Witajcie kobietki i tak jak mówiłam wczoraj zaliczyłam nie tylko wrocław, ale znowu kotlinę kłodzką, wczoraj jechaliśmy A4, a potem takimi wsiami, że normalnie byłam zachwycona, takie śliczne stare domy, jakby się czas zatrzymał....cudo...
Alaa niektórzy tacy są, przestrzegają chronią, opowiadają straszne historie, ale chyba wszystko w trosce o to, abyś zadbała o wszystkie szczegóły. Nie mysl od razu, że robi to na złość
Co do ruchów to mam to samo
Co do dziwnych tekstów warto tłumaczyć, aniżeli od razu denerwować się, czy nie łatwiej powiedzieć: "Mamo nie mów mi proszę takich historii bo to tylko wpływa na moje nerwy, miejmy nadzieję, że ze mną będzie wszystko w porządku
"
Fiufiu to samo, co do Ali. Czemu w was jest tylko goryczy co do drugiego człowieka? To, że ona jest marudna, to, że jest niemiła, to nie oznacza, żeby być takim samym. Sztuką jest być dla kimś miłym i dobrym, gdy on jest dla nas okropny.....Uwierz mi, że ludzie zmieniają się, jeżeli my dla kogoś mimo wszystko jesteśmy mili....
Wiem, że jest to trudne, ale możliwe i jakie przyjemne zarazem dla naszego serducha
Martuśka współczuję bólu zatok,,,,wczoraj mnie to dopadło...ech jak ja się namęczyłam w samochodzie, płakać mi się chciało
Agdzie witaj serdecznie wśród sierpniówek
Co do żelaza to normalne, istnieje tzw. niedokrwistość ciężarnych, którą ja mam i wypijam żelazo codziennie
Monika8112 ja już zapisałam się na 4 maja
szczerze, nie mogę się doczekać
Marulka no to faktycznie sprinter dziewczynka
I wczoraj znowu zahaczyłam o Kotlinę Kłodzką
Urszulka gratuluję 8 miesięcy
o seksik się musi prosić?? No coś ty, to ty jesteś mamusią waszego dziecka i powinien Cię na rękach nosić i spełniać wszystkie Twoje zachcianki, To ty nosisz dzidziulka i Ty go będziesz rodzić
Co do ślubu mieszkania itp. podobnie było u nas
Fasolka i mieszkanko wykluły się razem
Z tym, że na mieszkanko wydaliśmy wszystkie nasze wydatki
, ale przynajmniej bez kredytu i na dzidzię nic nie zostało
Bogusia 007 ja nie czuję się ospała, ale bardzo szybko się męczę, oblewają mnie poty i robi mi się słabo, chyba przez to, że zwiększyła się objętość krwi, a liczba krwinek wcale tak szybko nie wzrasta
Aga s-78 trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze
Martatt gratuluję, że wszystko w porządku z dzidziulkiem, zdjęcie cudne
Laea 28 graatuluję wizyty
Cieszę się, że mały skarb zdrowiutki
no i ma pindolka
Bogusia86 gratuluję wizyty
Gratuluję córusi, ale jak córusia to tatusia
Kiniusiu bardzo się cieszę, że z małym brzdącem wszystko gra
i gratuluję synusia
Pati1982 gratuluję kochana córusi
Mała księżniczka rośnie
Kiniusia trzymam dalej mocno kciukole
Ehtele gratuluję zakupów i ja będę musiała się wybrać na lumpkowe zakupy
Pajeczko jak to niewiele kobiecie potrzeba do szczęścia
Gratuluję połóweczki
Polianko, gratuluję wizyty, Lilusia pięknie pozowała nam tu do zdjęcia
Mf-22 ja stwierdziłam, że nie farbuję włosków, kilka razy to zrobiłam i uważam, że zrobiłam straszny błąd, zawsze miałam takie mięciutkie w dotyku, a po farbach - najlepszej jakości, mam siano na głowie, odrosty u mnie nie są takie widoczne, już do połowy głowy dochodzą, mam nadzieję, że włoski mi szybko urosną
Oprócz tego mój brzuszek wcale aż tak nie rośnie, ale maluszek fika takie koziołki, że normalnie chyba nagram filmik jak mi brzuch skacze, taki mały,a takie susy, chyba mu tam ciasno
Ponadto wczoraj skorzystałam z kasy pierwszeństwa dla kobiet w ciąży, oczywiście przy kasie stało z 10 osób i żadna w ciąży, ja akurat się czuję dobrze, ale co ma powiedzieć kobicina w 9 miesiącu, która i tak i tak stoi.......Obiecałam sobie takze, że od dzisiaj nie jem pączków i innych niezdrowych rzeczy..
zobaczymy jak mi to wyjdzie
Życzę wam miłego i radosnego dzionka