reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

ehtele i ja tak myślałam,żeby narazie dać sobie spokój.Później zostanie mi udekorowana sypialnia, lepiej wstrzymam sie aż dzidzia zamieszka we własnym pokoiku.
Tak na marginesie, dzwoniłam właśnie do gabinetu, gdzie wykonują 3d/4d - słuchajcie, prawie spadłam z krzesła- u mnie taka przyjemność kosztuje 400 zł. :szok: rozumiem wszystko, ale to już trochę lekka przesada...

reklama
ja w sumie widziałam dekorację na żywo no i jak to naklejka - wygląda jak naklejka :D ale podobały mi się te pociągi na jasnej ścianie, do tego intensywnie zielona wykładzina (taki groszek) z dłuższym włosiem i meble w kolorze sosny... u mnie jest co prawda inaczej i mamy omówione z mężem dwie opcje - jeśli wybierzemy opcje kupna Olkowi łóżka to kupię te dekoracje, jeśli nie to nie będę dekorowała ścian... maluszkowi kupię tylko porządną karuzelkę w odpowiednich kolorach nad łóżeczko i w Ikei taką lampę-słońce. zastanowię się jeszcze nad pościelą i tyle w sumie z aranżacji :D:D:D resztę pokoju wypełnią zabawki Olka w nowej konfiguracji - tego jest sporo i tworzą w sumie taki dziecięcy klimat - więcej noworodkowi nie potrzeba :D

ja w sumie widziałam dekorację na żywo no i jak to naklejka - wygląda jak naklejka :D ale podobały mi się te pociągi na jasnej ścianie, do tego intensywnie zielona wykładzina (taki groszek) z dłuższym włosiem i meble w kolorze sosny... u mnie jest co prawda inaczej i mamy omówione z mężem dwie opcje - jeśli wybierzemy opcje kupna Olkowi łóżka to kupię te dekoracje, jeśli nie to nie będę dekorowała ścian... maluszkowi kupię tylko porządną karuzelkę w odpowiednich kolorach nad łóżeczko i w Ikei taką lampę-słońce. zastanowię się jeszcze nad pościelą i tyle w sumie z aranżacji :D:D:D resztę pokoju wypełnią zabawki Olka w nowej konfiguracji - tego jest sporo i tworzą w sumie taki dziecięcy klimat - więcej noworodkowi nie potrzeba :D

Jasne, zgadzam się, że nie ma sensu robić do końca dziecinnego pokoju...zabawki zrobią swoje...myślę tylko o takich naklejkach nad łóżeczkiem:)
Poza tym kupno łóżeczka, pościeli i to wszystko:) A lampkę z ikei też zamierzam kupić:p

Agdzie poszukaj w innej klinice, pewnie znajdziesz gdzieś za 200zł

ehtele i ja tak myślałam,żeby narazie dać sobie spokój.Później zostanie mi udekorowana sypialnia, lepiej wstrzymam sie aż dzidzia zamieszka we własnym pokoiku.
Tak na marginesie, dzwoniłam właśnie do gabinetu, gdzie wykonują 3d/4d - słuchajcie, prawie spadłam z krzesła- u mnie taka przyjemność kosztuje 400 zł. :szok: rozumiem wszystko, ale to już trochę lekka przesada...
ja wczoraj za swoje USG 4D zapłaciłam 110€ czyli jakieś 440 zl , ale co lekarz to inne ceny...

wow cena niezla. ja ide jutro na 3d i z nagraniem na plytke place 200 zl- ta cena wydaje mi sie ok ale 400 to lekka przesada uwazam!!!!

a tak w ogole witam sie wtorkowo!!!!
sloneczko pieknie siweci, odwiedzil mnie dzis pan ktory bedzie nam kladl kafelki w lazience, toalecie i pasek w kuchni i powiem wam ze mnie zaskoczyl bo cha zaczac zaraz po swietach a ja liczylam ze gdzies na poczatku maja. ale nic czy predzej tym lepiej.
obiecalam sobie ze codziennie bede chodzila na jakismaly spacer i puki co dotrzymuje slowa- dzis umowilam sie na spacerowanie z kolezanka i jej 3 letnia corcia. ale powiem wam ze jestem strasznie leniwa i nic mi sie nie chce.

W Dojczlandii 110 euro to jak u nas 110zł ;-) Nie ma co porównywać, tam chleb w piekarni kosztuje 5 euro :sorry2:
Shyla, koleżanka miała może na innych zasadach. Ja też nie płaciłam dodatkowo za usg 3D a inne osoby muszą dopłacać ;)

reklama
Do góry