reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kiniusia Gratulacje dla Ciebie jako świeżo upieczonej cioci i dla Twojej Sis wielkie gratulacje i całuski dla małej księżniczki :)

A Ja sobie wrzuciłam dwa zdjątka mojego brzusia w odpowiednim wątku :)

Witam się pięknie :-)

Byliśmy dziś z M w sklepach wózkami (historię dodałam w odpowiednim wątku). Oglądałam też ciuszki, ale niestety niczego ciekawego w tych sklepach nie znalazłam. Tzn. były fajne, ale ceny kompletnie nieatrakcyjne. Bardziej się opłaca kupować przez internet :tak: Zwykłe body były po 16-20zł i to żadna rewelacja. Wolę te z Allegro (Early Days) za które mi wyszło po 5zł za sztukę ;-)

Także wróciliśmy bez zakupów, ale za to bogaci w wiedzę o wózkach i ze sprecyzowanym typem :-D

Kiniusia gratulacje! Emilka na reszcie na świecie :-) Rozpieszczajcie teraz ją :tak:

Pajka jaki sklep internetowy polecasz?? Zapomniałam zapisać ten, w którym robiłaś zakupy :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Kochane sierpnióweczki..... dzisiejszy dzien mialam pracowity a teraz wychodze i za godz mam wizyte u lekarza trzymajcie mocno kciuki aby sie udalo dostac zwolnienie choc jestem pewna ze dostane na 99% bo wkoncu ide do innego lekarza :) ale sie ciesze bo dzis mam nadzieje ze zobacze moje malenstwo ... niewiem czy dzis zdam relacje z wizyty ale jak nie dzis to napewno jutro ..

zycze milego wieczorku i buziaczki

Bogusia - kciukaski zaciśnięte :)

Penny - Witamy :) My lubimy jak nas przybywa :D Wstaw sobie suwaczek żebyśmy wiedziały na jakim etapie ciąży jesteś no i koniecznie podaj dane do listy sierpniówek :)

dzieki dziewczyny,
ja to ciemna masa jeszcze jestem, nie wiem jak podlaczyc emoty i suwak..niby go juz zrobilam ale kaza mi jeszcze pozatwierdzac cos, tu zezwolic na cos, tu nie..matko, pomozcie!

Ja jestem mama malego Franka, ktory ma poltora roku, a teraz tak jak Wy zostane mama w sierpniu, dokladny termin 1 sierpien :D
ciaza jak najbardziej planowana ;O zawsze mi sie marzyla dwojka z taka mala roznica wieku :))

od 4lat mieszkamy w Szwecji, chociaz marzy mi sie juz powrot do rodzinnych stron..

Penny Witaj wśród nas i pisz jak najwięcej :) Żeby wstawiać emotki musisz wejść w edycję zaawansowaną :)
Bogusia Trzymam kciuki za wizytę oby była tak udana jak moje wczorajsza :)

reklama
Witam się pięknie :-)

Byliśmy dziś z M w sklepach wózkami (historię dodałam w odpowiednim wątku). Oglądałam też ciuszki, ale niestety niczego ciekawego w tych sklepach nie znalazłam. Tzn. były fajne, ale ceny kompletnie nieatrakcyjne. Bardziej się opłaca kupować przez internet :tak: Zwykłe body były po 16-20zł i to żadna rewelacja. Wolę te z Allegro (Early Days) za które mi wyszło po 5zł za sztukę ;-)

Także wróciliśmy bez zakupów, ale za to bogaci w wiedzę o wózkach i ze sprecyzowanym typem :-D

Kiniusia gratulacje! Emilka na reszcie na świecie :-) Rozpieszczajcie teraz ją :tak:

Pajka jaki sklep internetowy polecasz?? Zapomniałam zapisać ten, w którym robiłaś zakupy :zawstydzona/y:

Black polecam Ci tego sprzedawce Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro oraz tego Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Czy mozna jeszcze dolaczyc do zacnego grona sierpniowek? :D

Pozdrawiam serdecznie!

witam wsród sierpniówek :)

Do góry