reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Bogusia 007 uważam, że należy Ci się zwolnienie, skoro żądasz to nie powinien łaski robić. Ty sama wiesz czy możesz pracować czy nie. Kciuki zaciśnięte!
Ehtele kombinezon jest prześliczny jak gdzies się jeszcze natkniesz an aukcję z czymś podobnym to podrzuć linka, sama bym się na takie coś skusiła. A cene wylicytowałaś satysfakcjonującą ;-)
Martitka Ale Ci fajnie, też już bym chciała mieć za soba takie doświadczenie. Mi maluszek jeszcze nic nie wypycha, widocznie ma dużo miejsca i nie zaczepia tak intensywnie:-)

Jeszcze dwie godziny i weekend. Po pracy prosto do domku i porządek w szafkach robić. Jeszcze nic nie zaczęłam na Święta sprzątać, ale dziś się z Mężem weźmiemy i nie ma to tamto.
Zazdroszcze Wam spacerów, taka błaha rzecz a sprawia tyle przyjemności mogę się założyć, że w niedziele gdzie będę mogła spacerować do woli będzie padało.

reklama
jeszcze 30 minutek i weekend :) już mnie tak plecki bolą od siedzenia :( wczoraj żaliłam się,że jeszcze zbyt ruchów nie czuję, ale chyba dzisiaj maluszek wziął sobie to do serca i czasem się otrze albo ficnie delikatnie :) strasznie fajne uczucie.

Milusia hurtownia jest w Katowicach na ul. Bocheńskiego nazywa się Smyk. Nie wiem czy kupisz tam cos w detalu, ja kupiłam, ale to znajomy mojej mamy wiec to troche inaczej jest bo ogólnie z tego co mi moja mama mowila on w detalu nie sprzedaje.

Witam sie piatkowo dziewczynki u mnie dzisiaj leje deszcz:no: od rana , nic sie nie chce i humoru brak. Cus nie moj dzien dzisiaj cala noc sie meczylam po wczorajszym obzarstwie wzdecia dopiero odpuscily po Rennie :baffled: . Synus kopie mamusie przez wiekszosc czasu oj chyba bedzie zywe sreberko w domu:sorry2::-D i tak wlasnie dociera do mnie ze bede miala same "jajka" w domu kurcze same chlopy nawet pies samiec :-D:-D
Dziewczyny ja tez mam na piersiach takie malusie "krysztalki" , jesli chodzi o moje piersi to az mi sie ryczec chce wygladaja okropnie :no::no::no: takie wielkie i brzydkie..

TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA DZISIEJSZE WIZYTY i KINIUSIA ZA TWOJA SIOSTRE!!!!!!!!!

Pajeczko dzięki za odp. Uuu no to faktycznie :D ale dobrze, że jeszcze istnieje allegro:):):)

Ostatnia edycja:
Zgadza się na allegro można kupic taniej niż w sklepach u mnie w miasteczku. Jest tych sklepów z ubrankami dla maluszków do groma ale w każdym ceny przyprawiają o zawrót głowy. A biorąc kilka rzeczy u jednego sprzedawcy na allegro można nieźle zaoszczędzić. No i ja jeszcze na tych ciuchaczach trochę łaszków dzidziusiowi sprawię. A ostatnio widziałam w pepco body po 3,99. Po Świętach to juz na dobre zacznę zakupowe szaleństwo:-)
Kochane życzę Wam udanego weekendu i wypoczynku duzo. Postaram sie któregoś dnia wkleić fotki fatałaszków, które udało mi się kupić na taniej odzieży.

Hej kochane dziewczynki :-)
Bardzo dziękuję za kciuki za siostrę.
Skurcze zaczęły się po 24 w nocy, po 3 pojechała na blok porodowy. O 9 rano dostała znieczulenie w kręgosłup, a o 10.40 urodziła piękną Emilcię :-D Samo parcie trwało u niej 10 minut.
Mała waży 3800 g i ma 58 cm długości :tak:
Dostała 9/10 punktów wg skali Apgar, ale jest śliczna i zdrowiutka:tak::-)
Zobaczyłam ją dopiero o 13, więc trochę się naczekałam, ale już miałam ją na rękach i już wycałowałam. Podczas czekania, widziałam 3 noworodki w inkubatorach po cesarce, łzy stawały mi w oczach ze wzruszenia...
Padam z nóg, idę się położyć, bo od 4 na nogach jestem. Wrócę za kilka godzin po drzemcę, jestem niesamowicie zmęczona i oczy mi się same zamykają.
Całuję Was kochane. :-)

reklama
GRATULACJE DLA CIOCI:):):)

Milusia- o ktorej zaczynasz prace? ze tak musisz do pozna siedziec. JA sie barzo ciesze, bo wedlug prawa od 23 tygodnia skraca mi sie czas pracy z 40h na 32h30 z zatrzymaniem 100% wynagrodzenia:)

LEa28- Bede mezczyzni dbali o Ciebie:):)

Do góry