reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
a no właśnie, staram się pamiętać o tym,że kazdej z nas organizm jest inny. Ale jak oglądam Wasze brzusie- takie już ładne 8 czytam o tych fikołkach i kopniakach to zaraz sobie wkręcam,że może u mnie coś jest nie tak :confused: Nie wiem, jak dotrwam do wizyty - dopiero 7.04, taki niecierpliwiec jestem.

Również i ja mam wizyte 7.04... i juz niemoge sie doczekaz ale to zleci - tymbardziej jak juz beda swieta :)

dziewczyny moje łóżko normalnie jest zawalone ciuszkami dla malej ksiezniczki :) wszyscy u mnie wdomu mowia ze wyglada to jak bym miala jakis sklep hhe wybiore najladniejsze i zrobiefoty to sie pochwale :)

milusia achhh wiesz, jak człowiek chce sobie coś wmówić to tak zrobi i już ;) takim właśnie typem jestem ja, a potem się zadręczam. ale rzeczywiście chyba przesadzam, bo jak do tej pory to wszystko w porządeczku :)

a no właśnie, staram się pamiętać o tym,że kazdej z nas organizm jest inny. Ale jak oglądam Wasze brzusie- takie już ładne 8 czytam o tych fikołkach i kopniakach to zaraz sobie wkręcam,że może u mnie coś jest nie tak :confused: Nie wiem, jak dotrwam do wizyty - dopiero 7.04, taki niecierpliwiec jestem.

nie denerwuj sie w tym okresie ciąży co Ty teraz jestes tez praktycznie nic nie czułam tylko bulgotanie a dopiero w połowie gdzies 19 tc zaczęłam czuc kopniaki, ale tylko wieczorem a teraz czuje cały czas nawet w dzien czesciej niz na noc :) także to tez jest raczej pukanie bo brzuszek ma dosc pokazny wiec mysle, ze to przez to:)

Jestem dziewczynki:-D
Niestety na 80% będzie
Dziewczynka !!!!
:-D

Czyli będę miała parkę :tak::tak::tak::tak:

Ja się ciesze, bo będę mogla stroić moja pannice:tak::-):tak:
Serduszko bije równo, rozwija się bardzo dobrze:tak:
Mąż tylko coś taki jakiś dziwny:sorry2:
Na USG 4D nie było za dobrze widać , bo mała się schowała za łożyskiem:sorry2: , ale mam zdjatko profilu twarzyczki z raczka , wiec wkleję w odpowiednim wątku:tak:
Trochę mnie to dziwi , bo nie mam zachcianek do słodkości :-D
Ale najważniejsze ze rozwija się zdrowo :tak:

Melduję się po wizycie:-)
A więc dzidzia rozwija się prawidłowo, waży 338g, serduszko,nereczki,twarzyczka,pęcherzyk itd.- wszystkie narządy jak książka pisze:-D:-D:-D:-D. Fotki nie mam- dostałam tylko wydruk z pomiarami:sorry2:. Wg usg termin na 15 sierpnia wyszedł, ale suwaczka nie zmieniam,bo jeszcze 10 razy może się zmienić,a w karcie ciąży mam wpisany 7 sierpnia.Wyniki dobre. Na 90% będzie dziewczynka. Na 90,bo moje słoneczko nie chciało się pokazać, powiedział,że siusiaka to nie widzi,ale potwierdzi następnym razem. Jestem mega szczęśliwa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Superaśne;-):-D

Gratulacje- ciekawe co na następnym usg Ci powiedzą???? Którą płeć potwierdzą????;-)

Fajniutkie,fajniutkie:-)

Ach te nasze sny ciążowe;-)
GRATULaCJE
ja swoje usg mam jutro i licze na to ze terz sie wkoncu dowiem

Agdzie luzik:):) Wszystko na pewno jest dobrze.Wez pod uwage, ze miedzy toba a np mna lub Ehtele jest ponad miesiac roznicy a to naprawde bardzo duzo w rozwoju maluszka.

Hej kobietki, witam się poniedziałkowo :-D

Shyla, gratuluję dziewczynki :-D Ale fajnie :-)

Pajkaa, Ehtele - to kiepsko z tym ZUSEm... a mialo być, że 100% płatne zwolnienie... czyli jednak wychodzi na to, że nie opłaca się iść na zwolnienie... ZUS jak zwykle namota.. i nigdy nie może być stratny.. co za instytucja.... :-(

U mnie porządeczki przedświąteczne :-) W sobotę mężuś ma wolne, więc pierwszy raz jako małżeństwo pójdziemy do kościółka ze święconką.. wspaniale :-)

agdzie- dziewczyny mają rację. Każda ciąża jest inna, na wszystko przychodzi czas. Jeszcze moment i będziesz się rozpisywać jak Twoja dzidzia imprezuje;-):tak:

Hej kobietki, witam się poniedziałkowo :-D

Shyla, gratuluję dziewczynki :-D Ale fajnie :-)

Pajkaa, Ehtele - to kiepsko z tym ZUSEm... a mialo być, że 100% płatne zwolnienie... czyli jednak wychodzi na to, że nie opłaca się iść na zwolnienie... ZUS jak zwykle namota.. i nigdy nie może być stratny.. co za instytucja.... :-(

U mnie porządeczki przedświąteczne :-) W sobotę mężuś ma wolne, więc pierwszy raz jako małżeństwo pójdziemy do kościółka ze święconką.. wspaniale :-)

Cayra to jest 100% płatne, ale składki Ci normalnie odprowadzają bo przecież muszą :)

reklama
A ja się chciałam pochwalić, że jest 3,5 kg do przodku:) Ale wcinam tak ostatnio, że błagałam Darka, że ma mi zabronić wcinania pustych kalorii - bo są w niczym nieprzydatne. I oczywiście wczoraj zostawiłam go pod sklepem z pieskiem, a ja do środka i zobaczyłam tak pięknie wyglądające Zappy:D rzuciłam się na słodką obwarzankę greckę i loda:D:D:D a jak wróciłam do domku to sobie jeszcze zrobiłam twarożek na słodko:D

Do góry