martuśka85
http://psychozytywnie.pl
po 27tc Dzidziuś ok. 90% czasu śpi, ale jak nie śpi, to brzuch dosłownie tańczy i zrzuca z siebie wszystkie przedmioty ![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Shirra wizyte mam dopiero 14 kwietnia ale we wtorek albo srode mam usg 3D takze mam nadzieje ze wszytskiego sie dowiem. smyrania czuje od czasu do czasu ale zadnych mozniejszych kopniaczkow ani ruchow nie.
po 27tc Dzidziuś ok. 90% czasu śpi, ale jak nie śpi, to brzuch dosłownie tańczy i zrzuca z siebie wszystkie przedmioty![]()
wychodzi na to, że diabeł nie taki straszny jak go piszą.. będzie dobrze.. wszystko się jakoś poukłada..Hej!Widzę że kolejna mama nAm przybyła.Wiecie,jak dotąd to na tylko na BB takie wysypisko mam na sierpień.
Co do mieszkania i mojej sytuacji-decyzja jest taka,mąż ma szukać dla nas mieszkania i jak znajdzie to zamieszkamy tam bez Zuzi bo chce skończyć tu podstawówkę(teraz jest w 5 kl) i zostać z babcią-dla nich obydwu to będzie kożystne a Zuza nauczy się wreszcie samodzielności bo jak do tej pory to tylko na gotowe liczy a tak to psa będzie musiała wyprowadzać bo z nimi zostanie.O sprzedaniu mieszkania jest mowa,pod koniec roku zacznie matka czegoś szukać,więc może da nam trochę ze sprzedarzy żebyśmy mogli sobie coś kupić.To chyba nie będzie tak źle.
a na co czekasz jeśli można wiedzieć?? wizyta u lekarza?Nektarynko, heh, dzisiaj to bym zrobiła wszystko, byle mi czas szybko zleciał ;-)
gdybym miała czekać aż się wybudujemy to w ciąże mogłabym zachodzić za kilka lat a tak mały/mała już będzie miał(a) kilka latekDziś mi stukneło 8 miesięcy z moim mężulkiem, to był super czas do nia aż się dowiedzieliśmy że będziemy rodzicami. Niestety źle znosze ciąże dlatego chciałabym to mojemu M jakoś wynagrodzić, biedak męczy się ze mną, o seksik się musi prosić bo nie mam ochoty. Szybko nam to wszystko poszło, ślub, mieszkanie, dziecko w ciągu pół rokuAle jaka kolejność zachowana, każdy rodzic byłby zadowolony ;-)
ja tam jeszcze nic nie czuje.. byc moze dlatego ze miałam jakies sadełko przed ciążą.. a moze zdaje mi sie ze nie czuje.. sama nie wiem.. jak kłade ręke na brzuchu to chyba tylko jelita dają o sobie znać..Dziewczyny- widzę,że niektóre w 20 tyg czują tylko smyranie a nie kopnięcia.....ufff...bo ja myślałam,że ze mną coś nie tak....jest lub z dzidziusiem....w końcu to moja druga ciąża więc teoretycznie powinnam czuć bardziej ruchy...
dziewczynki, a chciałam zapytać jak Wam badania wychodzą??Ja ostatnio miałam troszkę za mało żelaza.Za kilka dni kolejne badania- jeju jak ja nie lubię tego kłucia![]()