reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
ja w poniedziałek na wizycie jak się ważyłam to miałam 5,5 kg do przodu ,ale przed ciążą za szczupła nie byłam więc ogólnie nie za bardzo jestem zadowolona,chociaż jak ostatnio pojechałam do pracy to mi powiedziały koleżanki że brzuszek mam ładny nie za duży ale za to konkretnie w biust mi poszło nawet nie wspomnę jaką teraz miseczkę nosze:)

Dzieki dziewczyny.
Mam nadzieje,że juz tak zostanie i królewn a bedzie.
dzień pełen emocji.
zdjęcie wkleje jutro,słodka ta moja laleczka.:tak::-)

Witajcie kochane;-)
Popołudniem wybraliśmy się do lasu...chodziliśmy parę godz...jestem wyczerpana, ale widzieliśmy stadko sarenek:-D:-D Boskie były...

kassia181 no to mamy w tym samym dniu;-);-) Też już się nie umiem doczekać...:-p:-p Oj pewnie będziemy widziały swoje maleństwo tak dokładnie...cudnie:blink:

duralex kochana wrzuć zdjęcia ciuszków:-) Pochwal się...

Pajkaa piękne te ciuszki...i ceny na prawdę atrakcyjne..;-)

zielona26 znajdę coś ciekawego to wyślę Ci linka...
znalazłam nowe też w fajnej cenie
WIOSENNY KOMBINEZON Z FROTKI r.62cm NOWY 3kolory (968699643) - Aukcje internetowe Allegro
ten jest tez fajny
NEXT Misiowy ,wiosenny kombinezon. (970418575) - Aukcje internetowe Allegro
dla dziewczynki
SŁODZIUTKI ZAJĄCZEK-KOMBINEZON 50-56 (970901579) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER ŚLICZNY KOMBINEZON OD 0-3 MIESIECY (958883325) - Aukcje internetowe Allegro

kiniusia ciociu gratuluję... pewnie będziesz mamą chrzestną, więc gratuluję Ci jeszcze raz kochana...napisz coś więcej jak się siostra czuła...jak przeszła poród;-)

bogusia007 trzymam kciuki i czekam na relacje!!!!!!! powodzenia:-D:-D:-D

Penny witamy...nie widać suwaczka więc jeszcze coś jest nie tak...
Jak się czujesz? Ruchy dziecka już wyczuwalne??:-):-) cieszymy się, że jesteś z nami...

rozalka cudownie, że kolejna dziewuszka!!!!! gratulacje...

fiuufiuu a jak dzisiejsze zakupy? Mieliście się wybrać do lumpka...

Shyla
no to razem mamy 8kg więcej...ja tez tyle na plusie jestem:-D

Milusiu w Mysłowicach w dzielnicy Brzęczkowice jest hurtownia i są tam również ciuszki dziecięce...wybiorę się tam w przyszłym tyg...i dam znać czy warto...ale byłam tam jakiś czas temu na początku ciązy i z tego co pamiętam ceny rewelacja...:-D:-D

penny witamy!!!!!!!!!!!!

ja padnieta niedawno do domku wrocilam- wybralismy sie na zakupy dla mojego M. bo butow biedak nie ma na wiosne no i kupilismy. wypatrzylam tez sobie biustonosz do karmienia 0oraz pare ciuszkow dla malej ale nic nie kupilam.

Hej kobietki! Ja niedawno dopiero wróciłam z pracy brrr już mi się tak nie chce pracować, tym bardziej, że pogoda taka piękna, a ja wszystkie popołudnia pracuję, masakra...
Nie wiem czy to to, ale chyba od jakigoś czasu czuję delikatne ruchy dzieciaczka i delikatniutkie kopniaczki:) Myślę, że to to, bo wcześniej takich odczuć nie miałam:) Poczekam na silniejsze wygibasy

Kinusia gratuluję udanej wizyty, oraz.... synka... czy mi sie wydaję czy prawie sami faceci się w tym naszym sierpniu urodzą?:) oraz oczywiście gratuluję siostrze, dobrze, ze w koncu urodzila:)
Pati1982 tobie również gratuluję udanej wizyty, u ciebie córeczka, coś mi się wydaje, że będzie miała duże powodzenie;)
Martitka cudnie, że twój dzieciak już tak mocno daje o sobie znać, na necie można znleźć takie fotki jak np. jest na brzuchu nózka odciśnieta, cudnie
Penny witamy na :)
Rozalka tobie również gratuluję udanej wizyty (jak to fajnie czytać że u wszystkie all ok)

reklama
kiniusia gratulacje zostania ciocią :-)

Penny witaj :-)

rozalka
gratuluję córci :-)

Ja już się na dziś żegnam, życzę spokojnej nocy :-) i miłego weekendu :-)

Do góry