R
RiSiA
Gość
Boze ale naszkrobałyscie
ja zakupiłam przewijak i kocyk polarowy dla małego
bez przesady nie wszystkie kasjerki zarabiają najniższą krajową a co do urzędników to mogłabym sie dużo sprzeczac czy zarabiają oni te 1000 zł brutto.I tutaj akurat jestem w temacie wiec mi nikt nie przegada chyba, ze sie pracuje na niepełny etat
a nie pił czasami z moim
no to czekamy razem bo ja też wizyte mam 9 kwietnia
śliczne ciuszki
dziewczyny, która pisała o tym dobrym stetoskopie??
ja zakupiłam przewijak i kocyk polarowy dla małego
SHyla a myślisz, że w Polsce wszyscy tyle zarabiają, kasjerki też mają najniższą krajową wiec chyba nawet nie mają tysiąca złotych, zresztą nie tylko kasjerki, a wiele innych zawodów, np. urzędnicy
bez przesady nie wszystkie kasjerki zarabiają najniższą krajową a co do urzędników to mogłabym sie dużo sprzeczac czy zarabiają oni te 1000 zł brutto.I tutaj akurat jestem w temacie wiec mi nikt nie przegada chyba, ze sie pracuje na niepełny etat
martitka-26 ja się nie denerwuje , tylko pisze jak było u nas kilka lat temu i jestem ciekawa bo jeszcze się nie dowiadywałam jak będzie teraz wlasnie z tym becikowym aż mnie skręca hehe
ps- mój mąż wczoraj dal sobie czasu i sobie popił( na szczęście ma urlop do piątku)
a normalnie jest przeciwnikiem alkoholu :-)
chyba z wrażenia ze będzie druga baba w domu, będzie sobie włosy wyrywał
a nie pił czasami z moim
Cześć Dziewczyny!!
Chciałabym mieć też zrobione usg 4d ale nie wiem czy się zdecyduje...przy pierwszym też nie robiłam..zobaczymy,zapytam ile to kosztuje u mojego lekarza..
Ja mam wizytę 9 kwietnia i mam nadzieję,że wtedy zobacze czy to chłopiec czy dziewczynka....
no to czekamy razem bo ja też wizyte mam 9 kwietnia
Olu przeliczniki są różne. Ja się sugeruję książką "W oczekiwaniu na dziecko" i tam 6 miesiąc zaczyna się od ok 23 tygodnia, więc ja 23 tc już traktuję jako właśnie 6 miesiąc
Milusia współczuję przeprowadzki i tylu zakupów akurat teraz, kiedy zaraz na świat przyjdzie dziecię ;-) My już 2,5 roku mieszkamy we własnym gniazdku i na szczęście zdążyliśmy się urządzić :-)
Teraz tylko to co przy maluszku będzie potrzebne ;-) I tak w zeszłym tygodniu kupiliśmy komodę na rzeczy dla Synusia o taką http://brw.com.pl/pl/produkt/13573-kredens_kom2d1k3s_11_15/12-jadalnia/v/14014 i nareszcie mam gdzie chować maluszkowe ciuszki itp. :-)
No i tak apropo to pochwalę się jeszcze co kupiłam dla dzidzi
oto buciki - no nie mogłam się oprzeć - takie niedźwiadkowe stópki z ogonkiem z tyłu
Zobacz załącznik 230948
a tu nabytek z lumpka - całe 3,5zł ;-) taki większy rozmiarek, na metce jest napisane 3-6mc, ale wiadomo, raz dwa dzidzia dorośnie, więc nie zaszkodzi
Zobacz załącznik 230949
śliczne ciuszki
dziewczyny, która pisała o tym dobrym stetoskopie??