R
RiSiA
Gość
Witam wszystkie przyszłe mamy !!!
Ja tu jestem po raz pierwszy i też spodziewam sie maluszka na 16 sierpnia , ja niesty jeszcze nie wiem co będziemy mieli ale mamy nadzieję na dziewczynkę mam już dwóch przystojniaków .Co prawda teraz przechodzę zupełnie inaczej niż z najmłodszym synkiem zrobiłam sie niejadek i mam wymagania heheh .Mam naumię Kasia i chętnie podzielę się wrażenia :-).
Są mamy które maja córeczki bo jestem ciekawa jak to jest morze objawy są podobne hehhe.Pozdrawiam .
witaj wśród sieprniówek
Tak tak bylam calkowicie na czczo. Lekarz stwierdzil, ze on woli od razu robic 75g, niz 50g i przy zlym wyniku poprawiac to 75g.
Jutro do niego zadzwonie i zobaczymy co powie.
moja lekarka tez jest tego zdania
ja jestem po randce z mezem bylismy w restauracji bylo super to taka nasza tradycja jeżeli chodzi o rocznice ślubu - wprawdzie do niej jeszcze 2 tygodnie, ale wiadomo za tydzień święta a za dwa mamy w weekend urodzinki siostry i teścia
co do maluszka tez go niezbyt często czuje czasami takie pukanie, ale moja lekarka mi powiedziała, ze to moze byc normalne ze względu na fakt, ze mam pokazny brzuszek i dzidzia jeszcze jest malutka wiec moge nie czuc kopniaków, ale regularnie wypina chyba pupe