dokładnie, a ja muszę sprzątać , gotować itpShyla, aż buzia sie cieszy, widząc taką pogodę![]()
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie, a ja muszę sprzątać , gotować itpShyla, aż buzia sie cieszy, widząc taką pogodę![]()
witamnazywam się agata i chciałabym dołączyć do Waszego grona, można
?
a co do ruchow to dalej nie czuje- powaznie zaczynam sie martwic.
Dziś mi stukneło 8 miesięcy z moim mężulkiem, to był super czas do nia aż się dowiedzieliśmy że będziemy rodzicami. Niestety źle znosze ciąże dlatego chciałabym to mojemu M jakoś wynagrodzić, biedak męczy się ze mną, o seksik się musi prosić bo nie mam ochoty. Szybko nam to wszystko poszło, ślub, mieszkanie, dziecko w ciągu pół rokuAle jaka kolejność zachowana, każdy rodzic byłby zadowolony ;-)
moim zdaniem nie powinnaś się martwic , ruchy to sprawa indywidualna jedne czuja szybciej drugie zaś późniejShirra wizyte mam dopiero 14 kwietnia ale we wtorek albo srode mam usg 3D takze mam nadzieje ze wszytskiego sie dowiem. smyrania czuje od czasu do czasu ale zadnych mozniejszych kopniaczkow ani ruchow nie.
Marulko-szczerze to Zosia nie za bardzo jest szczęśliwa że jakaś mała istotka zabrała jej mamusię,ogólnie zrobiła się bardzo złośliwa,wszystkich wygania z pokoju,pieluszki mówi że są dla niej a nie dla Majki ,wanienka też jest jej a nie Majki,i takie inne.dla dziecka niby nie przejawia jakiejs agresji bo "czyta" Majce książeczki,i zagląda do niej do łóżeczka ale widać że jest zazdrosnamam nadzieję że z czasem jej przejdzie
moim zdaniem nie powinnaś się martwic , ruchy to sprawa indywidualna jedne czuja szybciej drugie zaś później
ja od 13-14 tygodnia czułam smyranie, ale ja to chudzinka jestem
tu podam Ci linki na ten temat
Pierwsze ruchy dziecka - Ciąża - arykuł
Piąty miesiąc
wierze Ci ze byś chciała poczuć , wtedy jest się spokojniejszym :-)dziekuje ci bradzo- troche sie uspokoilam ale i tak juz chcialabym poczuc kopniaka