,5zł ;-) taki większy rozmiarek, na metce jest napisane 3-6mc, ale wiadomo, raz dwa dzidzia dorośnie, więc nie zaszkodzi :-p
Zobacz załącznik 230949

śliczne ciuszki :)

dziewczyny, która pisała o tym dobrym stetoskopie??

reklama
To ja sie pochwalę, własnie wrócilismy z USG i będziemy mieli synka :))))))))) Wszystko dobrze, tylko wyszło , że synek ma echogeniczne jelita i trzeba to obserwować więc za tydzień mamy jeszcze kontrolne usg u profesor. Z tej okazji nakupowałam dzisiaj dużo pięknych ciuszków dla dzidziusia :)

to ja sie pochwalę, własnie wrócilismy z usg i będziemy mieli synka :))))))))) wszystko dobrze, tylko wyszło , że synek ma echogeniczne jelita i trzeba to obserwować więc za tydzień mamy jeszcze kontrolne usg u profesor. Z tej okazji nakupowałam dzisiaj dużo pięknych ciuszków dla dzidziusia :)

gratuluje synka:))

To ja sie pochwalę, własnie wrócilismy z USG i będziemy mieli synka :))))))))) Wszystko dobrze, tylko wyszło , że synek ma echogeniczne jelita i trzeba to obserwować więc za tydzień mamy jeszcze kontrolne usg u profesor. Z tej okazji nakupowałam dzisiaj dużo pięknych ciuszków dla dzidziusia :)

gratulacje synka:))))))))))))))))))))

cayra nie doluj sie- porozmawiaj z niami to zaraz ci zly humor minie- zrob sobie herbatke do tego cos slodkiego i juz humorek bedzie lepszy- gwarantuje:)))))

martitka-26 oj jak ja Cie rozumiem(na Boże Narodzenie nie myłam,bo mnie mróz zaskoczył:zawstydzona/y:)
Dzis wymyłam okna,zrobiłam porzadek na balkonie,byłam 2 godzinki na spacerze z synkie i....padam na "cycki".;-)

mąż w pracy a ja samiuteńka w czterech ścianach... i źle mi i mam dziwne dołujące myśli coś dzisiaj...

To tak jak ja:):) w dodatku jeszcze caly dzien padalo.
Posprzatalam okna pomylam, wyjadlam pol lodowki i humorek sie polepszyl:):):)

Alaa-Gratuluje chlopczyka, niestety nie wiem co znaczy pojecie echogeniczne jelita, mam nadzieje, ze to nic powaznego:(

GRTULUJĘ SYNUSIA:-)
Na pewno będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki;-)

Gratuluję synka :)

reklama
Do góry