reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Po wizycie u gina
Na 99% dziewczynka!
Zdrowa,malutka,młodsza znowu o tydzień,uparta,jak mamusia(nie chciała buzki pokazac).
o ile cos nie wyrosnie w międzyczasie,to córeczka.
Za 3 tygodnie drugi lekarz mam nadzieje potwierdzi:-)
Imienia nadal nie mamy,negocjacje trwają.:-D

reklama
chyba jeden problem rozwiazany ;-)
przepraszam ze Wam tu zasmiecam watek..
nadal nie wiem jak suwak, moze gdzies na pierwszej stronie znajde instrukcje :confused:

a potem wciagne sie w temat juz bardziej na czasie :-)

Po wizycie u gina
Na 99% dziewczynka!
Zdrowa,malutka,młodsza znowu o tydzień,uparta,jak mamusia(nie chciała buzki pokazac).

Gratuluje :)) córeczki :)

spacer był bardzo wporzo. Tyle, że zmęczona jestem okropnie, bo łąziliśmy po lesie 4h. Teraz właśne czekam aż mi farba zakoloruje włosy i będę piękna, zmęczona Matka Polka :) miłego popołudnia życzę

Po wizycie u gina
Na 99% dziewczynka!

Gratuluję parki:-)

też mi się pocichu marzy córcia;-)

Hej kochane dziewczynki :-)
Bardzo dziękuję za kciuki za siostrę.
Skurcze zaczęły się po 24 w nocy, po 3 pojechała na blok porodowy. O 9 rano dostała znieczulenie w kręgosłup, a o 10.40 urodziła piękną Emilcię :-D Samo parcie trwało u niej 10 minut.
Mała waży 3800 g i ma 58 cm długości :tak:
Dostała 9/10 punktów wg skali Apgar, ale jest śliczna i zdrowiutka:tak::-)
Zobaczyłam ją dopiero o 13, więc trochę się naczekałam, ale już miałam ją na rękach i już wycałowałam. Podczas czekania, widziałam 3 noworodki w inkubatorach po cesarce, łzy stawały mi w oczach ze wzruszenia...
Padam z nóg, idę się położyć, bo od 4 na nogach jestem. Wrócę za kilka godzin po drzemcę, jestem niesamowicie zmęczona i oczy mi się same zamykają.
Całuję Was kochane. :-)
Gratulacje dla siostry.. jak dobrze, że Emilka już na świecie.. ładne imie..
Czy mozna jeszcze dolaczyc do zacnego grona sierpniowek? :D

Pozdrawiam serdecznie!
witaj sierpnióweczko
Po wizycie u gina
Na 99% dziewczynka!
super.. gratulacje córki.. podliczyłam przy okazji temat "lista mam" jest tam 12 chłopców i 7 dziewczynek plus 1 rozalki:)

Black opal ja polecam tego sprzedawce
ma także sklep: Sklep Maluszek24.pl
patrzyłam na jego produkty na allegro i w sklepie, to w sklepie ma taniej.. a jeszcze troszke i sama bede handlować ciuszkami w bardzo atrakcyjnych cenach.. mysle ze może już za 2 tygodnie..

Czy mozna jeszcze dolaczyc do zacnego grona sierpniowek? :D

Pozdrawiam serdecznie!

witam również:-) ;-):tak::-)

Po wizycie u gina
Na 99% dziewczynka!
Gratuluje dziewuszki:-)

ja mam nadzieje ze u mnie w poniedziałek okaże się chłopczyk:tak:
ma być na 100% potwierdzone;-)

reklama
Martitko kochana ja z mężem prowadzę firmę dlatego stąd te późne godziny, on nie chce mnie tyle trzymać, ale ostatnio najważniejsze funkcje wolę wykonywać sama zanim ktoś zacznie to robić za mnie:) Muszę wszystko doprowadzić do ładu i składu:D:D:D:D

Niestety Pajeczko nie otworzę linka bo nie jestem zarejestrowana:)

Penny witaj w gronie sierpnióweczek:D

Rozalko
gratuluję psiapsiółki:D

Do góry