reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam sie w pochmurna sobote je wczoraj wyszłam ze szpitala zrobili mi badania podstawowe i dostałam antybiotyk na 10 dni kontrole bede miała w piatek i dalsze leczenie juz w przychodni .

reklama
Bogusia 86- super ze ty tez dziewczynke masz miec , ogolem super ze pojawila sie moja imienniczka na tym forum żadkie jest to nasze imie :-D

A nie wiadomo czy jesteśmy imienniczkami masz na imię Bogumiła czy Bogusława??

A dzisiaj faktycznie pusto, ale sama po sobie widzę, że taki to piękny weekend że nic się nie chce :-) Chwilę się przespałam, chwilkę na spacerze, troszkę porządków i co jakiś czas w odwiedziny na BB i tak sobota po mału mija ;-)

Witajcie przyszłe mamuśki !!!

Tak jak obiecałam zdaję relacje z wczorajszej wizyty u nowego ginekologa ... lekarz super - dal mi zwolnienie na 30 dni i powiedzial ze nigdy nie odmawia ciezarnej zwolnienia tak wiec mam do konca ciazy na 100 % zwolnienie :) co najlepsze ten lekarz ma dyżury w szpitalu w którym zamierzam urodzic wiec może uda mi sie na niego trafic? a co najważniejsze to zobaczyłam moja kruszynke ciesze sie tym bardziej ze to moje drugie usg bo pierwsze mialam robione w 7 tyg ciazy wiec sporo czasu minelo mam fotki z usg jak mi sie uda zeskanowac lub zrobnie foto to napewno sie pochwale tylko obecnie nie jestem u siebie w domu wiec na dniach zobaczycie. A tak ogólem zmierzyl maluszka i powiedzial ze prawidlowo sie rozwija jak na obecny tydz. wady genetyczne wykluczyl wiec jestem tym bardziej happy :)

i na 90 % stwierdził ze to DZIEWCZYNKA ale upewnimy sie mam nadzieje na polowkowym 7 kwietnia :)

a tak noc mialam nie przespana poniewaz ,mialam bezsenna noc niewiem czemu ale może to z emocji ?
dzis pogoda do bani , ale i tak milo go spedzam ...

DZIEKUJE KOCHANE ZE TRZYMALYSCIE KCIUKI
I SIE UDAŁO... :):-)

gratuluje córeczki :))

Witam sie w pochmurna sobote je wczoraj wyszłam ze szpitala zrobili mi badania podstawowe i dostałam antybiotyk na 10 dni kontrole bede miała w piatek i dalsze leczenie juz w przychodni .

mam nadzieje, ze wsio bedzie dobrze:)
mnie troszke brzuszek pobolewa , ale w takich sytuacjach dostałam konkretne zalecenia lekarki wiec sie stosuje i powolutku przechodzi a maz poszedł mi po lody owocowe:p

Bogusia-gratulujue cory:):)

Shyla- ma dwie manie ciuszki i pazurki:):)

Ten tydzien jest dla mnie przelomowy, kilka dni temu czulam glowke malenstwa, a teraz zabek silnie kopie, wierci sie i nie wiadomo co tam jeszcze wyprawia, caly brzuch mi faluje:):) Szkoda tylko, ze moj m jeszcze tego nie zobaczyl.

dobrze ze juz jestes w domku- teraz odpoczywaj i dbaj o siebie. a zwolnienie ci wystawili?

jaki zamulony dzien- mialam straszny bol glowy i lezalam do 14- teraz jest juz lepiej ale ciagle jakos dziwnie.

reklama
Hej Mamusie :-) weszłam tylko na chwile na bb się przywitać. Padam już ze zmęczenia ale domek wysprzątany od A do Z :-):-):-):-) Pogoda nawet ok więc okna pomyte, dzięki mamie i siostrze, bo ja nie dałabym rady tyle oknie umyć....Teraz idę odpocząć. Pamiętacie że dziś zmiana czasu? Ja sobie o tym rano przypomniałam....Miłego popołudnia :-)

Do góry