reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

duralex piękne nabytki...przypomnij gdzie te zakupy zrobiłaś?? Na prawdę fajne...Tak ze zdjęć mi się wydaje, że są to większe rozmiary...

Dzięki. Mam znajomą, która ściąga ciuchy ze Stanów i Anglii.. a rozmiary od newborn do 3-6 miesięcy.. moja córka nie lubiła jak wierzchnie ubranie ją opinało i strasznie się wierciła, dlatego też raczej mniejszych bluz nie będę kupować .. co innego jeśli chodzi o body i śpiochy...

reklama
duralex- ciuszki bardzo fajne :) ja również trzymam kciuki. Do mnie doszły właśnie dwie długo wyczekiwane paczki- jedna z 10 torbami robionymi na zamówienie, które zamierzam sprzedać i buty z allegro. wszystko fantastyczne. niestety listonosz przerwał mi poranną drzemkę... cóż.

Jestem dziewczynki:-D
Niestety na 80% będzie
Dziewczynka !!!!
:-D

Czyli będę miała parkę :tak::tak::tak::tak:

Ja się ciesze, bo będę mogla stroić moja pannice:tak::-):tak:
Serduszko bije równo, rozwija się bardzo dobrze:tak:
Mąż tylko coś taki jakiś dziwny:sorry2:
Na USG 4D nie było za dobrze widać , bo mała się schowała za łożyskiem:sorry2: , ale mam zdjatko profilu twarzyczki z raczka , wiec wkleję w odpowiednim wątku:tak:
Trochę mnie to dziwi , bo nie mam zachcianek do słodkości :-D
Ale najważniejsze ze rozwija się zdrowo :tak:

Shyla to niezłe zaskoczenie Was spotkało :), ale będziesz miała parkę ..
Fiuufiuu a jakie to torby? Oglądałam kiedyś w tv program o młodych ludziach, którzy zaczęli produkować torby z plakatów wielkoformatowych.. i były zaje.. fajne...

Witam!U mnie ze zmianą czasu niezbyt.Wczoraj wszystko było w domu według starego czasu czyli godz.później.Mikołaj poszedł o 15 spać,spał 2 godz i przed 18 pojechaliśmy do lasu.Ale małemu się podobało,szedł i mówił dziemy dalej.Byliśmy tylko pół godz bo było późno i zaczęło kropić.
Wczoraj uprałam trochę ubranek jakie miałam,ktoś chciał się pozbyć kilka mies.temu,miałam dać kuzynce a tu sama będę potrzebować-jest dużo body na krótki rękaw to będzie jak znalazł.

Witam się i ja,
Nadrobiłam swoją nieobecność i gratuluję wszystkich udanych wizyt. Trzymam również kciuki za dzisiejsze wizyty.. ja też dzisiaj idę na usg połówkowe, ale dopiero na 16.20.

Witam nowe sierpnióweczki.

I zgodnie z prośbą wstawiam zdjęcia swoich nabytków
śliczne ciuszki :-)
a zaskoczenie dostaliśmy nie złe to prawda :-)

Dzień dobry wszystkim ;-)

Dziś miałam nie przespana noc od 2 w nocy nie spie juz kolejny raz zdarza mi sie ze niemoge spac niewiem czy to normalne ? Tez tak macie? A co najgorsze ledwo zjadlam sniadanie i znow dopadly mnie wymioty czy to wkoncu sie skonczy? a tak ogólem wszystko wporzadku wczoraj dostałam od bratowej 3 kartony ciuszkow w tym jeszcze ogromna siatke i torbe z 20 sztuk skapetek normalnie ful wypas niemusze narazie nic kupowac oczywiscie wszystko dla dziewczynki mam nadzieje ze juz niewyskoczy chlopak ? :-)
Zaraz sie bede szykowac i ide do pracy zaniesc l4 ale beda sie cieszyc ze nie wracama heh

bogusia86- to prawda jak dziewczyny odpisuja na posty nasze to rowniez sie gubie czy to do ciebie czy do mnie ale po watku mozna sie kapnac ;-) trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte

Kasiula701- witamy w naszym gronie - moje objawy to ciagle wymioty przez dobre 4 miesiace brak apetytu jedynie na owoce i warzywka a ze slodkosci najbardziej to lody waniliowe i czekolade , skóra sie zminila uwarzam ze zbrzydnialam gdyz mam duzo krostek i ropniaczkow.

Pozdrawiam i zycze wszytkim cudownego dnia

ja tez nie moge spac tzn jak sie poloze do łózka to sie wierce pare godzin zanim zasne:(

Witam się i ja,
Nadrobiłam swoją nieobecność i gratuluję wszystkich udanych wizyt. Trzymam również kciuki za dzisiejsze wizyty.. ja też dzisiaj idę na usg połówkowe, ale dopiero na 16.20.

Witam nowe sierpnióweczki.

I zgodnie z prośbą wstawiam zdjęcia swoich nabytków

śliczne ciuszki :)

Jestem dziewczynki:-D
Niestety na 80% będzie
Dziewczynka !!!!
:-D

Czyli będę miała parkę :tak::tak::tak::tak:

Ja się ciesze, bo będę mogla stroić moja pannice:tak::-):tak:

Serduszko bije równo, rozwija się bardzo dobrze:tak:

Mąż tylko coś taki jakiś dziwny:sorry2:

Na USG 4D nie było za dobrze widać , bo mała się schowała za łożyskiem:sorry2: , ale mam zdjatko profilu twarzyczki z raczka , wiec wkleję w odpowiednim wątku:tak:

Trochę mnie to dziwi , bo nie mam zachcianek do słodkości :-D

Ale najważniejsze ze rozwija się zdrowo :tak:

no to gratuluje a chyba miał byc u Ciebie syn?? ciekawe czy u mnie sie potwierdzi :)) skoro wszystkim sie sni, ze bedzie dziewczynka :p

dziewczyny ma do Was pytanie te co są na l4 oni biorą średnią z 12 miesięcy, tylko których 12 miesięcy??
bo ja mam co miesiąc to inną wypłatę

ja tez nie moge spac tzn jak sie poloze do łózka to sie wierce pare godzin zanim zasne:(

no to gratuluje a chyba miał byc u Ciebie syn?? ciekawe czy u mnie sie potwierdzi :)) skoro wszystkim sie sni, ze bedzie dziewczynka :p
wlasnie, ja widziałam na monitorze 2-3 tygodnie temu co innego :-)
a dziś lekarz zaglądał w kroczek i tak się mała kręciła ze nie dawała zajrzeć, no i nic tam nie wystawało :-)
i od małego już się wstydzi hihihi ;-)

reklama
Ja jak byłam w ciąży z Bartkiem to w 24 tyg powiedział na USG że to córka i dopiero jak trafiłam na patologię to dowiedziałam się że jednak syn.

Do góry