reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Shyla u mnie wieczorkiem też takie malunie kropelki na sutkach, aż korci żeby wycisnąć, sprawdzić, no ale nie wolno:):):) U nas też cieplusio, a deszczyk ma przyjść wieczorkiem:)
A przed chwilą biegałam po całym biurze i szukałam czegoś "co mi śmierdziało" już myślałam, że ja lub któryś z pracowników schował gdzieś kanapkę, albo ogryzek:D:D:D i szukałam i szukałam i znalazłam, okazało się, że bambusy, które rosną w wodzie:D trochę przygniły:D i musiałam wymienić wodę:D echhh

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie sierpnióweczki :-)
Ehtele sliczny kombinezonik, widziałam tez taki w lumpeksie ale powstrzymalam się bo nie wiem kto mieszka w moim brzuszku. Cena podobna, ale bez przesyłki.
bogusiu masz racje nie przemęczaj się! choc ja umyłam okna sama bo na męża nie mogłam się doczekać ale mam ich naprawdę mało. Tez zmieniłam lekarza i od reki dostałam l4.
Dziś pierwszy raz nic mnie nie boli, narazie, robie zaraz obiadek i wreszcie możemy zacząc week jak mąż wróci z pracy:-)
Wczoraj poszlam z koleżanką na długi spacer, ona z wózkiem i jestem pełna podziwu dla niej bo ja po godz byłam padnięta a ona tak 3 godz maszerowała i jeszcze by mogła. Chyba trzeba będzie zadbac o kondycję;-)Zazdroszcze wszystkich córeczek:-) Zyczę wszystkim miłego dzionka, udanych wizyt, zakupów itp.;-)

A mnei dzisiaj spotkalo cos nadzwyczajnego:):):) poczulam glowke albo dupke malenstwa:):) moj brzuszek zostal zdeformowany i moglam go sobie glaskac, niestety za bardzo zaczelam naciskac i maly zwial:):)

Milego dnia dziewczyny:):)

A mnei dzisiaj spotkalo cos nadzwyczajnego:):):) poczulam glowke albo dupke malenstwa:):) moj brzuszek zostal zdeformowany i moglam go sobie glaskac, niestety za bardzo zaczelam naciskac i maly zwial:):)

Milego dnia dziewczyny:):)

ale super!!!!!!!!!!!
a wczoraj poczulam takie delikatne ruchy- mam nadzieje ze teraz juz beda codziennie i obawa o dzidzie zniknie.

a ja dzis umowilam sie juz konkretnie na usg 3D na 31 marca- juz sie nie moge doczekac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shyla u mnie wieczorkiem też takie malunie kropelki na sutkach, aż korci żeby wycisnąć, sprawdzić, no ale nie wolno:):):) U nas też cieplusio, a deszczyk ma przyjść wieczorkiem:)
A przed chwilą biegałam po całym biurze i szukałam czegoś "co mi śmierdziało" już myślałam, że ja lub któryś z pracowników schował gdzieś kanapkę, albo ogryzek:D:D:D i szukałam i szukałam i znalazłam, okazało się, że bambusy, które rosną w wodzie:D trochę przygniły:D i musiałam wymienić wodę:D echhh
ja naciskałam , ale nic nie wyleciało ;)
a tak po za tym , wczoraj wieczorem oglądałam program gdzie pokazywali ze w Niemczech każdy może dziurę na ulicy lub autostradzie zalepić, to o czym wspominałaś kochana ;) ale to jest w DDR bliżej polski , tam nie maja pieniędzy na remonty, nie ma pracy i ludzie stamtąd uciekają , trochę mnie to zdziwiło hehe...u mnie to jest inne życie ;););)

Witam piątkowo,

Udało mi się nadrobić moją nieobecność i jestem na bieżąco.. przynajmniej na tym wątku. Gratuluję udanych wizyt.

Witam nową sierpnióweczkę.

Fiuufiuu
,.. zazdroszczę tego jeziorka..

Ja właśnie wróciłam ze spaceru.. i dzisiaj tak jak niektóre z Was ogarnął mnie szał zakupowy .. wróciłam z całą torbą ciuchów i butami dla syna .. a wydawało mi się, że za drugim razem nie będzie takiego szaleństwa. Ja w poniedziałek idę na badanie połówkowe i też 4D.. to 4D to taki bajer dla rodziców.. ale wrażenia niezapomniane :).. poza tym utrwalone na płytce :)

hello
ja znalazłam super hutrownie z ciuszkami.
kupiłam kopmlet na zime - spodnie, kurteczke z kapturem z uszkami misia i do tego koszuleczke za 49 zł (bardzo grube!)
no i komplet spodnie, bluze i czapeczke za 23 zł. az w szoku byłam jak bede w domu wrzuce foteczki.

nie umiałam z tej hurtowni wyjść :)

reklama
Do góry