reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Penny witamy...nie widać suwaczka więc jeszcze coś jest nie tak...
Jak się czujesz? Ruchy dziecka już wyczuwalne??:-):-) cieszymy się, że jesteś z nami...

dziewczyny jeszcze raz dzieki za mile przyecie :-)

Ehtele czuje sie bardzo dobrze, no i oczywiscie oby tak zostalo!
Zarowno pierwsza jak i ta ciaze przechodze lagodnie ;-) chociaz teraz zdecydowanie wieksza bede,
brzuchol mi wywalilo szybciej i mocniej.. a i uda sie rozrastaja :zawstydzona/y:
ja jestem raczej z tych mniejszych, wiec zaraz po mnie widac..
A ruchy dzidziulca poczulam koncem 14tyg wiec chyba dosc wczesie, na pewno wczesniej niz w pierwszej ciazy. Teraz kopie juz bardzo mocno i czuje go/ja codziennie :-)

kurcze nie wiem co z moim suwakiem..

reklama
Martitko kochana ja z mężem prowadzę firmę dlatego stąd te późne godziny, on nie chce mnie tyle trzymać, ale ostatnio najważniejsze funkcje wolę wykonywać sama zanim ktoś zacznie to robić za mnie:) Muszę wszystko doprowadzić do ładu i składu:D:D:D:D

Niestety Pajeczko nie otworzę linka bo nie jestem zarejestrowana:)

Penny witaj w gronie sierpnióweczek:D

Rozalko
gratuluję psiapsiółki:D

Milusiu ale gdzie nie jestes zarejestrowana? bo ja na tej stronce sie w ogóle nie logowałam

Cześć!
Wpadłam, poczytałam co u Was-widzę, że wiosna w pełni:tak: U nas też dzisiaj było pięknie-Basia po męczącym dniu na dworze migiem zasnęła wieczorem, mimo że w południe też spała-ale nie ma to jak wybiegane dziecko:blink:
Małe w brzuszku dało dziś o sobie znać w szkole-o dziwo, bo na lekcji cały czas prawie jestem w ruchu i wtedy zazwyczaj sobie grzecznie śpi, a dzisiaj miało dłuższą pobudkę;-):-D
Pati-super, że płeć potwierdzona:tak:
Kiniusia-gratulacje dla siostry i dla Ciebie ciociu:tak: Jak ja bym też chciała rodzić naturalnie ze znieczuleniem-niestety nierealne we Wrocławiu:sorry2:
Rozalka-Dziewczynka-będziesz więc miała parkę-świetna wiadomość-gratuluję:tak:
Penny-witaj:-)

noo i jest suwak :biggrin2: :biggrin2:

ja Was dziewczeta chyba nigdy nie nadrobie, za duzo stron do czytania :zawstydzona/y:
ale mam nadzieje ze dacie mi troche czasu zebym mogla sie wciagnac w temat :-)

a teraz juz kierunek lozko.
DOBRANOC!

dzień był pasjonujący i dłuugi. Ethele- ciuszków nie kupiłam, bo dzisiaj było nieźle już przebrane. Na razie skupie się chyba na kupnie innych akcesoriów, a ciuchy tylko jak mi coś wpadnie.

No i gratuluję córek, synów siostrzenic i siostrzeńców!!!

Nowe osoby na forum witam również :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się weekendowo ;-) Weekend się zaczoł więc od razu pogoda się pogorszyła :-( Ja czekałam na wypłatę myślałam, że dostane przelew wczoraj i dzisiaj pojedziemy na większe zakupy, a tu d... echh
dzisiaj wogóle dzień, a raczej noc warjata... Mam w domu dwa koty, a raczej kotkę i kocura który właśnie uświadomił sobie, że jest mężczyzną skończył 7 mc, a moja rasowa kicia dostała rui więc póki mu jajek nie utnę muszę je izolować i przez to miałam całą noc miałczącą kicie przy sobie i nie dała mi pospać, wstałam o 5 rano :szok: Ech a miało być tak pięknie :-)

Rozalko Gratuluje córci :-) mamy ten sam dylemat jak dać księżniczką na imię:confused: Wczoraj z mamą siedziałam kilka godzin szukając imion i nic mi się nie podoba, za to babci miliony imion się podobają :baffled: Ech zobaczymy czy M mi coś pomoże :tak:

Miłego dnia :happy2:

Do góry