reklama
bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
a no właśnie, staram się pamiętać o tym,że kazdej z nas organizm jest inny. Ale jak oglądam Wasze brzusie- takie już ładne 8 czytam o tych fikołkach i kopniakach to zaraz sobie wkręcam,że może u mnie coś jest nie tak Nie wiem, jak dotrwam do wizyty - dopiero 7.04, taki niecierpliwiec jestem.
Również i ja mam wizyte 7.04... i juz niemoge sie doczekaz ale to zleci - tymbardziej jak juz beda swieta
dziewczyny moje łóżko normalnie jest zawalone ciuszkami dla malej ksiezniczki wszyscy u mnie wdomu mowia ze wyglada to jak bym miala jakis sklep hhe wybiore najladniejsze i zrobiefoty to sie pochwale
agdzie
czekając na ...
milusia achhh wiesz, jak człowiek chce sobie coś wmówić to tak zrobi i już takim właśnie typem jestem ja, a potem się zadręczam. ale rzeczywiście chyba przesadzam, bo jak do tej pory to wszystko w porządeczku
R
RiSiA
Gość
a no właśnie, staram się pamiętać o tym,że kazdej z nas organizm jest inny. Ale jak oglądam Wasze brzusie- takie już ładne 8 czytam o tych fikołkach i kopniakach to zaraz sobie wkręcam,że może u mnie coś jest nie tak Nie wiem, jak dotrwam do wizyty - dopiero 7.04, taki niecierpliwiec jestem.
nie denerwuj sie w tym okresie ciąży co Ty teraz jestes tez praktycznie nic nie czułam tylko bulgotanie a dopiero w połowie gdzies 19 tc zaczęłam czuc kopniaki, ale tylko wieczorem a teraz czuje cały czas nawet w dzien czesciej niz na noc także to tez jest raczej pukanie bo brzuszek ma dosc pokazny wiec mysle, ze to przez to
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Jestem dziewczynki
Niestety na 80% będzie
Dziewczynka !!!!
Czyli będę miała parkę
Ja się ciesze, bo będę mogla stroić moja pannice:-)
Serduszko bije równo, rozwija się bardzo dobrze
Mąż tylko coś taki jakiś dziwny
Na USG 4D nie było za dobrze widać , bo mała się schowała za łożyskiem , ale mam zdjatko profilu twarzyczki z raczka , wiec wkleję w odpowiednim wątku
Trochę mnie to dziwi , bo nie mam zachcianek do słodkości
Ale najważniejsze ze rozwija się zdrowo
GRATULaCJEMelduję się po wizycie:-)
A więc dzidzia rozwija się prawidłowo, waży 338g, serduszko,nereczki,twarzyczka,pęcherzyk itd.- wszystkie narządy jak książka pisze. Fotki nie mam- dostałam tylko wydruk z pomiarami. Wg usg termin na 15 sierpnia wyszedł, ale suwaczka nie zmieniam,bo jeszcze 10 razy może się zmienić,a w karcie ciąży mam wpisany 7 sierpnia.Wyniki dobre. Na 90% będzie dziewczynka. Na 90,bo moje słoneczko nie chciało się pokazać, powiedział,że siusiaka to nie widzi,ale potwierdzi następnym razem. Jestem mega szczęśliwa
Superaśne;-)
Gratulacje- ciekawe co na następnym usg Ci powiedzą???? Którą płeć potwierdzą????;-)
Fajniutkie,fajniutkie:-)
Ach te nasze sny ciążowe;-)
ja swoje usg mam jutro i licze na to ze terz sie wkoncu dowiem
martitka-26
Fanka BB :)
Agdzie luzik Wszystko na pewno jest dobrze.Wez pod uwage, ze miedzy toba a np mna lub Ehtele jest ponad miesiac roznicy a to naprawde bardzo duzo w rozwoju maluszka.
cayra1984
Fanka BB :)
Hej kobietki, witam się poniedziałkowo
Shyla, gratuluję dziewczynki Ale fajnie :-)
Pajkaa, Ehtele - to kiepsko z tym ZUSEm... a mialo być, że 100% płatne zwolnienie... czyli jednak wychodzi na to, że nie opłaca się iść na zwolnienie... ZUS jak zwykle namota.. i nigdy nie może być stratny.. co za instytucja.... :-(
U mnie porządeczki przedświąteczne :-) W sobotę mężuś ma wolne, więc pierwszy raz jako małżeństwo pójdziemy do kościółka ze święconką.. wspaniale :-)
Pajkaa, Ehtele - to kiepsko z tym ZUSEm... a mialo być, że 100% płatne zwolnienie... czyli jednak wychodzi na to, że nie opłaca się iść na zwolnienie... ZUS jak zwykle namota.. i nigdy nie może być stratny.. co za instytucja.... :-(
U mnie porządeczki przedświąteczne :-) W sobotę mężuś ma wolne, więc pierwszy raz jako małżeństwo pójdziemy do kościółka ze święconką.. wspaniale :-)
R
RiSiA
Gość
Hej kobietki, witam się poniedziałkowo
Cayra to jest 100% płatne, ale składki Ci normalnie odprowadzają bo przecież muszą
reklama
milusia83
Podwójna mamuśka:)
A ja się chciałam pochwalić, że jest 3,5 kg do przodku Ale wcinam tak ostatnio, że błagałam Darka, że ma mi zabronić wcinania pustych kalorii - bo są w niczym nieprzydatne. I oczywiście wczoraj zostawiłam go pod sklepem z pieskiem, a ja do środka i zobaczyłam tak pięknie wyglądające Zappy rzuciłam się na słodką obwarzankę greckę i loda a jak wróciłam do domku to sobie jeszcze zrobiłam twarożek na słodko