reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Hej dziewczyny!
Wpadłam się przywitać, próbowałam nadrobić ale zwątpiłam:) Nieźle nasmarowałyście!
Tak więc postaram się być na bieżąco od tej pory:)
A co u mnie? Dni męczące jakieś, ale może to dlatego, że nagle postanowiłam "zrobić wszystko naraz" i wzięłam się za sprawy, które dotąd odkładałam na ostatnią chwilę. Chyba wiosna tak podziałała stymulująco:)
Miałam wczoraj niezłego stracha, bo spędziłam pół przedwczorajszego dnia z ciotką, a wczoraj okazało się, że złapała od siostrzeńca (jak cała rodzina) rotawirusa... wymiotowali po ścianach. Na szczęście nic mi nie jest, chociaż podobno to może się ujawnić po 2-3ech dniach więc nigdy nic nie wiadomo....
Pozdrawiam Was serdecznie, życzę udanego i spokojnego weekendu i buziaczki od cioci Marty dla Waszych Brzuchalków:)

reklama
Dziś jak w kążdy weekend pustawo:-):-)

więc ja się tylko witam, życzę miłego weekendu i zabieram męża do mycia okien:-p

Hej dziewczyny :-) no i po słoneczku :-( pada ten okropny deszcz wrr a było tak ładnie. Miałam pochodzić dziś po sklepach ale w taką pogodę to nawet do fryzjera mi się nie chce iśc, no ale musze się doprowadzić do jakiegoś ładu, bo strasze już odrostami :-D także miłej soboty kochaniutkie :-)

Hej kobietki!!!
Wystarczyło trochę słońca i od razu z netu wybyłam ;) Olimpia też się wczoraj wybiegała i padła pod wieczór na kanapie ;-) A dziś pada...

Malutka znowu cicho. Zaczynam się przyzwyczajać,że ona poprostu nie chce się zbyt wiele ruszać. Na Usg było wyraźnie widać,że choć nie spała (podobno miala otwarte oczy) to tylko lekko nogami pomachała. Zupełne przeciwieństwo siostry.

Dzień dobry dziewczynki :-)
Przyznaje się, że wczoraj nie dałam rady i padłam, przeczytałam ok. połowy nieczytanych postów :zawstydzona/y: Dopiero dziś czuję się żwawsza :-) Za chwilę, więc dokończę lekturkę :-D
Pogoda za oknem fatalna, pada i jest szaro, choć ciepło :tak:
Mała Emilka już dała w nocy popalić siostrze, usnęła dopiero ok. 4-5 nad ranem, ale i tak jest szczęśliwa. Problem jest, że mała nie chce cycucha, od razu krzyczy i płacze, a na butelkę się "rzuca" :dry:
Idę czytać :-D
Miłego dzionka kobietki :-)

Edit: Emilka zaczęła już ładnie ssać cycusia :))))

Ostatnia edycja:
witam sie i ja sobotnio
pogoda dzisiaj niezbyt ładna wiec nigdzie pewnie nie wyjde bo pewnie zacznie zaraz padać :( chociaz gdzieniegdzie słoneczko stara sie przebijać.
życzę spokojnej soboty :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I ja się witam weekendowo :-)

Pogoda u mnie straszna :crazy: Pada, pada, pada ...
Próbowałam Wam nadrobić, ale nie dałam rady :szok: Ładnie naprodukowałyście :szok:

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i CÓRECZEK :-D Czyżby dziewczynki doganiały chłopców, których jak na razie był wysyp ? :-D

Jeeeej ja też mam nadzieję, że z mojej Księżniczki nie zrobi się Książe we wtorek ;-) he he ;-)

Tymczasem się żegnam, wyłączam komputer i odpoczywam :-D

Miłego weekendu kochane !

Ps. Penny witaj :-)

U nas co prawda nie pada,ale sloneczka niet.Zabieram sie za sprzatanie i mycie okien, pozniej kino:):)
Milego dnia laseczki:)

:):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć, Mamusie :-D

Troszkę Was juz nadrobiłam.. uff, sporo tych zaległości było...

U mnie juz koniec remonciku, pokoik dla Szymusia przepiękny: pomarańczowo - żółty :) Mój mężuś to zdolniacha, wszystko sam zrobił :-)

Penny, agdzie - witam Was w gronie sierpniówek :-D

Kiniusia, gratuluję siostrzenicy - fajnie masz, na bieżąco będziesz :-)

Pogoda u mnie paskudna - deszcz, wiatr... To samo z nastrojem.. kiepsko dzisiaj...

Zajrzę do Was później

Miłego dnia!

reklama
Witam się weekendowo :-)

U mnie pogoda jak u większości - deszczyk, pochmurno i wiatr wieje :baffled: A wczoraj było tak pięknie, eh...

Polianna u maleństwa powieki otwierają się dopiero ok 27 tygodnia, teraz jeszcze oczka nie są na tyle wykształcone ;-) Dzidziuś teraz nie reaguje na światło :blink:

Do góry